icon

Mali ste problémy s klasickými - retro kočíkmi?

siska53
1. dec 2014

Myslim,ci ste museli kociky reklamovat,ci ste riesili rozne opravy alebo co vam nevyhovovalo? Aku ste mali znacku kocika?
Pytam sa preto,lebo len zo zvedavosti som precitala zopar stran o niektorych znackach a prekvapilo ma,co mnohe maminy museli riesit,co vsetko dokupovat,menit,reklamovat a pod.
Ja som totiz mala Inglesinu magnum a to bol kocik,co mi mimoriadne vyhovoval.
Len raz za 4r.sme riesili defekt (aj to bohvie ako dlho tam bol,nahodou zistil muz a v pneuservise to za par minut a eur opravili,prosto rychlovka).
A jedina nevyhoda pre mojho draheho bola,ze zabral viac miesta v aute (napriek tomu sme absolvovali dovolenky s dvoma malymi detmi). Ostatne nam maxi vyhovovalo,tak by ma zaujimami skusenosti inych mamin s kocikmi na ten styl,prosto starej dobrej klasiky.

daniela7481
3. dec 2014

Ahoj, my mame Roan Maritu, ja som spokojna. Hlboka cast priestranna, dlho sme ju vyuzivali, nebol problem s kozusinovym fusakom, s nicim.... sportova cast mi vadi len to, ze strieska uplne nedolieha po bokoch. Ma velke dofukovacie kolieska, tiez sme riesili dva krat defekt. Je dost velky, my mame velke auta ale ked som sla trebars taxikom tak taxikar musel odmontovat kolesa aby ho tam vpratal. Inak maximalna spokojnost, urcite si ho sanujem aj ore druhe dietatko. Zvladol tury, teren kadejaky, snehove zaveje🙂