Nafukovacie kolesá na Petite&Mars street
Ahojte prosím je tu niekto kto predáva nafukovacie kolesá na Petite&Mars street, prosím len nech netoja 80€ ako nové ďakujem
Dobrý deň, máte ešte niekto na predaj nafukovacie kolesa na street+? Mala by som tiež záujem, dakujem!
Aj ja hladam nafukovacie kolesa na takyto kocik...petite mars heritage...ma niekto?
Ahojte, zháňam nafukovacie kolesá na street. Bazár som pozerala, ale nič moc na výber. Máte na predaj, príp viete o niekom? Ďakujem za tip 🍀
Zdravím, tiež zháňam nafukovacie kolesá na street, ak niekto predáva prosím ozvite sa, ďakujem 🙂
@kubkovamama dobrý večer,máte ešte prosím nafukovacie kolesá na Street? Ďakujem
@penelope2066 dobrý deň,už predané. Ale kúpte si nove plášte,vaše sú zodraté. Stoja do 10€ v cykle
Ahojte, ma niekto na predaj nafukovacie kolesa na petite&mars street? Respektíve viete mi povedať, ci tie ktoré sú teraz v predaji na akoze model street+ by pasovali aj na model z roku 2017? Vďaka veľká.
Dobrý deň, mate niekto na predaj nafukovacie kolesá na petite&mars street? Ďakujem 🙏
@kubkovamama ďakujem Vám veľmi za radu ohľadom plášťov 🤗 Objednala som z netu a manžel to vymenil.Dokonca ešte aj rovnaký vzor je 😊
@saloma zdravim mam na predaj nafukovacie kolesá na petite&mars street ak mate zaujem..

@adka1989 dobrý, dávala som ich na predaj ešte pred 2 rokmi a žiaľ hneď sa predali