icon

Na kočíku Petite&Mars Easy vypadáva zadné koliesko

radka93
28. mar 2019

Dobrý deň, kúpili sme cez internet kočík petite&mars easy so sestrou sme ho poskladali ale počas prechádzky mi aj tri krát vypadne zadné koliesko. Už sme ho skúsili rozobrať a nasadiť znovu ale nepomohlo. Tak len som sa chcela skúsiť opýtať aj tu či ste náhodou nemali takúto skúsenosť. Vopred ďakujem za rady

mamickadusicka
•
Odpoveď bola odstránená
•
masenkamedvedova
•
28. mar 2019

Ahoj ja ho mam zatiaľ je dobrý kolieska držia určite reklamovať. Ja som brala posledný kus z predajne dosť sa predávajú.

libuska11
•
28. mar 2019

@radka93 Ja mám tento kočiar už rok, používame ho skoro denne na prechádzky a som spokojná, kolesá sú v poriadku, prezimovali sme aj pri rôznom počasí, v rôznych terénoch mesta😊často s nim nakupujem, čiže aj pri zátaží je zatiaľ všetko o. k.
Takze za mňa max. spokojnosť, určite riešiť reklamáciou....

radka93
autor
•
28. mar 2019

Ďakujem vám všetkým za rady, kupovali sme ho cez stránku mall.sk, mne sa veľmi páčil a tiež som sa len samé chvály o ňom dočítala. Asi mi iné neostáva len to reklamovať 😕

renimac
•
28. mar 2019

@radka93 tak my sme kúpili cez bazár, čiže reklamovať mi nepomôže, ale deje sa mi to isté :/. Do rici, inak by bol dokonalý ☹.

radka93
autor
•
28. mar 2019

@renimac ja som ešte rozmýšľala či sme tie plastové časti nejako slabo nenasadili a preto sa to deje, písala som výrobcom tak mi odporučili koliesko rozobrať vyčistiť a premazať, skúste či toto nepomôže

renimac
•
28. mar 2019

@radka93 Ďakujem, skúsime 😉

radka93
autor
•
28. mar 2019

@renimac musím sa priznať 🙈 my dve trúby s mojou sestrou sme tie zadné kolieska dali zle, ten plastový závit sme dali naopak a preto mali kolieska aj veľkú vôľu, dnes sa na to pozrel môj manžel a opravil tak skúste keď tak aj ten závit pozrieť či tiež nieje naopak🙉

renimac
•
28. mar 2019

@radka93 skúsime 😁

tinuska92
•
10. feb 2020

Ahojte Žienky chcem sa opýtať dajú sa kúpiť aj náhradné kolesá pre tento typ kočíka?