Korýtkové sedenie a nepríjemné poznámky okolia

rozinka11
11. máj 2019

Ahojte maminy, stava sa to aj vam, ktore mate kociky s korytkovym sedenim? Cudzi ludia, ktorych stretavame pri kocikovani maju hlupe poznamky, pocujem ako ohovaraju a cuduju sa, ze co je to za kocik. Myslim, ze uz su dost rozsirene tieto kociky, nechapem co sa tolko pohorsuju a cuduju. Mame aj nekorytkovy kocik a to je v poriadku. Obcas sa uz aj bojim ist von. Pred kupou tohto druhu sedenia som sa informovala aj u pediatra, ktory nas ubezpecil, ze to nema ziadny zly vplyv na zdravy vyvoj dietata. Ak sa samozrejme nepouziva skor ako ma dieta minimalne 6 mesiacov. Dakujem za vase prispevky.

marika3110
11. máj 2019

@rozinka11 presne pediatricka ma pravdu, hlavne nedavat dieťatko do ulpneho sedu pokial este nesedi samostatne a nepouzivat na spanok, ani nam sa nespi dobre v sede...cize na spanok by preferujte hlboky, neviem ako je dietatko stare....a ludi si nevsimajte, nech sa kazdy stara sam o seba..to je narod toto, nekomentujem radsej......

37373
11. máj 2019

@rozinka11 Ti ludia , ktori mali hlupe poznamky, boli dokonali?! Kupuju vari tvojmu dietatu oblecenie, alebo platia za teba elektrinu? Odpovedz si sama, ci chces aby ta trapili taketo komentare. Matka si ty!

ukulela
11. máj 2019

@rozinka11 ja mam korytko, valco snap ultra. pri starsom som ho zacala pouzivat neskor, mal uz vyse 1 roka. mladsi isiel z vanicky rovno do neho, nepamatam sa, ze by niekto nieco hovoril na tvar kocika ... mozno preto, lebo nevyzeza ultramoderne 🙂 tak nekole oci. ale ja som s kocikom uzrozumena, a spokojna, takze co. moje dieta, moje investicie. alebo ti niekto zo somrajucich chce kupit novy kocik za svoje? nech sa paci 🙂 nic si z toho nerob.

lienka21211
11. máj 2019

Dôležité je, že Vy ste to konzultovali s pediatričkou a viete, že bábätku neubližujete. K tým poznámkam: ja som si tiež vypočula všeličo, tiež som sa takmer bála vyjsť z bytu, plakala som, pohybovala o svojich rozhodnutiach... Znie to kruto, ale čím skôr sa ich naučíte ignorovať, tým lepšie pre Vás. Chvíľu to potrvá, ale zvládnete to. Držím palce ;)

olgad4
11. máj 2019

Umelo vytvorená a povrchná téma o korytkovom sedení. Mám dve deti a nikto sa do mňa nestaral v čom ich vozím. Asi si niekto chcel urobiť reklamu na kocare.

jatva
11. máj 2019

Nemam rada ked sa okoloiduci montuju do hocicoho. Ale z fyzio pohladu tie korytkove nie su zrovna moc dobre. No tvoje dieta, tvoje rozhodnutia. A nikto by ti nemal do toho kecat.

lucyluv
11. máj 2019

Nikdy som nezacula žiadnu poznámku ohľadom môjho kočíku, tiež mám korytko. Síce ani som moc uši nenatahovala, ja niekedy nepočujem, aj keď mi niečo vravia, lebo mňa to vlastne ani nezaujíma, čo mi vravia :D ja by som im na také reči ani neodpovedala, otočila by som sa bez slova zrejme a papa. Ja keby si mám sama vybrat, v ktorom kočíku chcem byť, tak by som si vybrala korytko, proste tá poloha mi príde byť pohodlnejšia a ergonomickejsia. Samozrejme nemyslím, že by som v korytku ležala na bruchu :D

diana20
11. máj 2019

Ľudia sa radi starajú do veci, do ktorých ich nič. Kašli na to,alebo ber len ten druhý kočík..mne sa tiež stávalo,že ľudia mali poznámky o iných veciach ako kočíku... No a čo, neostanem doma sedieť kvôli tomu predsa...

rozinka11
autor
11. máj 2019

😀😀😀😀dakujem za vase prispevky, ako nemam z toho depku alebo co, ani tak nejde o mna, aj ked to je neprijemne..skor mam potom vzdy vycitky, ci som spravila dobre, ze mame korytko (zo zdravotneho hladiska). Aj ked je pravda, ze maju poznamky a zastavuju ma postarsi ludia, proste to nechapu a pohorsuju sa, co samozrejme chapem. Len to nepadne dobre, pokazja tu prijemnu prechadzku co mame ja a moje dieta. Na druhej strane, ked sa na malu pozeram aj jej zavidim, sedi tam tak spokojne, nikdy mi neplakala, ze chce von a pod.. krasne jej korytko kopiruje chrbatik, nie je zosmyknuta, nozickyy mame polohovatelne. Ja by som si to tiez rada vyskusala😁 dokonca, ked berieme nekorytkovy kocik, tak aj tam si stale chce vylozit nozky na pultik pred sebou co ma, aj ich vylozi...viem, ze sa nad tym musim povzniest, len malej chcem dobre. To je najdolezitejsie.

rozinka11
autor
11. máj 2019

@marika3110 mala ma uz 2 roky a tiez sme korytko pouzivali az od 1 priblizne.