Ahojte.
Vyberam golfovy kocik a zatial sa mi pozdava Maclaren Quest Sport. Mate s nim niekto skusenosti, popripade s inymi typmi z tejto znacky?
dakujem
ahojte baby, neviem sa rozhodnut....snad mi pomozete 🙂))
historia>> chcela som kupit pouzivany kocik ale ked som prisla k jednej predavajucej a ukazala mi neskutocne splestnety kocik, tak som skoro odpadla..a nechcem uz nejako cakat na dalsie nove inzeraty, tak som rozmyslala ze si kupim novy ..... stale ma taha kupit Quest, maleho mam akurat 2 rocneho, ma 11 kil, nie je velky a ja som tiez nizka ani nie 160cm..ten quest sa mi zda taky sikovny.xl zase sa mi zda mohutny, pripada mi vacsi jak ja🙂, aj rucky su dost vysoko pre mna ale zato asi sa lahsie tlaci, akoze som bola ohurena..hoci len v obchode oproti inym kocikom vynikali....kocik som chcela nieco na nakupy do mesta a prechadzky (chodime kazdy den tak na 2 hodky)...teda a dnes sme boli v obchode a mali tam Quest za 185 alebo 200eur a XL za 220eur. a teraz nadisla ta dilema , rozdiel cien maly a bud mensi sikovnejsi quest ako pre mna, ale asi sa bude horsie tlacit (uz ma boli chrbat z mojeho kocika) alebo xl lepsi na tlacenie, lepsi z hladiska velkosti pre maleho ale zase ja si pri nom pripadam mala a tie rucky...🙂 co poradite???? haaa?
@palesandra myslím, že na řídítka výš se zvykne lépe než na horší jízdu. Zkus najít prodejnu, kde je oba mají, dát si do něho malého a projet se po prodejně, chvilku u něho postát. (Na lyže se také doporučují delší hůlky 😀 )
@palesandra ja si tiez mylsim ze XT, v lete vyuzijes aj striesku, a ked chodis 2 hodky kazdy den von, isto sa ti bude lepsie tlacit XT....a tiez si mylsim ze si zvyknes na tie rucky..., ono je to aj hlavne o pohodli pre dieta... 😉
@palesandra xt je podla mna lepsie ako quest. A kde maju xt za 220€?
@zuzana_1 mothercare ie 🙂
baby,je velky rozdiel v XT a XLR? ktory kupit?
@nicik ano, patří k větším, srovnatelná s klukama. Ale my s manželem jsme vysoký (já 178 a on 192cm). Ale znám holčičky spíš o 2kg méně. Takovýho pucka jako je naše vlastně žádného neznám. Ona na to nevypadá, je i dlouhá a tak se vždy každý lekne, když si ji vezme do náručí. Tu váhu prostě nečekají 😀
@ifkael zatial super, uzasne lahky, to som si myslela ze beecko je lahke ale v porovnani s vahou stokke je to perfektne. Nahodila som prave cierny elodie fusak, hodim foto a pojdeme vyskusat. Kolieska su podla mna len o nieco mensie od beecka, takze si myslim, ze to nebude problem na tych nasich chodnikoch. Mala ked ho zbadala tak hned sa tam trepala. Zatial som nim nadsena 😵
Ahojte kočky ,potrebujem poradit...aky typ je vhodny pre asi 7-8 mesacne babenko...XT,XLR,BMW???? Zalezi mi aby bolo aj dobre polohovanie,aby si aj pospal drobec...chcem si golfacik zobrat na dovolenku,dakujem 😉
@erinka123 ahoj, a budes ho mat ako jediny kocik, alebo iba ako kocik do auta, ci na dovcu? AK jediny by som odporucila XLR, koli priestoru a aj preto lebo je k nemu nanoznik..a ak by to mal byt druhy kocik tak XT, je mensi kusok od XLR? ale stale ma tu predlzovaciu striesku, ktora prefektne chrani proti slnku, alebo ju zatiahnes ked babo spi, aby malo sukromie....Samozrejme aj Questy su ok, to je aj BMW, len tam nie je ta strieska, su mensie koliecka.... a co viem, vraj sa aj horsie tlacia s porovnanim s XT alebo XLR...
Děvčata, kdy bude nová kolekce barev pro letošní rok?Mě se BMW libi moc, trochu mě zklmala ta světla barva, na prvních obrázcích vypadala jako béžová. Mojí holčičce bude v květnu rok a Mac chci jako jediny kočárek, tak koupím asi XT.