icon

Náhradné diely na kočík CasualPlay S4. Kde ich zohnať?

peter1981
7. mar 2010

Ahojte vsetci dobri luida, surne potrebujeme zohnat plast na zadne koleso kaciara casualplay S4, nevieme vsak kde sa da zohnat. Mozete nam prosim poradit? dakujeme

daanka85
8. júl 2013

@matavranka Uz sice po viac ako roku... ale zohnali ste nakoniec tu novu streisku? Ak sa smiem spýta, kde???? DAKUJEM 😉

matavranka
8. júl 2013

Dobry, podarilo ale som ju nekupila. Skuste stanku http://www.groupfashion.cz/,som pisala priamo im na mail a odporucili ma predajcom alebo ze mi ju poslu aj oni sami za cca 20 eur , tak im skuste napisat mail
Mata

pipinger
19. júl 2013

Kde kupim nahradne pasy na sportovy kocik S 6 prosim som uz zufala..dakujem

pipinger
19. júl 2013

@evauradnikova zohnali ste?poviete mi kde prosim?

evauradnikova
19. júl 2013

@pipinger nakoniec som ho našla v aute. bol pohodený na zemi. ale vyskúšajte priamo u distribútora týchto kočíkov v Čechách. ja som písala tam a mali ich aj skladom, tak by mi ich poslali kebyže ich nenájdem. skúsim vám pozrieť stránku

pipinger
21. júl 2013

Ste zlata ..prosim pozrite mi stranku lebo fakt neviem kde hladat :( a bojim sa ze mala mi vypadne z kocika ked ma len spodny pas

pipinger
21. júl 2013

@seva112 zohnaly ste nakoniec tie pasy?mozem sa opytat kde?aj ja by som potrebovala...dakujem pekne

seva112
21. júl 2013

@pipinger no jeden pan rozpredaval kociarik tak takto som ich zohnala.pisala som aj priamo predajcovi alebo vyrobcovi neviem ako to je a samostatne sa nepredavaju... takze som bola vecne na nete a hladala a skusala sa kazdeho pytat 🙂 az sa mi nakoniec podarilo a natrafila som na toho pana :D

alabla
10. aug 2013

ahojte kocky, zhanam adaptery na upevnenie vanicky na konstrukciu kocika S4...nemate nahodou niekto? suuurne

monny76
26. sep 2013

Ahojte ak by ste potrebovali striešku ,madlo,a pláštenku na casual S4 tak píšte predam aj jednotlivo

keira
27. sep 2013

niekto tip, kde sa daju zohnat nahradne kolesa?

ivabas
11. okt 2013

Prosíím, neviete, kde zoženiem náhradné zadné plášte ,teda jeden potrebujem-súrne.

riaa1
13. okt 2013

@merylivi dd, zhanali ste plaste na zadne kolesa kocika S4? mohli by ste mi dat kontakt, dik

merylivi
15. okt 2013

@riaa1 to už nie je aktuálne vyše roka 😉

juliapp
23. okt 2013

ahojte,ja zhanam nanoznik na sportovy cast CS4???poradte,popripade ma niekto na predaj?vdaka

oliviarena
22. nov 2013

Prosím poraďte mi kúpila som tu na modrom koníku kočík casualplay.predávajúca
mi nepovedala že sú prasknuté kolieska/zadné/.mrcha-hanca79
potrebujem súrne kúpiť nové zadné kolieska.mám nevidiaceho syna. ĎAKUJEM JEJ KRÁSNE.

oliviarena
25. nov 2013

@ivabas normálne sa dajú kúpiť v bicyklovom obchode.

oliviarena
25. nov 2013

@monny76 dobrý deň.ja zháňam zadné kolieska na casualplay4 nemáte?

ivabas
25. nov 2013

ja som zohnala,ale tie s bicyklov nesedia.Ja mám aj nové plášte. Toto je kontakt0911728177-kočíky Tomáš.Super jednanie a kvalitné plášte aj duše.Ja som tak isto kúpila s prerezaným plášťom. ☹ ale do dvoch dní my poslali.Plášť je za 9 eur a suša myslím 7.

sonickaopicka
25. nov 2013

aj ja mam problemy s kolieskami a tusim maderna ich ma napredaj zadne jedno stoji 55€, tak sme kupili druhy koc

nadula01
25. nov 2013

@oliviarena ja som kupila teraz striesku od tejto pani ,i ked poslanie z CZ ma stalo 260 cz ale aj tak sa mi to oplatilo.. http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=68202065&ta...

oliviarena
25. nov 2013

@ivabas zohnala ste kolieska disky od neho?

ivabas
25. nov 2013

Aha,ja som kupovala iba plášte a duše,ale skúste zavolať a spýtať sa. Inak neviem, čo to je za osoby, čo predávajú také poškodené veci. Aj mne sa stalo na koníkovi dva krát.

oliviarena
26. nov 2013

@nadula01 ďakujem.písala som jej ale kolieska nemá.

oliviarena
26. nov 2013

@hanbe dobrý môžete mi poslať kontakt na maderanu?my máme tiež problém zohnať
kolieska zadné koľko stáli?len disky ďakujem pekne

oliviarena
26. nov 2013

@keira zohnala ste tie kolieska na casualplay 4?,ja potrebujem súrne zadné.poraďte prosím kde.
ďakujem

keira
26. nov 2013

@oliviarena ano, v aladin shope v Hlohovci

oliviarena
26. nov 2013

@keira krásne ďakujem.to ste boli osobné tam?a koľko stáli?my sme zo Senca

keira
26. nov 2013

@oliviarena ano, 20 eur ta kostra bez gumky

keira
26. nov 2013