icon

Kombinovaný verzus športový kočík

we_we
19. jan 2018

Ahoj prosim o radu pre sestru. V juli cakaju bábätko a rozhliada sa po kocikoch. V detskom obchode ju predavacka presviedčala nech si nevybera 3kombinaciu ale len sportovy kocik do ktorého si dokupi vanicku na prve mesiace. Kedze bábätko bude letne predpokladame ze v zime este bude potrebné ho vozit vo vanicke a nie v sportovej časti. Co by ste odporučili? Kupit 3kombináciu s pevnou vanickou aby bolo v zime babo chranene alebo postaci aj sportovy kocik s prenosnou vanickou/resp.taskou/

beky1813
•
19. jan 2018

Hlboky kocik a potom uz len nejaky lahky sportovy kocik. Urcite nie 3 kombinaciu

monika11m
•
19. jan 2018

ja som si prvy kupila 3kombinaciu PegPerego pouzity . aj som rada ze som za neho nedala vela penazi lebo moje dieta 4mesacnesa v tej sportovej casti naobliekane vobec nezmestilo. daval som ho tak trochu do laho/sedu lebo chcel uz pozerat von a ked nevidel plakal este som s nim par mesiaco vydrzala ale potom som si kupila uz len normalny sportovy.
tak za mna najprv hocaky hlboky aj tak ho pouzivas max 6 mesiacov a potom investovyat radsej so sportaka tan viac vyuzijes

luciferkax
•
19. jan 2018

Skor by som kupila hlboky s velkou vanickou...a potom kvalitny sportiak
Sportove casti s 3kombinacii su casto velka bieda

petrofka
•
19. jan 2018

Ja som mala trojkombo. Uz by som si ju nekupila. Buď hlboky kocik (ktory moze potom predat), a potom sportovy. Vajicko urcite kupit nejake dobrej a bezpecnej znacky. To je idealne, ak chcete veľkú vaničku a dlho v nej dieta vozit.
Alebo teda tak ako radi predavacka. Nejaky Baby jogger, ktory vyuzije az do 30kg (co je vlastne vaha dietata az do skoly kym pojde) a k tomu kupit vaničku (ale neviem aka je velka) a vajicko.
Urcite bolo fajn, ze sa mi vajco dalo vozit na konstrukcii, vyuzijete v nákupných centrach ;)

nelinka2009
•
19. jan 2018

@we_we ptedavacka ma pravdu vlastna skusenost

stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
siska53
•
19. jan 2018

@we_we ja som mala vlastne akoby trojkombinaciu inglesinu magnum,co je vlastne hlboky a sportiak v jednom. Super bolo to,ze v lete som mala dole horny kryt a mala som sportiak. Opierka sa dala zdvihat,remence boli,kym boli malinky,tak som tam mala matrac cize ich netlacili a pokojne tam spinkali aj v zime,ked mali 9-12m. Bolo aj vajce,kedze bolo treba obcas ist aj autom..
No kazdy ma ine potreby,mne to vyhovovalo takto. K tomu,ked boli vacsi,staci lahka bugina,ak sa slo autom alebo len na ihrisko bez veci... Mali sme aj sportiak len ten mne az tak nevyhovoval,radsej som mala buginu.

syssu
•
19. jan 2018

Pri výbere kočíka je vždy dôležité ujasniť si, čo od neho vlastne očakávaš.. My sme kupovali troj kombináciu, ale rozhodovali sme sa podľa športovej časti.. to, že k nej bola aj vanička a vajce bolo iba výhodou.. kočík používame pri treťom dieťati a ani teraz mu nie je čo vytknúť.. ale ja si v našich podmienkach neviem predstaviť fungovať s golfáčom, preto hovorím, že každý si musí ujasniť v akých podmienkach bude kočík používať..

yanni
•
19. jan 2018

Co je vlastne trojkombinacia? Ze je tam este aj vajicko? To by som nekupovala nikdy. Nie preto, ze hlboky plus sportak, ale koli tomu vajcu: VZDY kupuj vajce extra. Overena skusana znacka.
Co sa tyka kocika, nemusis kupovat hlboky a sportak kazdy zvlast. Poobzeraj sa po dobrom overenom kombi. Cize sportak, ku ktoremu sa da dokupit vanicka. A vobec to nemusis byt mäkka taska. Uplne normalna pevna vanicka.
My sme Mali sportak a dokupili vanicku. Vlastne je to len kostra na tu sa da vanicka. Ked dieta z "vanickoveho" veku vyrastie, das na kostru sportovu cast.
Neviem si predstavit, ze by som kupovala viac kocikov a stale riesila kupovanie a predavanie.
Ale tak kazdy ma iny system.
Mne to takto vyhovovalo a vyhovuje.

lenakiss
•
19. jan 2018

Ja mám 3.kombi peg perego book plus...od prvej majiteľky...vajíčko a isofix dokupovala kvalitne...A do sportiaka mi vojde aj malý ktory ma 2 roky a 8 m...akurát už nezatiahnem striesku 🙂

katkullka
•
20. jan 2018

Ja som mala zimne dieta a vyuzili sme 3 kombináciu len ciastocne lebo autosedacka bola u nas použitá len na cestu autom k doktorovi alebo raz za čas babke inak nie zalezi od toho ako casto bude chciet chodit autom von. Ak nie velmi casto 3 kombináciu nevyuzije. A sportak vyuzije az keď bude mat dieťa viac ako rok a hlavne nech si kúpi navleky na kolesa na zimu. Bude sa im lahsie pohybovať po snehu.

nikaella
•
20. jan 2018

Ja by som tiez kupila hlboky a sportovy zvlast. Mala som trojkombinaciu a aj tak som sportovu cast moc nevyuzila, bola tazka. Kupila som lahsi cisto sportovy s polovicnou vahou. Tiwz aj kvoli cestovaniu. Bolo to praktickejsie ako brat podvozok plus sportovu cast.

dai
•
20. jan 2018

Zalezi od toho kolko chces investovat - kvalitne 3kombinacie maju kvalitne vsetko - hlboku, sportovu cast a aj vajicko - ja chpdim autom napr. Denne - vajicko teda budem aj denne vyuzivat - vacsina tycb kvalitnych ma vajcia cybex alebo maxi cosi ktore pstria k najkvalitnejsim na trhu... detto ak si kupis lepsiu znacku v 3kombi tak ta to vyjde lacnejsie ako kupovat jednotlive casti osobitne - pisem o kocikoch 1000 euro plus vacsinou...

igabi
•
23. feb 2018

Baby ja som tiež uvažovala že kúpim hlboký a potom športový. Viete mi poradiť aký je dobrý?pripadne ak píšete že existuju aj dobre 2 kombinácie, ktoré odporúčate ? Ja som mala vybratý noordi alebo moon ale nechám si poradiť som prvorodička, sama to ešte neviem tak posudit

luciferkax
•
23. feb 2018

@igabi ja som kupila 3kombinaciu z bazaru..uplne lacnu..zaklad bol nech sa hojda,nech ma veeeelku a dobre krytu vanicku a nafukivacie kolesa..ale sportovu cast somuz nepouzivala kedze bolo to zbytocne tazke..sportiak sme kupili Brio go..super priestranny lahky a zlozi sa na peknu kocku

monika11m
•
23. feb 2018

@igabi podla mna hloby hoc aky aj tak ho dlho nemas max6 mesiacov, ja som mala pouzity. a potom si len kup kvalitny sportak velke nafukovacie kolesa, odpruzenie, ak chces aj otocny ( ja mam bez pozeram ho cez striesku) mala som bebetto bol super

igabi
•
23. feb 2018

@luciferkax a čo to ňom zač ten kočík? Ako ja si nepotrpim na značky, nemusí to byt novinka.

luciferkax
•
23. feb 2018

@igabi bol zn.Kunert 😃😄😅