icon

Ktoré trojkombinácie kočíkov nepotrebujú adaptér?

jarmilka83
29. jan 2015

Viete o kočíkoch, ktoré nepotrebujú pre pripojenie vajíčka a športovej časti adaptér? Dík

margaretka99
29. jan 2015

my mame JANE MUUM trojkombinaciu, kamaratka ma znacku BABY POINT tiez bez adaptera, len neviem presny model

lusinda1989
29. jan 2015

Peg perego boom plus

kikuleenka
29. jan 2015

casualplay S4, tam sa ale sportova cast okrem ineho pevne cvokmi pripina na konstrukciu kocika, vanicka a autosedacka su naklikavacky

meusicka
29. jan 2015

Cam Cortina

jarmilka83
autor
29. jan 2015

Dík baby. Mne sa pozdáva to peg perego, ale pri športovej verzii by sa mi na kočíku páčilo, keby sa dal v športovej verzii zložiť celý bez odnímania sedacej časti od konštrukcie kočíka. Dá sa to pri niektorom menovanom?

siska53
29. jan 2015

@jarmilka83 aky adapter? Ani neviem,ako to ma vyzerat. Ja som.mala inglesinu magnum,kupila som ju ako trojkombinaciu a len som to tam.naklikla.
Jedine viem,ze vacsinou vajicka jednej znacky nedas na kocik inej znacky. Teda,najskor som ju kupila ako 2kombinaciu,lebo vajicko som mala z druhej ruky inej znacky a to som predala tak pre mladsie dieta som.len dokupila vajicko Inglesinu,aby to pasovalo,hoci sme to tak vyuzivali malokedy.

mimka79
29. jan 2015

@jarmilka83 mne sa zda ze prave ten peg perego sa da zlozit aj so sportakom...maly sme ho vybraty a myslim ze nam vravela predavacka ze sa da...Len niesom si ista presne ktory typ z nich to bol,z toho peg perega myslim....

beatkazvenuse
29. jan 2015

Mame pegperego pliko p3. Da sa zlozit cely do dazdnika. Velky na uplne lezanie velka strieska. Velmi dobry mne sa osvedcil. Pozri moj bazar ponukam.

gapre
29. jan 2015

cam dinamico, len nakliknut a poskladat sa da tiez cely v kuse

svetluska03
30. jan 2015

Ahoj, ja mam Peg Perego GT3 (3-kolesovy), ten sa da zlozit priamo aj so sportovym kocikom, sportovy kocik sa nenaklikava, ale sa navlecie na konstrukciu. Vajicko a hlboky kocik (XL navetta) sa naklikavaju na konstrukciu bez adapterov, dokonca hlboky kocik sa da pouzit aj ako autosedacka, len sa musia byt v kociku namontovane pasy a vanicka sa potom zvonku prichyti pasmi auta. Ak mas zaujem o pouzity, ponukam na predaj trojkombinaciu...

kikada
1. feb 2015

@jarmilka83 tiež všetky Jané a Concord modely sú bezadaptérové.