icon

Máte kočík zelenej farby a priťahuje vám hmyz?

katulka74
11. jún 2012

Mame peg perego zelenej farby a v poslednych dnoch sa neviem zbavit musiek a vselijakych chrobacikov na kociku,pocula som,ze ked ho komplet operiem,tak by to malo prestat,co pochybujem.Budem rada,ak ma niekto skusenost,dakujem.

Strana
z2
zeleny_cajik
13. jún 2012

ano... asi ho budeme musiet viac zaspinit 😀

klincek
13. jún 2012

mam a nepritahuje. ale nie je to svetla ani kriklava zelena, mam bumbleride, farbu "seagrass".
co ale hmyz urcite pritahovalo, bola zlta plienka, ktoru sme nosili ako tienitko. ked som ju nahradila zelenou, much vyrazne ubudlo (je to taka sada bambusovych kikko plienok z dm-ky, je tam zelena, zlta a oranzova-ta tiez velmi muchy nepritahuje)
a keby aj, supnem tam sietku a je klud. popravde mi pri kupe kocika ani len nenapadlo sa nad tym zamyslat 🙂

ginger_fox
13. jún 2012

mali sme zelený kočík(teda zeleno béžový) a nič také som nezaregistrovala a to sme kôli nášmu psovi boli skoro neustále v teréne

hajanka
13. jún 2012

no ja som dnes stretla kamaratku, bolo na nom dost malickych ciernych musiek, ci chrobacikov ☹ na nasom fialovom ani jedna

gabuci
13. jún 2012

no neviem so zelenou farbou ako je to,ale žltá to je hrôza!Deti moje majú žlté tričká,no niekedy su samé čierne bodky!

stanustek
23. júl 2013

mám zemito zelený a ten hmyz nepritahuje ale na zltu deku idu ako po udenom... 🙂 😅

katjuscha123
23. júl 2013

ano mam zeleny aj ja, je to svetlozelena, strasne pritahuje hmyz a hlavne take cierne musky :( do zeleneho kocika uz nikdy, vymenila som golfac ten je cerveny a je po probleme :D

vonicka
23. júl 2013

Ja mam zeleny a obcas je na nom malinky chrobacik, inak som si vobec nevsimla, ze by pritahoval hmyz. Myslela som si, ze to skor ide na zlte.

Strana
z2