Kočík Mutsy Nio Adventure

simie10
28. máj 2020

Ahojte dievčatá 🙂❤ Čakáme naše prvé bábätko a kočíky sú pre mňa španielska dedina. Pozerala som už XY druhov a najviac sa mi páči zatiaľ MUTSY NIO Adventure. Máte niektorá skúse😘nosť s týmto kočíkom? Ste s ním spoko? Ďakujem za každú radu!

heidy222
28. máj 2020

@simie10 tento nepoznam ale Mame mutsy Evo a sluzi super uz aj pri druhom dietati a doteraz nebola ziadna porucha.

brezza
28. máj 2020

@simie10 ano. My ho mame a maximalna spokojnost. Da sa otocit do oboch smerov, nie je tazky a lahko sa sklada. Kolesa su stale ako nove. Ziadne problemy s nim nie su.

simie10
autor
28. máj 2020

@heidy222
@brezza
Joj veľmi ste ma potešili 😍 ďakujem za info ... tak myslím, že máme definitívne vybrané a snáď aj babatník bude spoko so svojim fárom 😄😊

ketrin2929
1. jún 2020

@brezza ahoj, prosím ťa. Tiež mám záujem o musty nio. Trošku ma odrádza tá malá vanička . Respektíve mám obavy či sa do neho bábo zmestí . Keďže sa má narodiť v septembri aby sa tam pomestil aspoň 5 -6 mesiacov aj s fusakom je to podľa teba reálne? A ešte otázka čo vravíš na tu striešku na športovej časti. Nie je príliš krátka?

brezza
1. jún 2020

@ketrin2929 myslim si, ze fusak sa zmesti. Mne sa sice narodil syn v januari, ale vo vanicke bol az tusim do augusta. To by som sa nebala. S tou strieskou mas pravdu. Je kratsia. Ale viac mi to vadilo na vanicke ako na sportovom. V lete sme to vtedy riesili clonou. Pri sportovej casti to uz tak nevadi lebo vacsinou sedi a vtedy ho ta strieska kryje. Ale je pravda, ze niektore kociky maju tu striesku dlhsiu.