Náhradné kolesá na Cam dinamico
Ahojte maminy, mate skusenost so zakupenim nahradnych kolies na Cam dinamico? Tie predne kolesa nie su nafukovacie a strasne sa opotrebuju, dalo by sa niekde zakupit si nove, alebo taka moznost ani neexist? Dakujem 🙂
@reni1512 prosim nasla si niekde tie kolieska? Aj ja potrebujem a dost surne.dakujem
@michaelaa2017 ahoj mam na predaj 4ks skoro nevidiet opotrebenie aj predne aj zadne..
To by bolo super.mne ide hlavne o predne.tie mam katastrofalne.teraz v zime su totalne na nic po snehu.mozem poprosit foto? A aj cenu.dakujem
@michaelaa2017 su miska..mam ich u babky 50km od bydliska, ale viem doniest a poslat ked treba..Cize aj foto..nie su vobec znicene
Tak super.ja mam kocik po svagrinej a tie kolieska su uz take opotrebovane dost. Aj kocik taha do strany. A cena?
@reni1512 boze nikdy to nedam ako odpovedat ale ako novu správu.potom neviem ako ta to upozorni
@michaelaa2017 😁nevadi len takto ta lahsie najdem..tak dohodneme sa ja netusim..Odkial si?
@reni1512 a mozem sa este opýtať preco ti zostali kolieska a kocik si ako predala?
@michaelaa2017 kupili sme novy kocik a zarovej aj kolesa z bazosu, preto aj predne aj zadne, tiez mam 2013
Sobry den, mal by prosim niekto na predaj zachovale predne kolieska na Cam Dinamico 2013? Dakujem, Barbora
Dobrý deň prajem, prosím neviete mi poradiť ohľadom kúpi penových koliesok na cam dinamico? Alebo aké iné by tam pasovali? Ďakujem
@reni1512 dobrý deň, môžem sa opýtať odkiaľ ste zohnali kolesá na CAM dinamico up?..
Ja mam ročník 2014 alebo 2015 a zháňam kolesá a nikde neviem nájsť

vo 4mama 10eur jeden kus pozri na webe