Máte skúsenosti s kočíkom Nurse Look 3?
Ake mate skusenost s Nurse kocikmi?
Dnes som pozerala v obchode Nurse Look. Vyzeral veľmi dobre, ľahké skladanie aj manipulácia, zložený sa v pohode zmestí do kufra malého auta, nie je ťažký, proste mne sa páčil. Len mi nevedeli povedať, kde sa vyrába.
ahojte mamicky mi sme kupili tiez kocik Nurse Look 3 v Partizanskom.ale da sa objednat cez internet z babetkova mi mame presne ten zeleno zelienkavy naozaj je s nim lahka manipulacia.a je celkom lahky je k nemu aj folia proti dazdu a prebalovacia podlozka
bambulla prosím Ťa, je na kočíku alebo na krabici uvedené, kde je ten kočík vyrobený? nerada by som kúpila niečo vyrobené v Číne... 😒
ahojte,vie mi niektora z vas povedat nieco o kociku nurse nekko? neviem katmi,ci si nakoniec kupila, ci nie. ak ma niekto tento kocik, prosiiiim odpoviete mi na tieto otazky? z akeho materialu su kolieska? aky je rozmer celej sedačky - dĺzka aj sirka. da sa polohovat aj do lahu? nedokopem sa na kolieskach,ked bude rucka otocena smerom tvarou dietata ku mne? a je na budicke okienko, aby som na dieta videla? a este cosi,buda je pevna? dakujem
aj kamoska ma nurse look a chcem sa nan pozriet,ked sa vrati z dovolenky.neviem,ci tento kocik ma aj okienko na budicke.ja mam kocik s otocnou sedackou,ale kvoli slniecku by som chcela este jeden s preklapacou ruckou,ale neviem sa rozhodnut aky.ak niekto vie,nech poradi....dakujem
ahojte maminky. neviete mi niekto povedat ci sa da pripevnit na kocik vanicka nurse look na sportovu cast kocika nurse cooper? dakujem 🙂
ahoj vanička nurse look nejde na nurse cooper ja som tiež mala cooper a chcela som túto vaničku a nešlo to,pasuje tam len tá vaničkosedačka a tá je velmi úzka.

julie aj ja chcem kupit Nurse..konkretne Nekko.. sportak..na jar.. pocula som na ne len odporucania..