icon

Náhradné diely na kočík CasualPlay S4. Kde ich zohnať?

peter1981
7. mar 2010

Ahojte vsetci dobri luida, surne potrebujeme zohnat plast na zadne koleso kaciara casualplay S4, nevieme vsak kde sa da zohnat. Mozete nam prosim poradit? dakujeme

hanbe
26. nov 2013

@oliviarena ahoj,uz si nepamatam,bolo to davno.kontak som si nasla cez google.ale nakoniec ma to stalo menej,ked som si objednala v detskom obchode v tt.normalne tam,kde predavaju kociky 🙂

lejla1981
5. jan 2014

@monny76 mate este striesku na predaj????

veronikam
5. jan 2014

V Jlohovci v obchode Alladin sme kupili aj strechu aj koleso, da sa aj telefonicky objednat a poslu postou.

monny76
6. jan 2014

Už nemam iba celý kočiar je na predaj

bardulec80
7. jan 2014

Dobry den,prosim kde by som zohnala nahradne adaptery na kocik casualplay????Nepredate niekto?????????

lejla1981
17. jan 2014

@bardulec80 Www.market24.sk teraz som objednavala nahradnu striesku a plaste,velmi mile jednanie aj ceny

oliviarena
21. jan 2014

@monny76 Dobrý večer. ja by som potrebovala zadné kolieska.predávate?

lejla1981
26. jan 2014

@nadula01 🙂 objednana, zajtra by mi mala prist, tesim sa 🙂 🙂 🙂 ale aj tak dakujem

lucia9199
29. jan 2014

@evauradnikova ahoj si tu uz davnejsie pisala no mne sa to stalo teraz mozes mi poradit kde si kupila albo zohnala a co ta stalo dakujem

evauradnikova
29. jan 2014

@lucia9199 ahoj, ja som ich nakoniec našla zapotrošené v aute 🙂

abutkova
13. feb 2014

ahojte,ak niekto potrebuje,mam na predaj kocik na suciastky na predaj.podrobnejsie info v IP

jakubko7
21. feb 2014

@lejla1981 ahoj prosim ta potrebovala by som nahradnu dusu a plast na casualplay kde si zohnala?dakujem

jakubko7
21. feb 2014

@ivabas ahoj prosim ta kde si kupovala plast a dusu?aj ja potrebujem.Dakujem

lejla1981
21. feb 2014

@jakubko7 dusu som kupovala v obchode, kde sa predavaju bycikle - vtedy som mala defekt. Plaste sice este nemam, ale sleduj si http://www.market24.sk/kociky-nahradne-diely/ , tam by ich mali v najblizsej dobe dostat do ponuky 😉

ivabas
21. feb 2014

Ja som objednala na tomto čisle,je to presne veľkosť na casualplay-0911728177_kociky tomas a maximalna spokojnost aj plasteaj duse,rychle dodanie a dobra cena

denaha
9. mar 2014

@abutkova ahoj ,zhanam adapterovu konstrukciu na s4

abutkova
9. mar 2014

@denaha ahoj,my mame prave bezadapterovu

abutkova
9. mar 2014

Ak niekdo zhanate cokolvek zo sportovej casti-v podstate mame cely sportak,len je uvolnena taka pruzinka v rucke,a jeden cvok,na ktory sa pripina sportova cast,odpredam za symbolicku cenu(strieska,aj kolieska v dobrom stave)

vierina16
15. mar 2014

Ahoj, ja by som mala zaujem o striesku ak nie je vyblednuta a je bez dierok 🙂

afronikaa
25. mar 2014

Ahojte, chcem sa opytat, mozno sa to ani nebude dat zohnat, potrebovala by som len tu konstrukciu kociarika :( na tej mojej sa spravila akasi trhlina, normalne sa bojim , ze sa zlomi kocik :( nechapem ako sa to mohlo stat, je to akurat pri tom naklikavani, na tom striebornom plaste si co to je. ☹

radka6677
13. apr 2014

prosííím zhanam strechu na športak casualplay kupila zanovny kočik pany tvrdila že je super stav a poslala foto ked bol novy aposlala mi uuuplne vyblednutu strechu,zhanam moc prosím

zuzi1211
13. máj 2014

@abutkova ahoj prosim ta mas este konstrukciu? Je naklikavacia vsak? Aka by bola cena? Ja mam doma adapterovu a kupili sme vajicko ktore je naklikavcie tak teraz zhanam naklikavaciu...dik

abutkova
13. máj 2014

@zuzi1211 ahoj,uz je predana komplet

zuzi1211
13. máj 2014

@abutkova skoda ☹, ale dakujem za info

itrizuli
27. máj 2014

Ahojte, ak by niekto potreboval náhradné diely, tak mám nákupný košík, športovú časť aj pásmi, len jeden cvok chýba, madlo a predné koleso, náhradný poťah Prima easy, rúčku na kočík. Všetko je v ok stave. Mám aj celý komplet kočík mega výbava - vanička , autosedačka prima easy s isofixom, originál pláštenky, športová časť, oranžová podložka, pláštenku, nánožník a veľkú príručnú tašku. Tak ak má niekto záujem píšte, možno niekomu pomôže....

brisilda
17. júl 2014

dievcata neviete kde by sa dali zohnat adaptery na autosedacku ?

denaha
26. júl 2014

ahojte kde zozeniem plaste na s4 na zadne kolesa?nemusia byt originaly len aby sedeli

denaha
31. júl 2014

Ahojte ,zhanam plaste na zadne kolesa s4.. Je aj nejaka neoriginal varianta?

denaha
31. júl 2014

@abutkova ahoj kolieska este mate?