icon

Mutsy Nexo 2016/17

0kristina0
5. feb 2017

Ahojte, máte niekto skúsenosť s týmto kočíkom alebo ste ho už niekto videli na živo?

Mutsy Nexo 2016/17
Strana
z2
zuzkabreza
6. feb 2017

Ahoj ja mam mutsi Igo ale zda sa mi rivnaky, teda urcite su tam mejake odchylky. Spokojna som nebola.

0kristina0
autor
6. feb 2017

@zuzkabreza mozes napisat aj konkretne preco?

zuzkabreza
6. feb 2017

Ano. Podvozok je velmi tvrdy, uz by som isla do perovacieho. Ale prezili sme, kym bol maly vo vanicke, ktora je mimochodom dost. Potom v sportaku bol tal divne skrut,eny, stale ako keby sa smykal dole. Vobec v nom nechcel byt. Tak sme museli kupit novy sportak. Myslim si, ze za tie peniazky sa da vybrat aj lepsie.

zuzkabreza
6. feb 2017

Vanicka je mala som chcela napisat

luckamucka
6. mar 2017

Tento menia odpruzeny, podľa mňa super

0kristina0
autor
6. mar 2017

@luckamucka vcera som ho videla, je pekny ale malicky, neviem si tam predstavit dieta so zimnym fusakom. Kolieska nic moc.

zuzkabreza
6. mar 2017

Ano, ja mam septembriveho, narodil sa velkya isli sme do zimy. Pisala som, ze vanicka mala...

luckamucka
7. mar 2017

Ja som ho videla na zivo,ako bugina na leto je super,na prechadzky ked uz dieta chodi,na dovolenky,leziaca cast je dlha,aj troj rocne dieta sa tam naprace,toto je brane fakt ako "golfac",nie sportiak z dvojkombinacie,kvalitny,odpruzene kolesa,uzky,lahucky.

mojusko555
7. mar 2017

tiez uvazujem o kupe mutsy nexo, riadne krasny a aj maly spratny, som sa zalubila donho, len hladam recenzie, ci su mamicky spokojne 🙂

0kristina0
autor
7. mar 2017

@mojusko555 bola som na tom podobne ako ty, laska na prvy pohlad, chrobak v hlave ale povedala som si ze ho musim vidiet, nebudem predsa kupovat macku vo vreci. Dobre som urobila ze som si ho bola kuknut. Nie je to plnohodnotny sportiak
Ako pisala @luckamucka je to skor kocik na rychle presuny, dovolenky, nakupy, atd. Neverim ze v zime sa tam s fusakom zmesti rocne dieta. Len jednu chybu ma a tou je prave ta velkost. Inak je super.

mojusko555
7. mar 2017

@0kristina0 dakujem za info a nazor, ja prave hladam nieco na sposob golfaca, mame maclaren quest, ale tento mutsy je viac do lahu a fakt stylovka riadna + slnecna clona,ale ako vravis, v zime asi skor nieco vacsie, no my cestujeme vacsinou len na kratko, po vacsine autom, niekedy autobusom, takze mi ide aj o spratnost, ked to budem sama vynasat, prave ta uzkost kocika mi vyhovuje, bo dnes ti len malokto pomoze v mhd 🙂....no neviem, mam chrobaka ako ty v hlave, len s tym, ze ja som ho zbadala 1 x nazivo)) myslis, ze s podvozkom nebude problem na slovenskych chodnikoch?

mojusko555
7. mar 2017

@0kristina0 dumam aj na maclaren techno xt, ten je prakticky,ale zase jeden mc uz mame a nepaci sa mi tak ako tento nexo,...ale zase mc techno xt lahsie zrejme predam,tie idu ako rozky 🙂

0kristina0
autor
7. mar 2017

@mojusko555 neviem ci to bude problem, su to len predsa gumenne kolieska, nafukovacky su nafukovacky. Ja som kupila oyster zero ale este ho nemam vyskusany.

zuzkabreza
7. mar 2017

A este jeden nedostatok som zabudla napisat. Ma dost malu striesku sportova cast. Kupila som druhy britax bagile plus a neda sa to porivnat. Pre velke deti priestranny, lahky, lahko zlozitelny, da sa dat do uplneho lahu.

mojusko555
8. mar 2017

@0kristina0 tak daj potom pls vediet, ci si spokojna, si mi zamiesala karty,aj ten vyzera dobre 🙂

0kristina0
autor
8. mar 2017

@mojusko555 mam ho uz doma, zatial som nim nadsena, uvidime ako sa nam bude kocikovat

luckamucka
8. mar 2017

3 cm je v nich rozdiel,v sedacej casti a dlzky opierky

luckamucka
8. mar 2017

Baby tak som to kukala hlbsie a zda sa mi,ze Oyster Zero je TOP.Lahky,je sirsi ako Nexo a odpruzenyyy,a ma okienko na strieske,to je dost dolezite.Len kde ho vidiet nazivo

0kristina0
autor
9. mar 2017

@luckamucka maju ho v obchode predeti.sk a v hlohovci a mas pravdu, oyster je top

luckamucka
14. mar 2017

Takze beriem spat,bola som ich kuknut nazivo v predajni a Mutsi nexo neskutocne krasny,malicky,paradny.Oyster na zivo nic moc,teda.

masinecko
18. apr 2017

Ahojte mate ho uz niektorá? Ako ste spokojna? Dakujem za odpovede

luckamucka
18. apr 2017

Ja ho mam uz a som max.spokojna.Teraz vonku buvka moj rocny syncek vo fusaku.

masinecko
18. apr 2017

Velmi sa mi paci videla som ho nazivo len raz, kocikuje sa dobre aj po nerovnom teréne? Mate ten novy 2017? Odkial ste kupovali?

meja3
7. jún 2017

Ahojte, neporadite, kde sa da nexo pozriet v obchode? Rozhodujem sa medzi nexo a oyster.

luckamucka
7. jún 2017

Ja som ho kupovala v Banskej Bystrici v obchodnom dome OCA Vsetko pre deti

luckamucka
7. jún 2017

Kocikuje sa dobre,som spokojna a vsetci mi ho chvalia😀

meja3
7. jún 2017

@luckamucka
Dakujem za odpoved. Potrebovala by som nieco okolie BA, TT, TN, HC, ale aj tak dakujem za recenziu, ak bude aj nazivo ako na videach a obrazkoch, tak kupujem 🙂

0kristina0
autor
7. jún 2017

@meja3 v HC v Aladin maju aj oyster aj mutsy

meja3
9. jún 2017

Tak mutsy nexo kupene, oyster mi neodporucala ani predavacka, takze rozhodovanie bolo lahsie. Dufam, ze budeme spokojni, ale vyzera zatial super. Som rada, ze sme ho zohnali, lebo je nanho dlha dodacia lehota, dobre sa predava ;)

luckamucka
10. jún 2017

Ten Oyster je obrovský,Mutsy je šikovný,ľahký,úzky,ideálny na leto🙂

Strana
z2