icon

Ktorý kočík určite nemám nekupovať?

mykaellle
3. feb 2013

Ahojte. Stále vyberáme kočík, a mnohé mamičky písala, že vystriedali 2 - 3 kočíky, kým našli taký, ktorý im vyhovoval. Aký kočík by ste po vlastnej skúsenosti určite neodporúčali? Zatiaľ rozmýšľame nad Steggi Lux, Roan Marita, alebo DorJan. Vďaka

Strana
z2
sabiatko
7. feb 2013

idem si kupovat uz piaty kocik a s ktorym som nebola ani trochu spokojna bolo "polske delo". dizajn nula bodov, tazky nenormalne, material strach a hroza - drevo, ci co to bolo, akurat latka sa mi zdala kvalitna a dobre pruzil. peg-perego (hlavne switch) a teutonia su superne, s nimi som bola max spokojna. teraz na leto uvazujem nad nuna pepp deluxe...

simca06022011
7. feb 2013

Presne, ja uz by som 3kombinaciu tiez nekupovala... iba nam doma zavadzala... mali sme Casualplay s4... vanicku sme vyuzili bola uzasna, vajicko sa pohadzovalo po byte, vyuzilo sa tak 3-4x, sportak iba na velke vylety som nosila a chvilu po meste.. potom som si kupila lahsi a hlavne "vonkajsim rozmerom" mensi sportak... teraz by som si uz asi kupila (podla rocneho obdobia samozrejme) vanickovy kocik z bazaru a riadny sportiak... autosedacku sme od cca 7-8mesiaca kupovali riadnu... vajicko bolo hned male a o jeho bezpecnosti, ked to dieta tam bolo vykrutene ako paragraf a cele trcalo von som velmi pochybovala.

denisafono
7. feb 2013

tak ja by som tiez nekupovala 3-kombinaciu. isla by som do sportoveho-ktory je hlavne skladny kedze casto sa presuvame autom. mame captivu mohican a nikdy viac takyto typ. Vajicko bolo male uz v 4mesiacoch. A vanicka v 5 mesiacoch, pretoze bola uz zima a fusak + babo som tam len tak-tak natlacila. A dolezite je aj kedy presne sa ma narodit-myslim rocne obdobie.

stanislavao
7. feb 2013

ja by som nekupovala 3-kombinaciu a nekupovala by som polsky. Hlboky Steggy Lux som mala aj ja a bola som maximalne spokojna. a spotrovy uzasny je Zopa Fusion a bugina = golfky Coto Baby Soul - to su kocare, co maju dobru cenu a su naozaj super. ak by som si kupovala este raz, tak zas tieto tri.

ajsenz
7. feb 2013

my máme Bexu 3 kombináciu za 160eur 😀 😀 Každý ju chváli a zas nechystám sa voziť v ňom dieťa do 2 rokov... aj ja aj muž sme neobsedeli v kočiari čiže myslím že malý tak isto nebude chcieť tam byť..a odmietam kupovať kočiar za 600eur.. inokedy nebol taký výber a mamičky nemali na výber a existujú teraz je už všetkého priveľa ...

cenculinka
7. feb 2013

ja mam kocik z bazaru tu na MK - Tako Natalie za 15 Eur, je fantasticky 🙂 maly sa narodil v zime, super kociar. akurat je tazky jak slak, ked ho davam do auta, musim sklopit zadne sedacky, ale pre mna konkretne to nie je problem, lebo mame 2 auta, takze jazdim sama, maly je vo vajicku - pozor nie vo vajci z tecsa prip. z inych "lacnych" trojkombinacii, je to vzdy len o tom, co sama ocakavas. vykasli sa na dizajn, budes v nom vozit niekolkokrat denne svoje dieta. uuuuuplne suhlasim s babami, ktore ti radili kocik z bazaru, sama pri pouzivani prides na to, co ti na nom vadi, uvidis ako sa v nom bude citit tvoje mimco a hlavne, ziadne reci o velkych vanickach, budes mat dieta v maji, kym bude v spominanych fusakoch a metroch snehu, bude mat 6-7 mesiacov a je pravdepodobne, ze ti vo vanicke nebude chciet lezat, tak aj tak bude v sportovom kociku 🙂 a za usetrene peniaze kup kvalitnu autosedacku a vajco 🙂 aj to by som kupovala z bazaru, my sme tak vajciko za cca 150 Eur kupili za 60 Eur, je totalkne odlisne od tych, ktore su v lacnych trojkombinaciach. ak aj budes kupovat novy kocik, nekupuj ho aj s vajickom, kup si radsej kvalitne z bazara za tie iste peniaze. inak mi pripadaju vtipne tie reci o "polskych smejdoch" 🙂 kolko milionov je poliakov? a vsetci ziju. je blbost mamiciek ze kupuju kociare na trhu a potom placu, ked ich nemaju kde reklamovat, lebo usetria 30 Eur oproti tomu istemu tu u nas, ale aspon by mali kam ist s reklamaciou 😀
prajem vela stastia pri kupe 😀

zuzana76
7. feb 2013

nevybrala by som si tazky kocik ako Tako, mala som Jane a paci sa mi aj Concord, je podobny ako Jane a podla mna super, som spokojna, z tebou spominanych by som si vybrala mozno len Steggi ako hlboky kocik a potom nieco ine ako sportovy, napr spominany Jane, ci Concord, pripadne ine / takto som to mala pri starsom synovi / hlboky a potom sportak ina znacka

miggi83
7. feb 2013

V čase, keď som ja vozila svoje detváky (teraz 6 a 3,5) som kúpila používaný ARO Lux plus (po 1 dieťati), auto máme kombi čiže sa nám v pohode zmestil, decká mi spávali len v kočíku, doma ani bohovi 😀 no keby som sa mala dnes rozhodnúť aký, tak by som nešla do závratných súm. Určite by som si kukla bazár kľudne aj tu, môžeš si ty zvoliť kritériá, mne osobne sa veľmi páči cam cortina (dúfam, že som to dobre napísala) alebo tá bexa, camarello Q12. Vieš, keď vidím, ako tu u nás jedna mamička bojuje so stoke (kolieska hrkocú strašne, po zmrznutom snehu a ľade nemôže prejsť tak ale je trendy a in lebo tu nikto taký nemá - asi vedia prečo), malá vanička, dieťa napchaté neviem či sa mu tam dá dobre dýchať. v športovej časti nie je chránený pred vetrom ani slnkom, je veľmi otvorená navyše má medzi nohami tu úžasnú tyč, čo toto bol za nápad 😕 , ale dobre, veď keď si spomeniem ako si moji drobci kopkali nohami a tam by určite kopali pätičkami do tyče. a navyše nákupný košík pre mňa nepostrádateľná vec, na nákupy som chodila len ja a tam sa mi toľko toho vpratalo. Hlavne ty si musíš usporiadať priority a nároky na kočík, v prvom rade sa musí v ňom pohodlne a dobre cítiť tvoje dieťa a teda aj ty musíš zvážiť, či sa v pohode zmestí do auta, ak využívaš na prepravu viac mhd či to ozaj nebude nejaké bulo ozrutné, taktiež si pozri čo všetko obsahuje, niekde musíš dokupovať pláštenku, tašku, fusakotašku (na prenos dieťaťka perfektná vec) niekde nemáš vajíčko, hlavne kolieska nemaj o priemere tvojej ruky, nie je nič lepšie ako nafukovacie kolesá v zime paráda) Určite by som ale teraz išla do takého, ktorý má predné kolesá s možnosťou aretácie 😵 😵 😵 😵

janina82
14. aug 2020

Concordu kocik

Strana
z2