icon

Ktorý kočík je lepší: Cybex alebo Joolz?

18. dec 2023

Ahojte maminky
Ktorý kočík by ste mi odporučili? Bývame na dedine
Cybex alebo Joolz ?
Ďakujem

sejbipi
18. dec 2023

Rozmýšľam presne nad týmito dvoma. U mňa jednoznačne vyhráva joolz

autor
18. dec 2023

@sejbipi mne sa veľmi páči Cybex
Ale cena má dosť odrádza . Páči sa mi aj Joolz ale
Zas hlavu mam nastavenú len na Cybex 🤣

sejbipi
18. dec 2023

Tak potom je tvoja voľba jednoznačná😄 choď do cybexu. Ak sa oň dobre postaráš, tak ho aj dobre predáš. To sú kočíky čo si držia ceny, čiže sa ti určite min.polovica z ceny vráti.

anjelicek26
18. dec 2023

Mne sa pri joolze nepacil ten otvoreny kosik a pri cybexe sirka labilnost vanicky po nakliknuti... nakoniec vyhral bugaboo fox, uvidime v praxi...

sejbipi
18. dec 2023

@anjelicek26 ja práve ten otvorený košík oceňujem, lebo predtým som mala takú uzátvarateľnú tašku, a nič som v nej nenosila, lebo sa mi to tam nechcelo dávať😂😂 čiže teraz sa teším, že hocičo jednoducho hodím dole a hotovo. Presne, cybex mi prišiel celý taký labilný, čo sa čudujem, keďže ide za také ceny. Keď som si ho skúšala, tiež mal takú vôľu, akoby hrkal a mykal sa 🤧

anjelicek26
18. dec 2023

@sejbipi ja som bola rozhodnuta pre cybex, ale toto ma nazivo veru odradilo :( Ten Fox ma velike kolesa a skvele sa manevruje, vanicka velka, kosik tiez, myslim, ze budem spokojna... to skladanie budem musiet natrenovat 😂 Ale to polohovanie vanicky sa mi paci, keby mame grcam fontanu reflux, budem za to kazdy den dakovat 😂

bluemoon24
18. dec 2023

Jake mate chodniky - cesty? Jestli tam mate spoustu vymolu a der, tak cybex neni dobra volba. Joolz je na toto trochu lepsi, ale ne o moc. Sla bych do bugaboo.

autor
18. dec 2023

@bluemoon24 mne sa tie bugaboo moc nepáčia
Také sú divné

mameha7
18. dec 2023

Určite joolz. A ak máte zlé cesty tak odporúčam joolz geo.