Máte kočík zelenej farby a priťahuje vám hmyz?
Mame peg perego zelenej farby a v poslednych dnoch sa neviem zbavit musiek a vselijakych chrobacikov na kociku,pocula som,ze ked ho komplet operiem,tak by to malo prestat,co pochybujem.Budem rada,ak ma niekto skusenost,dakujem.
mam a nepritahuje. ale nie je to svetla ani kriklava zelena, mam bumbleride, farbu "seagrass".
co ale hmyz urcite pritahovalo, bola zlta plienka, ktoru sme nosili ako tienitko. ked som ju nahradila zelenou, much vyrazne ubudlo (je to taka sada bambusovych kikko plienok z dm-ky, je tam zelena, zlta a oranzova-ta tiez velmi muchy nepritahuje)
a keby aj, supnem tam sietku a je klud. popravde mi pri kupe kocika ani len nenapadlo sa nad tym zamyslat 🙂
mali sme zelený kočík(teda zeleno béžový) a nič také som nezaregistrovala a to sme kôli nášmu psovi boli skoro neustále v teréne
no ja som dnes stretla kamaratku, bolo na nom dost malickych ciernych musiek, ci chrobacikov ☹ na nasom fialovom ani jedna
no neviem so zelenou farbou ako je to,ale žltá to je hrôza!Deti moje majú žlté tričká,no niekedy su samé čierne bodky!
mám zemito zelený a ten hmyz nepritahuje ale na zltu deku idu ako po udenom... 🙂 😅
ano mam zeleny aj ja, je to svetlozelena, strasne pritahuje hmyz a hlavne take cierne musky :( do zeleneho kocika uz nikdy, vymenila som golfac ten je cerveny a je po probleme :D
Ja mam zeleny a obcas je na nom malinky chrobacik, inak som si vobec nevsimla, ze by pritahoval hmyz. Myslela som si, ze to skor ide na zlte.

ano... asi ho budeme musiet viac zaspinit 😀