icon

Môžem dať 5-mesačné dieťa do športového kočíka?

20. mar 2023

Môžem dať 5 mesačne dieťa do športiaku ak ešte nesedí? Športiak sa dá dať aj do ľahu. Hnevá sa už vo vanicke chce vidieť

amelia89
•
20. mar 2023

No a aky je rozdiel ci je v lahu v sportovom alebo vo vanicke ?
Inak ked zakladas tuto diskusiu asi v kutiku duse tusis ze to nie je ok. Kazdy si musi urobit podla seba, pre dieta ktore nesedi proste sediet v sportovom kociku idealne nie je. A ak ho tam chces len nechat lezat tak to moze byt aj vo vanicke… Ale rozhodnut sa musis ty 🙂

jjanulienka
•
20. mar 2023

Moj syn bol od 4teho mesiaca v športovom… do vaničky sa už nezmestil 😅

autor
•
20. mar 2023

@amelia89 ide skôr o to že vo vanicke sú vyššie tie bočnice čiže vidi len mňa a nebo..v športovom by videl viac..

lalala94
•
20. mar 2023

@amelia89 vážne nevidíš rozdiel medzi športovou časťou a vaničkou? Veď z vaničky to dieťa neuvidí vôbec nič, lebo je kryté zo všetkých strán, kdežto športová časť je otvorená a dieťa z nej normálne vidí aj keď je v ľahu.
A k otázke - áno, je to ok, ak bude ležať. Ja som dcéru takto dala ako 7-mesačnú z vaničky von aj keď by sa tam zmestila, no nič nevidela. V športovej to bolo lepšie.

beahaydee
•
20. mar 2023

Dceru som dala v 4 mesiacoch, kym nesedela, bola v uplnom lahu. A kym vo vanicke styri mesiace prehulakala, v sportaku okamzite zaspala od prvej prechadzky a zmenila sa na totalne kocikove dieta. Treba vyskusat 🤷‍♀️

amelia89
•
20. mar 2023

autorka: ok vsak tak ked ho chces mat v lahu tak ho tam daj… sportovy kocik nijako neublizuje keď tam dieta leži.

simona20201309
•
20. mar 2023

Ideálne je korytkove sedenie športovej časti a pololah a určitedo protismeru! Moja bola veľmi vnimava (chcela vidieť viac ako len moju tvar) a ležať vo vanicke proste nechcela. Vrieskala, nechcela tam ležať. Dala som ju do športovej časti, pololah, a obrat o 180st. Takto spavala v kočíku ešte takmer do 1,5r. Myslím, že pre niektoré babatka je vanička od určitého mesiaca ako za trest.

thoughtfulweirdo
•
20. mar 2023

Kľudne vyskúšaj, veď bude rovnako ležať. Ale až tak sa na to neupinaj, ja mám dve nekocikove deti a ani prechod do sportaku na tom nič nezmenil 😅

cookie29
•
20. mar 2023

Ja som dala od cca 4 mesiacov do korytka. So suhlasom pediatra, lebo vo vanicke tak reval, ze az modral. Proste on potreboval vidiet. Dalsie dieta bolo vo vanicke do nejakych 8-9 mesiacov. V 4 sa proste dalo na brusko a pozeral tak.

julish
•
20. mar 2023

Moj bol na brusku a videl 🙂 aspoň potrenoval poriadne

titla
•
20. mar 2023

Ano, mozes dat. Ja som tiez tak vymenila vanicku za sportovy kocik, ked mal syn 5 mesiacov. V hlbokom kociku sa mu prestalo pacit, akonahle som ho tam vlozila reval, akoby ho z koze drali a nezaspal mi tam. Akonahle sme ho prelozili do sportiaka bol kludny, chvilku sa obzeral a pekne zaspal.

zorkahorka
•
20. mar 2023

Ano