icon

Kombinovaný kočík s nastaviteľnou rúčkou, ktorá ide úplne dole

nevenka
3. aug 2021

Ahojte. Poprosila by som radu. Mam kamosku, co je "vysoka" podobne ako ja, ma 150 cm 😅. Hlada kocik.
My mame Camarello Sevilla z roku 2013, teda je to uz stary kocik. Jej sa paci ale dizajnovo ABC Design Salsa alebo Baby design Bueno. Tento Bueno ma tu rucku este lepsie, v tom klbiku sa nastavuje vyska, ale stale je aj v tej najnizsej polohe dost vysoko. U Camarella to ide uplne dole, aj dost vysoko. Teda, kocikuju mi aj deti, aj vysoky muz 🙂.
Este sme pozerali aj Riko, tie take hranatejsie dizajny, ale nevieme nazivo, ake maju vypracovanie vanicky.
Mne dost na tom Camarelle vadi ten material, je taky presivany a rychlo sa zozmolkovatel a zasedol, proste to nie je 100% bavlna. A este, ta vanicka sa da zlozit, su tam po bokoch take tycky a babo, ked je vacsie, si udrie do toho nozicky, ani matrac nie je ktovie co a polohovanie mi nefungovalo od nova. O sportiaku ani nehovorim, ten ma tiez muchy.
Jedine, co ma fakt super, je pruzenie, uhojdavam v nom uz tretie dieta. Ale sportiak kupujem uz iny.
Este by ta hlboka cast mala mat vetranie v strieske a moznost jej predlzenia a sklopenia. A teda to pruzenie.
No mozno vela poziadaviek, neviem jej poradit, nech to hladame akokolvek. Aj tie cenove hladiny nie moc vysoke. Lebo osobne, co som pozerala, tak tie sportiaky v kombinaciach nie su nic moc, hlavne nemaju predlzenie striesky. To mi vadi aj na tom Camarelle, ze ked lezi babo, tak sa neda uplne sklopit a svieti mu slnko do oci. Takze sportiak isto bude kupovat este iny, poznam to 😆

No tak ak mate nejake skusenosti, typy, pripadne fotky, zaujimali by nas tie vnutra vaniciek u Riko kocikov, ake su. Lebo tam ta rucka ide pekne az dolu, co sme pozerali. No skoda toho BD Bueno, ze nejde nizsie rucka, vyzera inak uplne fajn ten kocik. Len neviem, ako je odpruzeny.

Dakujem velmi pekne.

nevenka
autor
3. aug 2021

A este ma napadlo, videla som niekde aj vanicku, ktora ma taky otvor, ze dieta v lete ma z nej vyhlad. Nemyslim len v strieske to vetranie, ale aj zboku vo vanicke je taka sietka. Len neviem, kde som to videla. To som uz tu kamosku uplne doplietla, co vsetko existuje...😆😅...len ta vyska nasa 🙄

gabsisi
4. aug 2021

@nevenka ja mam Hartan vip a s výškou rúčky je zo úplne super. Zasúva sa do seba. Svokra je nízka (160 cm)a veľmi sa jej páčilo kočíkovať s muž má 180 cm a tiež v pohode. Je to ľahučký kocik, šikovný, dĺžka vaničky je až 90 cm čiže babo v pohode do pol roka. Kocik je ľahučký.
Už ho nepotrebujem a nám ho vo svojom bazariku na predaj- kludne kuknite. Do BB Vám ho pripadne vieme aj priniest( ak bývate náhodou mali on záujem)