icon

Môžem dávať dvojmesačné dieťa do športovej časti kočíka?

m1isha1
5. apr 2012

Dobrý deň rada by som sa vas opýtala či je zlé dávať dvojmesačné bábo do športovej časti ak v nej má vystretý chrbátik.

Strana
z2
hoogy
5. apr 2012

@monickapd tym vekom mamiciek chceli naznacit ze mladsie mamicky su modernejsie, vies 😉 a vsetko co sa pouzivalo v komunizme je katastrofalne zaostale. 😝

monickapd
5. apr 2012

@hoogy ale my si to nemyslíme, že nie? 😎

hoogy
5. apr 2012

@monickapd ved vieme svoje,nie? 😉

monickapd
5. apr 2012

@hoogy vieme 😉 😉 idem si dať kávu..neskôr sa stretneme 🙂

martinkatinka
5. apr 2012

Načo sa pýtaš, keď si aj tak spravíš po svojom 😀 polovica ti povie, že robíš zle a polovica že dobre 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
kristinaanna
5. apr 2012

no ja som prvú vozila v športovom od narodenia, 😉 mali sme taký čo v ňom bola vložná taška, ale dotej nám nevošiel fusak tak bola len v športovom, samozrejme že nesadela, 😀 , do sedu sme dali až keď sama sedela, 🙂 , teraz sú všelijaké kočíky, ak sa ti dá sklopiť do roviny, kľudne dávaj

monickapd
5. apr 2012

@stvura ok, Tvoj nazor 😉

bettypo
5. apr 2012

Dosť ma zarazili poznámky o tom aká sme predpotopná krajina, 100 rokov za opicami. Hmm najvyšší čas sa odsťahovať

jedina30
5. apr 2012

moj nazor...ja by som tak skoro do sportiaka nedavala..myslim si,ze je to velmi skoro 😖 ..vo vanicke je dieta chranene pred vetrom a taketo male baby este nema vyvinutu inunitu a ani termoregulaciu...to,ze dieta bude lezat???neviem,..vela matiek a kazda ma iny nazor...ty si vytvor svoj.. 🙂

zuzana76
5. apr 2012

ak nemas kupenu vanicku a sportova cast sa ti da dat uplne do lahu, tak povedzme

hoci v hlbokom kociku sa mi zda dietatko viac chranene aj proti vetru, hmyzu, ked das sietku, celkovo je stabilnejsi. Podla mna hlboky kcik vyzera aj lepsie ako sportovy, aspon mne sa pacilo viac pouzivanie hlbokeho koicka ako sportoveho.

monhla
5. apr 2012

A prečo by si to robila? Ak máš hlbokú časť pripadá mi pre také malé bábko pohodlnejšia. Špotrovú časť využívam síce dodnes /malá má 23 mesiacov/ ale hlbokú časť som používala dokedy to išlo. Ale ťažko odpovedať, keď nepíšeš za akých podmienok - ak nemáš hlbokú časť a športová sa dá dať do ľahu a nič bábko netlačí tak podľa mňa v pohode, ale ako baby vyššie spomínali v hlbokej časti je viac chránené pred vetrom a inými vplyvmi počasia.

m1isha1
autor
5. apr 2012

@martinkatinka
nedam praveze ja sa snazim robit pre svoje dietatko to najlepsie =)

dai
5. apr 2012

@m1isha1 tiez by som nedavala hlavne kvoli vetru ... ja mam gesslein ktory sa da dat uplne rovno ale maly mi v kociku vaecsinou spi - je velky, ma pomaly 9 mesiacov ale stale ho mam v taskovej vanicke - ked sa zobudi tak jednoducho zdvihnem chrbatik aby sa mohol pozerat...

osobne v tom nevidim nic pre dieta davat ho do sportoveho kocika v 2-och mesiacov - podla mna vtedy len spi 😖

hajanka
5. apr 2012

@m1isha1 to co? Pred par dnami tu bola tema o 4mes. v sportovej casti, tak kuk tam su tam dobre rady, kedy ano, kedy nie... pred zalozenim novej temy staci trosku pohladat a urcite odpovede najdes.

Strana
z2