icon

Ľahký kočík do auta: Joolz Aer+, Essywalker či Jackie?

babs92
14. apr 2025

Ahojte, sú tu nejake kočíkove maniačky čo vedia porovnať ? Rozmýšľam že kúpim taký kočík do auta ľahký skladny a buď joolz aer+ alebo essywalker rockey alebo jackie. Mali ste niekto oba že viete porovnať alebo odporučiť cosi iné? Hľadám ho ako druhý kočík do auta sem tam možno aj na mhd a pod.

mimisk
15. apr 2025

Teraz novinka od Easy go za super cenu

mimisk
Autor odpoveď zmazal
mimisk
Autor odpoveď zmazal
lulu_originally
16. apr 2025

@babs92 Ahoj, o kočíku Easywalker Jackey som napísala podrobnú recenziu. Za mňa TOP kočík. Môžeš si ju prečítať tu: https://www.modrykonik.sk/blog/kocikopedia/article/recenzia-kocika-easywalker-jackey-maly-l7xjof/

Oproti Easywalker Rockey S má o čosi citeľnejšie odpruženie všetkých štyroch kolies a lepšiu stabilitu, pretože nie je v zadu zúžený ako Rockey. Joolz Aer+ je super kočík, no má ho každá druhá (ja osobne to nemusím, no to iba moje vnímanie), drahé doplnky a nie je vhodný na náročnejšie povrchy - dlažobné kocky, detské ihriská (tráva, štrk) a iné. Rýchlo si totiž zničíš kolíska.

Mala som aj Bugaboo Bee 5 a to je tiež super kočík. Má kolesa z tvrdené gumy, ktoré sú odolné. Jeho sedadlo je perforované a prirstranné. Teleskopicky nastaviteľná rukoväť a odpruženie všetkých štyroch kolies.