icon

Máte skúsenosti s kočiarom Cam Pulsar 2012?

nurili
19. máj 2012

Rada by som si ho kupila ale este som ho v obchode nikde nevidela......

kathy7337
27. nov 2012

Mne sa tiež veľmi páči. Má ho niekto?

moonlighting
9. dec 2012

Tiež ma tento kočík zaujímva, hlavne tieto veci:
Má nafukovacie alebo plastové kolieska?
Vrchný materiál je koženka? Lebo na obrázkoch sa tak zdá.
Vnútorná dĺžka kočíka?
Ak niektorá máte popíšte prosím s čím konkrétne ste na ňom spokojná a s čím nie, prípade priložte real foto. Mňa najviac láka bielo modrá kombinácia, len neviem či je to praktické keď je konštrukcia aj spodný košík taký bledý.

sisinka78
9. dec 2012

Ahojte kočky, Nemame Cam pulsar, ale mame Camku pred dvojičky a ako som pozerala na nete moc sa nelíši, samozrejme ja mam o jednu korbu naviac. Je to výborný jednoducho skladateľný a priestranný kočík. Jedine tie kolieska by mohli byť nafukovacie, lebo sú trošku tvrdé.

blankag
20. jan 2013

Tak neviem k otazke z maja moja reakcia uz velmi aktualna nebude 🙂 , ale snad niekomu este pomozem. Mali sme Pulsar 2010 a mozem len smelo odporucit ak sa niekomu paci. Svetlych farieb sa bat netreba (mali sme svetlo a tmavo hnedu kombinaciu), potah sa dobre perie (podla mna to urcite nie je kozenka ani na 2012tke) a ked je dietko vacsie, tak ho zacape vselicim (keksikom, bananom....) a to je potom uplne jedno aka je to farba 🙂 Kolieska su naozaj tvrde a nie vhodne do terenu ani na velmi rozbite chodniky, ale inak v pohode (mne osobne sa nechcelo riesit pripadne defekty na nafukovacich). Co sa tyka vanicky, tak sa mi tam maly spratal aj s fusakom ako 8mesacny a drobec veru nebol 🙂 Konstrukcia sama o sebe tazka nie je (ale do autobusu pomoc treba), lahko sa sklada a rozklada. Vyborne sa s nim manipuluje aj v nimi priestoroch. Tak asi tolko z mojej strany 🙂