Medzi súrodencami bude 15 mesiacov. Máme riešiť súrodenecký kočík?
Viete poradit?
Budem mat zimne babatko a v case porodu bude mat starsia 15 mesiacov.vaham ci kupit surodenecky kocik alebo taky pridavny sedak vid foto.starsia bohvieco v kociku neposedi,uz teraz po par minutach pisti.doma mam este dvojkombi Moon relaxx,a ten je super v top stave,nerada by som sa ho vzdala.a este po najstarsej Britax b agile 4 plus.cize dalsi kocik este kupovat by som nerada.
Manzel pojde s 15m na matersku,takze sama chodit s oboma nebudem.
Tak mam teraz dilemu.

Za mňa zbytočne. Volila by som odražadla ako spomínaš, jedna sa o krátky presun.
To musis vediet Ty. Moje deti zacali chodit v 9m, takze v cca 15-18m uz behali. Sice obcas kocik na rychle presuny, ale uplne by stacil ten pridavok. Ale su deticky ktore zacinaju chodit az okolo 18m a tam to take jednoduche nie je. Ale pokial kocik nema rada, tak by som nenutila. Ked budes chodit aj s muzom, vzdy sa najde riesenie. PS ten skejtik a pod sa zle dava na chodniky
@cookie29 dcerka uz zacina chodit,je velmi akcna,takze ratam ze do porodu bude behat..len sa trochu tej zimy obavam 🤷♀️
Ja som si zaobstarala toto dcéra má 1.5 m o pár dní pribudne súrodenec, už teraz mi nechce byť v kočiaru takže
Mám rozdiel necelých 16mes, za mňa nie, lebo od 9mes chodila sama a kočík odmietla, buď šla pešo alebo na odrážadle
@mabose mozem foto poprosit?
Pockaj a uvidis. Tazko povedat aj aka bude zima, ci bude chciet chodit alebo nie. A vobec, moze sa rozchodit aj nemusi. Ved keby cosi, objednas a za par dni mas doma dalsi kocik. To ze nebude spolu chodit von sa moze este zmenit, mozno bude ziarlit a bude na tebe nalepene dieta, takze uvidite ..
My budeme mať bábo v koncom októbra.dcera má terás 15 mesiacov.a kúpila som s bazaru.kocik terás používa staršia a potom pridáme vaničku.je to surodenecky kočík.ja potrebujem chodíme každý deň po staršieho do školy od domu tak 20min pešo.
Ty si bábo poznáš a vieš čo zvládne
U nas 19m a nemali sme ani stupienok za kocik, aj to som povazovala za zbytocne pre nas

Este dodam,ze 15m dcerka v kociku nespava,vzdy spi doma v postielke,pre nu je kocik nutne zlo.cize ten pridavny sedak by bol ozaj len na nutny kratky presun