Náhradné diely na kočík CasualPlay S4. Kde ich zohnať?
Ahojte vsetci dobri luida, surne potrebujeme zohnat plast na zadne koleso kaciara casualplay S4, nevieme vsak kde sa da zohnat. Mozete nam prosim poradit? dakujeme
Dobry, podarilo ale som ju nekupila. Skuste stanku http://www.groupfashion.cz/,som pisala priamo im na mail a odporucili ma predajcom alebo ze mi ju poslu aj oni sami za cca 20 eur , tak im skuste napisat mail
Mata
Kde kupim nahradne pasy na sportovy kocik S 6 prosim som uz zufala..dakujem
@evauradnikova zohnali ste?poviete mi kde prosim?
@pipinger nakoniec som ho našla v aute. bol pohodený na zemi. ale vyskúšajte priamo u distribútora týchto kočíkov v Čechách. ja som písala tam a mali ich aj skladom, tak by mi ich poslali kebyže ich nenájdem. skúsim vám pozrieť stránku
Ste zlata ..prosim pozrite mi stranku lebo fakt neviem kde hladat :( a bojim sa ze mala mi vypadne z kocika ked ma len spodny pas
@pipinger no jeden pan rozpredaval kociarik tak takto som ich zohnala.pisala som aj priamo predajcovi alebo vyrobcovi neviem ako to je a samostatne sa nepredavaju... takze som bola vecne na nete a hladala a skusala sa kazdeho pytat 🙂 az sa mi nakoniec podarilo a natrafila som na toho pana :D
ahojte kocky, zhanam adaptery na upevnenie vanicky na konstrukciu kocika S4...nemate nahodou niekto? suuurne
Ahojte ak by ste potrebovali striešku ,madlo,a pláštenku na casual S4 tak píšte predam aj jednotlivo
niekto tip, kde sa daju zohnat nahradne kolesa?
Prosíím, neviete, kde zoženiem náhradné zadné plášte ,teda jeden potrebujem-súrne.
ahojte,ja zhanam nanoznik na sportovy cast CS4???poradte,popripade ma niekto na predaj?vdaka
Prosím poraďte mi kúpila som tu na modrom koníku kočík casualplay.predávajúca
mi nepovedala že sú prasknuté kolieska/zadné/.mrcha-hanca79
potrebujem súrne kúpiť nové zadné kolieska.mám nevidiaceho syna. ĎAKUJEM JEJ KRÁSNE.
@ivabas normálne sa dajú kúpiť v bicyklovom obchode.
@monny76 dobrý deň.ja zháňam zadné kolieska na casualplay4 nemáte?
ja som zohnala,ale tie s bicyklov nesedia.Ja mám aj nové plášte. Toto je kontakt0911728177-kočíky Tomáš.Super jednanie a kvalitné plášte aj duše.Ja som tak isto kúpila s prerezaným plášťom. ☹ ale do dvoch dní my poslali.Plášť je za 9 eur a suša myslím 7.
aj ja mam problemy s kolieskami a tusim maderna ich ma napredaj zadne jedno stoji 55€, tak sme kupili druhy koc
@oliviarena ja som kupila teraz striesku od tejto pani ,i ked poslanie z CZ ma stalo 260 cz ale aj tak sa mi to oplatilo.. http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=68202065&ta...
@ivabas zohnala ste kolieska disky od neho?
Aha,ja som kupovala iba plášte a duše,ale skúste zavolať a spýtať sa. Inak neviem, čo to je za osoby, čo predávajú také poškodené veci. Aj mne sa stalo na koníkovi dva krát.
@nadula01 ďakujem.písala som jej ale kolieska nemá.
@hanbe dobrý môžete mi poslať kontakt na maderanu?my máme tiež problém zohnať
kolieska zadné koľko stáli?len disky ďakujem pekne
@keira zohnala ste tie kolieska na casualplay 4?,ja potrebujem súrne zadné.poraďte prosím kde.
ďakujem
@oliviarena ano, v aladin shope v Hlohovci
@keira krásne ďakujem.to ste boli osobné tam?a koľko stáli?my sme zo Senca
@oliviarena ano, 20 eur ta kostra bez gumky
@oliviarena ale teba si to overit telefonicky ci mailom, teraz nemusia mat

@matavranka Uz sice po viac ako roku... ale zohnali ste nakoniec tu novu streisku? Ak sa smiem spýta, kde???? DAKUJEM 😉