Ktoré kočíky sú odpružené a ste s nimi spokojné?
Ahojte mamicky a buduce mamicky, strasne som domylena z kocikov a uz ma boli hlava z tolkych internetovych strankach a sledovania a porovnavania tolkych kocikov, co su na trhu. Viem, ze ziadny kocik nie je idealny ale uz viem aspon co hladam. Rada by som chcela kocik odpruzeny a vanicka aby bola primerana, nie krpata a cenovo pristupny, max do 600 eur za 3-kombinaciu. Budem rada, ak mi date vase rady a skusenosti s Vasimi kocikmi. Dakujem vopred za kazdy koment. 🙂
@mary653 no tak to su same pozitiva 😉 este ta mozno budem kontaktovat, ked ho pojdeme kupovat 😀 ale u mna tiez zatial vyhrava tento, jednoznacne. a este sa spytam, ake mate kolesa? lebo sa k tomu vyrabaju tri druhy, vsetky su nafukovacie, s tym nie je problem?
@jarus_galbi jasne, kludne ma kontaktuj..🙂 No s tymi kolesami to bolo tak, ze sme cakali ze to budu tie plne kolesa farebne, ale nakoniec nam dodali ine ako su na CamarelloQ12 Evolution. Co som aj rada, lebo sa mi nepacili tie plne. Su asi o cosi tazsie, ale stale je to najlahsi kocik. Ja som povodne nechcela nafukovacie, ale neda sa velmi vyberat. Nakoniec som rada. Nafukovacie idu lahsie. Zatial sme defekt nemali a fukali sme len raz na zaciatku.
@mary653 tak dakujem zatial, som rada, ze je niekto spokojny 😉 dufam, ze budeme aj my, ideme v stredu nieco popozerat, tak uvidim, na co natrafime. a kupovali ste cez net alebo priamo v obchode?
@jarus_galbi boli sme si ho pozriet v obchode a hned sme ho tam aj objednali. Doniesla nam ho donaskova sluzba gratis. Ak mozem poradit, nekupujte si svetlo zeleny, sada ju nan musky.
@mary653 no ja by som chcela najradsej cierny, ale taky ani v ponuke nie je. Skor nieco v tmavsom prevedeni. Ale aj nad zelenym som premyslala, ten je taky optimisticky, no budem teda brat radu uz skusenej 🙂 a myslis, ze v pohode vydrzi aj pre druhe babo?
ciernu by som nekupovala, pretoze cez leto ti slnko vytaha farbu a chuda to babo. Cierna najviac pritahuje slnko a urcite to nie je pre babo prijemne byt v takom upeku este v ciernom kocari..
Ja dufam, ze vydrzi aj pre druhe. Treba sa o to samozrejme aj starat..premastovat kolecka a tak.
@nathuska ja mam taky kociar- ine farby a ako som uz pisala som s nim maximalne spokojna. mala bude uz pomaly rok a este stale sme vo vanicke.a vela ludi ma uz zastavilo odkial mam taky pekny kociar 🙂 a ked mozem poradit objednaj si ho cez net z polska, vyjde ta ovela lacnejsie ako zo slovenska
@jarus_galbi aj ja rozmyslam nad dakotou 🙂 doteraz som mala vybraty CAM dinamico,ale dakota je lahsia 🙂 ty si mala okrem tohto aj iny vybraty?
@mary653 nahodou si nepozerala predtym aj na CAM dinamico? Lebo ja sa rozhodujem medzi tymto a dakotou...
ak potrebujete kočík, ktorý viete hojdať, tak skúste si pozrieť typ retro kočíkov, kde si môžte vybrať veľkosť kolies 12" 14" 15" 17"
@evkafi CAM dinamico si kupila kamaratka, ten sa mi naozaj zdal byt trochu tazsi. Este sme pozerali Takko Alive, z radu Takko je Alive najlahsi a je to tiez polska vyroba, len nam predavac vravel, ze konstrukcia je pevnejsia (asi myslel tie spoje 🙂 ) Je asi o 100 eur drahsi, ale naozaj sa nam zdal byt pevnejsi. Aj trochu tazsi, no nie moc, tak uvidime, tiez sa neviem rozhodnut 🙂 ale vsetky tri su polske (rozmyslam, ci by sa potom neoplatilo urobit si vylet do polska a tam to kupit za 250-300 eur 😀 )
@mary653 cierna by bola len ta vanicka spodna a vrch by bol urcite nejaky bledsi, takze toho by som sa tak nebala. kamoska ma napriklad taky tmavsi hnedy a uplne v pohode. no ved uvidime 🙂
@jarus_galbi a kam do polska? do targu ci?
@evkafi no to neviem, kam by som ten kocik sla vyberat. zrejme do kamenneho obchodu, ale ked uz kupovat polsky kocik, tak v polsku 😀
@jarus_galbi ja len do akeho mesta, ci do noveho targu?
@evkafi tak to vobec netusim, kam by som sla 😅 kamarat bol pozerat kociky aj v polsku, neviem, kde presne bol, no vravel, ze ceny boli okolo 250-300 eur. Tym, ktori byvaju trochu blizsie, sa to urcite oplati 😉
@jarus_galbi tak sa ho opytaj 🙂
my sme kupovali kočík z tohto e-shopu - http://www.svetkocikov.sk/25-kociky-x-lander#a_...
Boli sme maximálne spokojní, sú dosť kvalitné o čom nasvedčuje aj cena..ale hlavne že vieme že bude funkčný a kvalitný aj keby máme 10 detí :D
Aj ja hľadám vyslovene odpružený kočík. Pri prvej dcérke som kúpila drahý kočík, lebo som pozerala skôr na dizajn ako funkčnosť. Potom som si nadávala a nevedela som sa dočkať kedy dcéra z neho vyrastie a ja ho predám.
Teraz si chcem nechať radšej poradiť tými, ktoré máte odpružené kočíky. Aký kočík máte a ako ste s nimi spokojné?
Zaujímajú ma hlavne názory, ktoré máte kočík max. do 600eu za 3-kombináciu.
Ďakujem.
@loulou02811 chceš retro alebo s otočnými kolesami
To je jedno, musí mi padnúť do oka 🙂
@loulou02811 no ako ? uz mas kociar?
@evkafi
áno, nakoniec sme sa rozhodli pre Hartan Topline S 🙂 Videla som ho v obchode a iný som už nechcela. Je krásny a pruženie sa dá nadstaviť 🙂
@loulou02811 uz na neho pozeram 🙂 ale je dost tazky, nevadi ti to?
@evkafi
Pozerala som ho v obchode a išiel úplne ľahúčko, nezdal sa mi ťažký. Pre mňa bolo prvoradé, aby pekne pružil a bol dostatočne veľký a pohodlný. Nebývam v činžiaku, tak ho nebudem tlačiť do výťahu, či nosiť po schodoch.
Ty si už vybrala?
@loulou02811no ja cakam kedy dovezú na predajnú camarelo dakota v lanovej kvalite. lebo zatial ten je moj favorit.

@jarus_galbi z mojho pohladu je ten kocik dokonaly. Ma naozaj vsetko co sme chceli a zatial nam nic neodpadlo..🙂 A musim povedat, ze nechodim po rovnom terene, u nas su cesty samy vymol. Je to najlahsi kocik na trhu, ked bola nasa mala este novorodenec, tak som ani necitila, ze by som nieco tlacila, dalo sa aj s jednym prstom..🙂 No ked to porovnam s ostatnymi kocikmi co stretavam..mamicky zaprete do kocarov, spotene, upachtene.. A my v pohode aj cez sneh..tam som uz aj tlacit musela, ale ostatne kociky sa ani von nedostali. Po celej stvrti som sa prechadzala sama.