icon

Máte skúsenosti s kočíkom Mamakiddies?

cissey
28. aug 2015

Neviem najst ziadne diskusie ani referencie.dakujem 🙂

nikolka99
27. okt 2017

Mozem ta poprosit rozmery ramu v zlozenom stave,kedze mames auto sedan ( Renault Megane sedan).
Dakujem.

petula0222
27. okt 2017

Dievcence ak by bol zaujem ja predavam bezovy

nikolka99
27. okt 2017

@petula0222
Mozem ta poprosit rozmery ramu v zlozenom stave,kedze mames auto sedan ( Renault Megane sedan).
Dakujem.

petuska2110
11. nov 2017

Ahojte, nemáte niekto skusenost s tímto kočíkom? Na nete som nič nenašla ☹
MamaKiddies Light4 Go

lissbeth
13. nov 2017

@petuska2110 presne tento som v piatok objednavala, tiez som zvedava

lissbeth
14. nov 2017

Za mna super lahky, lahke ovladanie, to skladanie je kusok take lajdave ale krasny, doteraz sme mali len golfac cosatto supa tam bolo tazsie to ovladanie ale poskladany drzal

scheflera
1. jan 2018

@lissbeth mne sa tiež pozdáva,hlavne kvoli stabilite,ale potrebujem vediet nosnost.malá má 14 kg.

lissbeth
1. jan 2018

Ani ja som nenasla nosnost, od 4m doteraz sme mali golfac cosatto supa ktory sme dorazili, maly ma 2,5 roka cca 15-16kg a aj s plnym kosikom v pohode, cca 96cm na vysku a je mu ltt, lahko sa ovlada, trochu naprd sa sklada, ale je to uz len lacnejsie riesenie na dlhsie cesty.ja som spokojnejsia oproti tomu golfacu, mohli sme tento kocik kupit uz skorej.

scheflera
1. jan 2018

Tak to fajn,že taký veľký sa tam zmestí.Malá má 2 roky,tiež si potrebuje semtam oddychnuť,ked ideme na dlhšiu trasu,takže mi bude lacnejšia verzia stačiť.Mali sme klasický kolísací,ale tam je vysoko ťažisko,to je riskantné a ešte sme máme golfáč chicco multyway evo,je perfektný,ale sedí tam s kolenami skoro pod bradou.díky za odpísanie.

dezire1000
27. jan 2018

Ahojte mate niektora tento kocik?Ak ano aky je?Este som nemala taky co sa z vanicky stane sportovy.Ako to funguje?Dakujem

viki_lv
2. mar 2018

Ahojte, máte niekto tento kočík Mamakiddies White fox? Alebo inú farebnú kombináciu, len proste tento typ? Viem, že vanička je maličká, 80 cm.

piskotka99
27. mar 2018

@viki_lv ja som mala od nich , ale iný typ . Momentálne mam na predaj , úplne ako nový 😊

lucia1516
23. apr 2018

Milé zenusky predávam kočík športovú časť . Cena dohodou.

08dada
7. jún 2018

@lucia1516 mate ho este?

damoska
17. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

podla mna su 4 kolesové kočiky lepšie a stabilnejšie. A lepšie to vyzera.

leika259
30. júl 2018

@lissbeth dobrý večer, prosím Vás dá sa dať aj do lahu?

leika259
30. júl 2018

@viki_lv dobrý večer, objednali ste ho nakoniec? Uvažujem nad nim

lissbeth
10. aug 2018

@leika259 dobry den, prepacte za neskoro reagujem, chodim na konika minimalne ale ano objednali sme ho, maly uz ma cca 17kg ak do lahu sa da dat, aj ked mojmu 3rocnemu je trosku kratka opierka ale ale na vyspatie uplne v pohode, v oktobri sme ho kupili a prilezitostne vyuzivame ked ideme na dlhsie do mesta este stale je v perfektnom stave

anulienkalenka
23. aug 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

vyzeraju pekne. Aka je nosnost?

anibrano
19. okt 2018

a aká je váha kočíka? nikde som to nenašla, dakujem

denise22
Autor odpoveď zmazal
lissbeth
25. okt 2018

@anulienkalenka ja v nom prilezitostne na dlhsie trate vozim 19kg

macuska64
19. mar 2019

@lissbeth dobrý deň, môžem sa spýtať aké sú tam kolieska? Uvažujem nad kúpou tohto kočíka 😊 Ďakujem. Martina

lissbeth
29. mar 2019

@macuska64 sorry ze tak neskoro odpovedam, kolesa su plastove, inak ho idem dat na predaj, je v top stave ale uz pol roka ho nevyuzivame

macuska64
29. mar 2019

@lissbeth ďakujem za odpoveď, nakoniec som objednala Kinderkraft grande 😊

zaramala
30. jan 2021

@gabi2710 môžem sa opýtať ako ste to rozobrali ? My konkrétne mame model viď Foto ;) ďakujem potrebujeme ho oprat lebo už je katastrofa keďže mali začal sedieť a papať v ňom

@gabi2710
@gabi2710

aya84
17. mar 2021

Dobry den,prosim vie mi niekto poradit pred kupovou kočika MAMMA KIDS TITAN 3V1?ake mate s nik skusenosti pri manipulaciu vonku s 1 rukou,ovladaní,brzda,skladanie,kolieska.dakujem velmi pekne.Uz vyse 2t hladam kocik pre synceka a uz mam hlavu ako melón z tolkych modelov.

bezmena1234
Autor odpoveď zmazal
ewelinka21
23. apr 2021

Dobry den,
obycajne nie som frflavy typ, vela veci viem prezut, ale toto co som dnes zistila ma tak strasne vytocilo a drzi ma to cely den :D Este ako tehotna som zhanala kocik, rozhodovali sme aj medzi drahsimi aj medzi lacnejsimi variantami. Kocik mamakiddies Titan 3v1 splnal nase poziadavky, mne a akurat nepozdavala odkladacia cast kocika pod vanickou, ale vzhladom na cenu a vsetky mozne pozitiva ktore tento kocik mal, sme ho kupili. S kocikom som bola a aj som spokojna, pevna velka konstrukcia, velke kolecka, predne otacave kolecka, prejdu kazdy teren cez kamienky, sneh bahno... vzhladom na to, ze je covid, maleho kocikujem nostop bud na luke, alebo po lese, nemala som ziaden problem. Vanicka je velka, akurat dnes tu neskutocne fukalo, tam som do nej strcila polrocne dieta aj so zimnym fusakom, maly tam mal stale dost miesta, krasne sa vybuval. Este aj kamoska mi ho chvalila ked sme sli po rozbitom chodniku a o kamenoch, ze ako pekne mi ten kocik ide, ze male ho vobec nevyklepe, zatial co jej skoro tisicovy kocik hrkal a jej babo celkom vytriasol.
Akurat som zhanala niaky lahky skladny sportiak, narazila som na stranku e-kociky.sk a skoro ma vykotilo! Presne tento isty kocik s inym nazvom, o 100 eur lacnejsi a este by mi pribalili aj parazol alebo zimny fusak k tomu!
MammaKiddies absolutne neodporucam!!! Zavadzaju, ze kociky su dlhodobo cenovo znizene a pritom staci si najst iba iny eshop a este lacnejsie vam najde.
pre porovnanie tu mate linky...
https://www.e-kociky.sk/kunert-rotax-2019/

https://www.kocikysnov.sk/spd/238740/Detsky-kom...

samotnemu kociku vsak nemozem nic vytknut. S jeho vyberom sme spokojny ja aj partner, len skoda, ze som eshop e-kociky.sk objavila az teraz.

bubble1234
3. máj 2021

A neviete kde sa dajú kúpiť náhradné kolieska na ten mama kiddies prémium?