icon

Máte skúsenosť so športovým kočíkom Graco trekko?

miskinadamko
18. jún 2008

mate niektora skuzsenost s tymtokocikom? je to pravdepodobne novinka, dizajnovo sa mi velmi paci, ale rada by som vedela aky je v skutocnosti, takze ak ho niektora mate, napiste aky je 😉 🙂

ludka77
4. sep 2012

@majakuca tak ja už ten kočík nemám, keďže malá má 3 roky, načo by nám bol 🙂

mam4
4. sep 2012

@majakuca nechapem ako je mozne ze som si ten cudlik nikdy nevsimla ani v navode som to nenasla 😝
ano aj mne to uz potom islo lahko len prvy krat som sa potrapila, a popruhy som vzdy zabudla a montovala som to na 2x 😀 ale srubovacik som uz mala vzdy pripraveny keby nieco a na kazdom kociku som prala potahy, mam rada ked je to vonave 😵 a na novom viem odmontovat aj sriesku 😵 😵 he he

sisulita
12. sep 2012

@majakuca 😵 😵 😵 😵 dakujem karasne!!!!!!!! To nase madlo vyzeralo katastrofalne ale uz je oprate ako nove. ......dakujem 🙂

sisulita
31. okt 2012

Najde sa mamina ktora mala graco trekko od narodenia miminka? Dakujem

kohutovci
5. nov 2012

@11monica07 ahoj.. pouzivala si v kociku aj fusak? zmesti sa tam s nim v pohode dietatko? na zaciatku som citala, ze je ten priestor na sedenie trochu uzky..

sisulita
5. nov 2012

@kohutovci ahoj, maly nemal rok ked sme kupili graco a krasne sa zmestil do fusaku este ako rocny potom uz bola jar a uplne super🙂

kohutovci
5. nov 2012

@sisulita moja mala ma devat mesiacov.. takze by to malo byt v pohode.. len ktovie, ci sa bude zmestit aj buducuzimu.. tuto zimu ste ho uz nepouzivali?

11monica07
5. nov 2012

ahoj 🙂 moja mala ma 2 rocky aj 6 mesiacov,je to velmi pohodlne dieta,tak sa este stale kocikujeme,uz teraz mam v nom fusak,lebo mala mi zvykne aj spinkat v nom a krasne sa zmesti 🙂 mam aj fotku ako v nom pospinkava aj vo fusaku pod nazvom jesen

sisulita
5. nov 2012

@kohutovci pouzivame druhy kocik ale to uz taky golfacik lebo maly uz radsej beha...ale myslim ze sa zmesti aj do graca...🙂 ak sa smiem spytat chystate sa kupit novy?

kohutovci
5. nov 2012

@sisulita nie hladame pouzity.. chces ho predat? vidim, ze si zo Senca 🙂

sisulita
5. nov 2012

ano predavam ho.sice mi bude luto ale mame ho strceny v skrini uz.. 🙂

kohutovci
5. nov 2012

@11monica07 super.. dik za nazornu ukazku 😉 nevadi dietatku, ze si nevie pocas sedu opriet hlavku? 😕

sisulita
5. nov 2012
kohutovci
6. nov 2012

@11monica07 @sisulita dievcata mozem vas este trosku pootravovat? akym sposobom sa polohuje sedacka? vcera som bola kuk x-lander xt 2010 s ktorym sa dost casto trakko porovnava a cista hroza.. ked chcem aby bola sedacka v sede tak sa to vdadu zapina takymi plastovymi trakami.. a ked v lahu.. odopnut a celu tu opierku drzi iba suchy zips na spodku striesky.. to mi pride strasne neprakticke a nebezpecne.. co mam trojkombinaciu tak na sportovej sedacke iba vzadu potiahnem taku uchytku a polohujem ako mi vyhovuje..

sisulita
6. nov 2012

@kohutovci ta to funguje aj na gracu🙂

kohutovci
6. nov 2012

@sisulita ako? ako u mna.. ci ako u toho x-landera 🙂

sisulita
6. nov 2012

s tou uchytkou...potiahnes a polohujes🙂
@kohutovci

kohutovci
6. nov 2012

@sisulita dakujem 🙂

11monica07
6. nov 2012

@kohutovci graco ma fajn polohovanie,s tou uchytkou,ale ako vidim uz je tu odpoved 🙂 graco ma 4 polohy 🙂

majakuca
11. nov 2012

Ahojte, má niekto z Vás dokúpený nánožník? Poradte aký kúpiť. Ďakujem

slnieckovo1sk
15. nov 2012

Na Trekko pasuje nanoznik na trojkolku zn. Emitex.

marianna988
18. nov 2012

Ahojte 🙂 rada by som sa spytala (neviem ci uz tu taka otazka bola :D) je kocik stabilny? Jedna sa o prvy sportovy ktoreho kupu zvazujem, v minulosti som si vsak u svagrinnej vsimla (ktora mala trojkolku), ze ked sa dieta nahlo dopredu na stranu, tak kocik to v niektorych situaciach ledva ustal.. 🙂 kedze mame zive dieta, bojim sa tej trojkolky, ako je to s graco trekkom?? Je uzasny na foto, dufam, ze neolutujeme, dakujem za kazdu odpoved, zelam vsetkym krasny dnik :D

kiakocikovsvet
18. nov 2012

@marianna988 ak máte obavy zo stability, kúpte štvorkolku

marianna988
18. nov 2012

Praveze ma ziadna neuputala..:(

sisulita
21. nov 2012

@marianna988 Ahoj, mne sa nezda ze by bol nestabilny praveze super ovladanie a ked bol maly mensi tiez sa zvykol hadzat a uplne v poriadku🙂 myslim ze treba vyskusat a uvidis🙂

fiffinkaa
21. nov 2012

@sisulita Ahoj, ja som mala tento kočík od narodenia..malý sa narodil v apríli, na prvú prechádzku sme šli v máji, tento kočík vôbec neodporúčam, je to nestabilná trojkolka, navyše s malým priestorom pre dieťa.. s kamoškou sme rodili spolu, ona si kupila drahší cca za 700 e a malý sa jej dodnes v ňom vyváža a miesta má jak v posteli dobre že nie..my sme ho mali ledva do jedného roka, malý mal v ňom málo miesta, navyše predné koliesko pri zchádzaní z obrubníka si robilo čo chcelo ..kupila som si iný kočík, športový a štvorkolku a ten je super..trojkolky absolutne neodporúčam, každú predhádzku som nervačila..

sisulita
21. nov 2012

@fiffinkaa Ahoj, my sme ho mali od roka a maly sa ma teraz rok a pol ...zmesti sa krasne aj s fusakom...ja som s nim bola spokojna....nikdy sa mi nestalo zeby som nejako zavadila s prednym kolesom...

fiffinkaa
21. nov 2012

@marianna988 absolutne neoporúčam, mne malý v ňom pár krát takmer doslova vypadol na cestu..absolutne nestabilný lacný šit..som myslela že ušetrím a nakoniec som, ked mal malý rok kupovala druhý kočík.. Už ked mal malý rok, tak sa do neho ledva mestil..

marianna988
21. nov 2012

Jee dakujem za kazdu odpoved, porozmyslam a pri kupe skusim co najdlhsie testovat 🙂))

marianna988
22. nov 2012

A snad posledna otazka? Kolieska su gumenne ci plastove?? ake s nimi mate skusenosti?