icon

Náhradné diely na kočík CasualPlay S4. Kde ich zohnať?

peter1981
7. mar 2010

Ahojte vsetci dobri luida, surne potrebujeme zohnat plast na zadne koleso kaciara casualplay S4, nevieme vsak kde sa da zohnat. Mozete nam prosim poradit? dakujeme

Strana
z4
abutkova
1. aug 2014

@denaha už nemám nič,komplet kočík som predala

kinkinga
31. aug 2014

Nepredáva niekto náhradné zadné koleso na casualplay s4?

moonniikkaa
5. okt 2014

Kúpim kolesá na S4 Ďakujem

mia299
31. jan 2015

Viete mi poradit potrebujem vrchnu cast bezpecnostneho pasu na S4 niekde som to stratila kde to dokupim?

extrapm
24. feb 2015

Kocky, chyba nam cast ktora sa sa pripevnuje suchym zipsom na hornu cast opierky, ked z kocika vyhodite farebnu podlozku... Vlastne aby dietatko sa neopieralo hlavkou o druhu cast sucheho zipsu.. Je na tom napis Casualplay.. Netusim ako sa to vola, dufam ze som to opisala dobre.. 🙂) nepredava niekto??

majulikhubova
22. jún 2016

ahojte. uvažujem nad kupou tohto kociara...no chcem sa spytať...tieto dva diely sa skladaju? alebo sa daju uplne odstranit? pretoze mam pocit, ze pri vanicke, a autosedacke tam byt nemaju... mate to aj vy takto? kazi to esteticky dojem ked je tam pripnuta vanicka

malinka13
5. júl 2016

@itrizuli
Dobrý deň, máte ešte náhradnú rúčku na kočík S4? Ďakujem

itrizuli
5. júl 2016

Dobrý deň, neviem musím pozrieť doma, len teraz som mimo domu. Dám vedieť. Ivana

majulikhubova
6. júl 2016

už ho mám doma...áno, dá sa to dať celé preč. 🙂

mlenocka
30. júl 2016

dnes objednane duse na casualplay S4 u Tomasa z prispevkov vyssie tak uvidime ako rychlo to pride 🙂 telefon zdvihol takmer hned, prijemne vystupovanie.

aliaska77
7. aug 2016

@itrizuli dobry den rucke este mate. Dakujem

itrizuli
7. aug 2016

@aliaska77 dobrý večer rúčku už nemám:(

aliaska77
7. aug 2016

@itrizuli Dakujem

xadriana
10. okt 2016

zháňam rúčku na kočík casual play. ponúknite...

lalala47
30. máj 2017

Dobrý deň, nepredáva tu náhodou niekto predné dvojkoliesko na casualplay S4? Na internete sú neskutočne drahé 🙈

angelina15
8. apr 2018

Ahojte. Zháňam plast na zadné koleso. Niekto?

21alexa22
6. jan 2019

Dobry den mam na predaj hluboku cast sportovu cast a vajicko na casuaplay s 4 ciernej farby. Mam aj nove predne dvojkoleso malo pouzivane ako nove. Sportova cast je troska vyblednuta od slnka ale nic vazne. Ak mate zaujem reagujem bud na sms 0944589939 alebo e-mail na 20sandra21@azet.sk

patriciavysna
11. mar 2019

Dobrý deň prosím vás mate ešte zadné kol

angelina15
11. mar 2019

Mám na predaj celý kočík hlboku, športovu časť a vajíčko so všetkými komponentami.

ilavska_kristina
25. nov 2021

Ak by niekto v budúcnosti potreboval náhradné diely ozvite sa. Možno niečo budeme mat 🙂

lietajucapupava
18. jan 2023

@ilavska_kristina dobry den, zhanam zadne koleso na S4. Nahodou?

Strana
z4