icon

Mutsy Nexo 2016/17

0kristina0
5. feb 2017

Ahojte, máte niekto skúsenosť s týmto kočíkom alebo ste ho už niekto videli na živo?

Mutsy Nexo 2016/17
Strana
z2
meja3
10. jún 2017

@luckamucka Mne ho neodporucali kvoli makkym a nie tak kvalitnym kolesam, okrem toho sa mi nepaci skladanie. Clovek tam nemoze mat podlozku alebo fusak, lebo kocik nezlozi, kedze popruh na skladanie je v sedacej casti a neda sa nastavit vyska rukovate. Mutsy zatial spokojnost, je lahucky, fakt sikovny a zvlada aj tazke tereny.

0kristina0
autor
11. jún 2017

@meja3 nie je pravda, ze oyster ma makke a nekvalitne kolesa. Mame ho a ja som s nim spokojna. Co sa tyka skladania, preco by si ho nemohla zlozit ked tam je podlozka? Ved podlozku trocha nadvihnes, chytis uchyt a zlozis. Mne praveze prisli makksie kolesa na mutsy, mala som moznost ich mat naraz pred sebou a ked som ich omakavala tak kolesa na mutsy boli jednoznacne makksie. Mutsy je malicky kocik. Neviem si predstavit tam dat fusak a este aj dieta. Bude tam velmi stiesnene. Ako letny kocik je fajn. zivo. Tie predavacky v obchodoch by som vobec nepocuvala. Im je jedno s akym kocikom odidete domov, hlavne ze nieco predali. Ja si radsej precitam recenzie od mamiciek co kocik vlastnia a potom si ho idem pozriet. Kde ste boli kupovat kocik?

meja3
11. jún 2017

@0kristina0 Tak nebolo to len o tom, ze predavacka mi povedala, co si mam kupit a ja som ju posluchla. Precitala som vsetky mozne diskusie, studovala videa aj fotky aj blogy krizom krazom 🙂 Bola som rozhodnuta pre mutsy, akurat ma v tom predavacka utvrdila. Myslim, ze aj ony mozu dobre poradit, vedia, na ktore kociky su castejsie reklamacie. Oba kociky stali rovnako, teda pre obchod v tom nebol cenovy rozdiel, ktory kocik kupim. Navyse mutsy nexo sa da tazko zohnat a oysterov su plne ochody. Takze ma mohla skor tlacit do oysteru, aby sa ho zbavila. Nechcela som sa vas dotknut, ked vy ste sa rozhodli pre iny kocik ako ja. Nemozme si vsetci kupovat to iste, kazdemu urcite vyhovuje nieco ine. Tie kociky su si dost podobne. U mna rozhodlo to, ze sa da nastavit rucka, lebo medzi mnou a manzelom je velky vyskovy rozdiel a aj to skladanie. Verim, ze sa da kocik zlozit aj s podlozkou, ale urcite je to komplikovaniejsie, navyse vnutorna cast je po zlozeni vonku, teda sa moze lahsie uspinit, to sa mi moc nepacilo. Kocik som kupovala na zlatych pieskoch. Vedeli, ktore kociky si chcem pozriet, nachystali mi ich dopredu vedla seba, takze som si ich mohla pekne porovnat. Netlacili ma do vyberu.

meja3
4. júl 2017

Ak by niekto zhanal podlozku do mutsy nexo, mne vyborne velkostne aj farebne sadla od petite&mars, nepredavam, len moja skusenost ;)

spajky
6. nov 2017

@meja3 ahoj tvoj ma uz 2r a vojde v pohode s fusakom do mutsy nexo?

meja3
7. nov 2017

@spajky ano vojde bez problemov, pouzivame kocik aj teraz, nie len v lete 🙂

lucyjabb
29. máj 2018

@meja3 prosim ta, kde si zohnala tu modru podlozku do kocika? Ja som nasla len tyrkysovu 3D Aero a mam rovnaky kocik ako ty, tak by sa mi to nepacilo. Dakujem za odpoved

dudula123
1. jún 2018

Ahojte, aj ja mam nexo, som spokojna z na to, ze chyba vetranie a nejake okienko na strieske... nemate skusenost? dalo by s take okienko dotovit alebo nieco podobne?

meja3
13. jún 2018

@lucyjabb predeti.sk

greeny
26. aug 2018

@meja3 @dudula123 baby včera som si bola po kočík a dnes prvý krát vonku. Je skvelý ale pri rýchlejšej chôdzi trosku hrka, nejde úplne tichucko. Chcem sa opýtať ako to máte Vy, že či ho idem reklamovať alebo co. Zdá sa mi ze ložiská na predných kolesách vydávajú ten zvuk

luckamucka
26. aug 2018

@greeny aj nam trosku hrkal,staci dat dole kolieska a nastriekat W40tku

luckamucka
26. aug 2018
dudula123
26. aug 2018

aj nam po case trochu hrka - zalezi aj ako je zatazeny 🙂 kolieska za tie peniaze mohli byt kvalitnejsie. ja som inak spokojna - jedine vyhrady su ta strieska ako som pisala - lepsie vetranie na leto by to chcelo, inak vyborna volba 😄👍

greeny
26. aug 2018

@dudula123 áno ja mam už tretie a je to kočiar pre druhé aj pre tretie 😁😁

meja3
26. aug 2018

@greeny aj nas jemne hrka v kolieskach od ziaciatku, chvilu som rozmyslala, ci ho pojdem reklamovat, ale pockala som, ci sa to nezhorsi a nezhorsilo.

alena1989
6. nov 2018

Ahojte nemate.niekto fotky dietata dvojročneho vo.fusaku.ako je v kočiari? Veľmi.by.mi.to.pomohlo.vo.vybere. je strašne krasny. Dakujem

luckamucka
6. nov 2018

@alena1989 moj syncek ma 2,5 roka a stale buvka vo fusaku i ked uz ho musim mat rozopnuty,jednak kvoli spinavym topankam co v nich beha a jednak je uz na fusak dlhy

alena1989
6. nov 2018

@luckamucka Ďakujem.krasne.rozhodnute 😊

mariapacutova1
29. jan 2019

Ahoj chcela by som radu chcem pre malu objednať kocik mutsy nexo mate z nim skusenost? Je dobri stabilný dcera ma 15 mesiacov a váži 15kg a meria 90cm chcela by som vedieť ci nebude mali pre nas dakujem

mariapacutova1
29. jan 2019

@luckamucka dobri den prosim vas aku máte skusenost z týmto kocikom chcela by som ho kupit pre malu ale neviem ci je stabilný a dost velky mala 15 mesiacov a váhu 15kg dĺžka 90cm tak trosku vaham ci nam nebude mali inac sa mi veľmi paci a rada by som ho objednala budem vďačná za vasu odpoveď

luckamucka
29. jan 2019

@mariapacutova1 Dobry den neviem,ci ste citali celu diskusiu,ja som s nim spokojna,ale bola som si ho v obchode odskusat,najlepsie vidiet na zivo,nas chlapcek ma 2,5 roka 16 kilo a stale sa v nom vyspinka,je uzky a dlhy.Lahko sa sklada

Strana
z2