Kombinovaný kočík Peg Pérego - Book Plus + Pop Up Completo
Ahojte maminky, chcela by som sa opýtať na tento kočík a skúsenosti s ním.Ako ste boli spokojné a jeho výhody a nevýhody.V júni čakáme prvé bábätko a kedže chcem vybrať dobrý kočík obraciam sa na vás.Poprípade dajte tipy na inú značku, s ktorou ste boli spokojné, ďakujem 🙂
Ja mam book plus je to super kočík, som spokojná ale len na poriadne chodníky 😊od bytu mam dost dlhy chodník ktorému sa neda vyhnúť, je rozbitý a kočiar po ňom riadne skáče, mam pocit ze sa každú chvíľu rozpadne kedže nie je vobec odpružený co je fakt skoda
@andula88 ...Tiež na zamrznutom ľade na parkovisku a chodníkoch skáče ale super,zatiaľ druhy rok bez rozpadnutia 😉
Maminy čo mate tento kocarik peg perego book .. mate tieto sroby z oboch stran na pevno ? Mne vypadavaju a neviem prečo. Ďakujem
@naninka23 ahoj, mozem sa opytat aku podlozku mas v resp si mala v sportaku? Dakujem.
@littleslovak Emitex z netoveho obchodu alladin.
@flavia1 kocik gt3 je super kočik.Mat 4 dieta mam ho znova zvladne každy teren

este som nasla toto, by som porovnala s tymi starsimi modelmi az budem mat rozmery. tu aspon pisu rozmer sedenia : Book Plus Modular XL Seat - Ascot 2016
Farba: Ascot 2016
Rozmery (D x Š x V): 93 x 59 x 106 cm
Rozmery v zloženom stave (D x Š x V): 85 x 59 x 32 cm
Rozmer vnútornej časti - Sedacia časť (D x Š): 40 x 41 x 48 cm
Rozmer vnútornej časti - Vanička (D x Š): 70 x 32 cm
Priemer kolies: 17/20 cm
Hmotnosť: 7,4 kg