Náhradné diely na kočík CasualPlay S4. Kde ich zohnať?
Ahojte vsetci dobri luida, surne potrebujeme zohnat plast na zadne koleso kaciara casualplay S4, nevieme vsak kde sa da zohnat. Mozete nam prosim poradit? dakujeme
Nepredáva niekto náhradné zadné koleso na casualplay s4?
Kúpim kolesá na S4 Ďakujem
Viete mi poradit potrebujem vrchnu cast bezpecnostneho pasu na S4 niekde som to stratila kde to dokupim?
Kocky, chyba nam cast ktora sa sa pripevnuje suchym zipsom na hornu cast opierky, ked z kocika vyhodite farebnu podlozku... Vlastne aby dietatko sa neopieralo hlavkou o druhu cast sucheho zipsu.. Je na tom napis Casualplay.. Netusim ako sa to vola, dufam ze som to opisala dobre.. 🙂) nepredava niekto??
Dobrý deň, neviem musím pozrieť doma, len teraz som mimo domu. Dám vedieť. Ivana
už ho mám doma...áno, dá sa to dať celé preč. 🙂
dnes objednane duse na casualplay S4 u Tomasa z prispevkov vyssie tak uvidime ako rychlo to pride 🙂 telefon zdvihol takmer hned, prijemne vystupovanie.
zháňam rúčku na kočík casual play. ponúknite...
Dobrý deň, nepredáva tu náhodou niekto predné dvojkoliesko na casualplay S4? Na internete sú neskutočne drahé 🙈
Ahojte. Zháňam plast na zadné koleso. Niekto?
Dobry den mam na predaj hluboku cast sportovu cast a vajicko na casuaplay s 4 ciernej farby. Mam aj nove predne dvojkoleso malo pouzivane ako nove. Sportova cast je troska vyblednuta od slnka ale nic vazne. Ak mate zaujem reagujem bud na sms 0944589939 alebo e-mail na 20sandra21@azet.sk
Dobrý deň prosím vás mate ešte zadné kol
Mám na predaj celý kočík hlboku, športovu časť a vajíčko so všetkými komponentami.
Ak by niekto v budúcnosti potreboval náhradné diely ozvite sa. Možno niečo budeme mat 🙂
@ilavska_kristina dobry den, zhanam zadne koleso na S4. Nahodou?

@denaha už nemám nič,komplet kočík som predala