Najkvalitnejší kočík
Rada by som pozdielala Vase nazory na aktualne najkvalitnejsi kocik.S ktorymi ste jonkretne vy spokojne?
Pre mňa top je peg perego book plus
Ja mám Bebetto - Murano. Úplná spokojnosť. Odporúčam
Vsetky nemecke su kvalitne, ja mam Hartan topline S a zatial som nic lepsie nedrzala. Poskusala som ich desiatky. 😀
Pre mna urcite TEUTONIA nemecka znacka. Mam doma BE YOU model a je paradny. Perfektne odpruzene vsetky 4 kolesa, velka vanicka, sportova cast tiez dost velka a pohodlna. Mega velka strieska a s clonou (pod striesku schovam celeho sediaceho (17 m) syna - hravame tak schovavacku 😂), kvalitne kolesa bez moznosti dostat defekt. Rukovet sa da prehodit do proti smeru aj behom jazdy. Nemusi sa otacat sedadlo s dietatom ale iba prehodim rukovat pod hlavu dietata. Mega vyhoda pri vetre, dieta mam otocene za 2 sekundy. Mam kamosky ktore kupovali uz 2 kocik lebo sa do ich sportovej deti nezmestili. My si veselo tahame od zaciatku s TEUTONIOU. Investicia velka (cca 1300 € trojkombinacia + doplnky) ale nedam dopustit
Pre mna uplny top Baby Jogger a Mamas&Papas ale tie si skor take mestke kociky
Téma sa má síce vôbec netýka ale ak by som mala dieťa v dnesnej dobe,určite by som kočík nekupovala,max satku alebo nosič (tie klokanky,čo sú aj na dámskych bundach nasite) kočík je pre mna drahá zbytočnosť
@katarinapekna no tak asi s tou satkou by si si nevystacila ..kocik je potrebny coby si to dita nosila 12 h denne na chrbte? ved by si dosla o krize a to nevravim ked bude mat rok,dva, zbohom krize,fakt toto bol dosti preslap.
@katarinapekna čo je pre niekoho drahá zbytočnosť,pre niekoho najlepšia vec na svete. Ja by som si zase nikdy nekúpila nosič ani šatku,podla mňa je toto zbytočnosť.
@nini1010 A k téme ,mre mna top kočík peg-perega book plus S a Gt 3,oba mám v pláne kupovať,pri dcére som mala Gt 3 a pliko P3 a najspokojnejší som bola.
@katarinapekna toto som este nepocula,ze kocik by bol zbytocnost..v com to je zbytocne? suhlasim aj s lucinkou aj dadou.. satka je zbytocnost.. ja si neviem predstavit ze by som nosila dieta vkuse v satke,zbohom krize a potom tie deti su maminkine cecky a bez nich ani na wc sa pohnut
@babatkoo áno, su velke. Môj ma 2,5 a stale je nielen pekne zákruty, ale aj sa CELY vystrety stale pohodlne vyspí. Žiadne skrcene, ohnute nohy. A ovládanie pri schadzani z obrubnika jednou rukou, je mimoriadne stabilný a perfektne ovladatelny. Oceňujem pri dazdniku a mobile. A preto ta cena, dobre kočíky su tak od 600 vyššie..
Ja by som kupila najprv len hlboky, z bazaru, ziadnu 2,3 kombinaciu, na zaciatok len hlboky a potom novy kvalitny sportovy kocik. Len znacku neviem, kazda ma to svoje
@katarinapekna dalsia, co si mysli, ze nosenie je jedine to naj
@nini1010 vybrať naj kočík je ako vybrať naj auto 🙂 Niekto má dvojmiestne športové, niekto SUV, niekto rodinný van... Čo sa týka prevedenia ide o to či chceš imidžovku do mesta, do nákupného centra, al re no potrebuješ denne urobiť niekoľko km po chodnikoch, vopchať tam veľký nákup, alebo chceš chodit po rozbitých chodnikoch, cestách... A čo sa týka kvality materialov, skôr by som pozrela nejaké oficiálne testy. Tu na MK to skôr bude o subjektivnom pohľade 😉
Dakujem Vam za nazory.Suhlasim ze je to rozne a kazda ma ten svoj naj ale presne tak som to myslela aby kazda dala ten svoj vlastny nazor a ja si ho vygooglim a urobim si nazor.Lebo kocikov je strasne moc a neraz ti google vyhodi len par a pritom je ich dobrych a lepsich ovela viac.Ja satkovacia matka zrovna nie som,niekedy je prakticke pripnut si dieta na hrud ale to je asi tak vsetko.Co si myslite o Mutsy Evo Urban?Pekucky je... ale vela peknych kocikov nie je kvalitativne a funkne az tak premakanych ale zase nedam za kvalitny a super premakany iba hlboky kocik (ako je napr.ten novy 4 kolieskovy stokke cez 900 eur,ten ma takuto sialenu cenu iba za vanicku).Poviem tak,aj by som na to mala ale zaroven mam aj zdravy rozum 🙂 preto ma uprimne zaujimaju nazory a osobne skusenosti ostatnych maminiek.
@papricka33 Viem,s tym vedomim som sa pytala.Recenzie si viem vygooglit ale pozdielat si nazory a rozsirit si obzory kocikov ma tiez svoj vyznam.
@nini1010 skusaj sama, kamratky urcite maju, chodievaj kocikovat s nimi. vyskusaj vsetky dostupne kociky v obchodoch, kocik si musis proste chytit a prejst s nim, podla obrazku to nezistis... potom to pochopis, ja som kupovala drahy kocik z druhej ruky ale po 2,5 roku by som zan dala aj plnu cenu, stale ho pouzivam, stoji to za to. pouzivat ho budes kazdy den, cele hodiny, nestoji ti to za to, hromzit stokrat denne pri obrubnikoch, v buse, pri skladani do auta... a v roku ho narychlo predavat s tym, ze ho nepotrebujes.
Mame concord wanderer,som velmi velmi spokojna,velka vanicka,dokonca mozes pouzit aj ako autosedacku a dieta nemusi byt pokrcene vo vajici a sportiak je velky,priestranny,vyvozis az do 3-rokov a ziadna bugina ta netrapi. Mali sme aj x-lander bol sice fajn ale neskor maly a hlavne pozor na BLATNIKY na prednych kolieskach, v jeseni a v zime sa do nich nabije sneh,listie,blato,.....a potom sa zle tlacia a tazko sa to cisti 🙂
Mam Britax B motion a spokojnost. Na to ze je to Nemec je cena Ok. Je to hlavne sportak. Ale vanicka a vajicko sa daju dokupit tiez.
Ja osobne by som investovala do velkej vanicky aspon 80cm .. a potom by som kupila poriadny kvalitny sportiak.
naj kocik je uppababy cruz, nic kvalitnejsie este nevyrobili, maju aj hlboke vanicky k tomu
vsetkymi dvadsiatimi odporucam
Ja som malého nosila v šatke aj v nosiči. Kríže ma neboleli, bežne som sa hrbila a so šatkou a nosičom som chodila pekne vystretá. Nosila som hlavne kvôli refluxu, lebo maly nemohol spávať kvôli tomu, ze ho dráždil obsah žalúdku v krku takze kočík v prvých mesiacoch stal v kúte a šatka mi dosť uľahčila život. Veľa veci som postihala a verte ze som si oddýchla keď neplakal, ale v klude spinkal. Na záchod so mnou nechodil. Napodiv bol celkom samostatnym a ani v škôlke nikdy neplakal keď som od neho odchádzala. Ono je to o prístupe matky k dieťaťu. Nosila som krpca s pocitom ze chcem nie ze musím. Na švagrinej vidieť ze nechce ma toho dosť ale aj tak nosí. Toto som nerobievala vždy som vysvetľovala od malinka maminka sa musi napat, oddýchnuť a pod. Kočík som využívala najmä športový keď som chodila aj na nákupy. Mam rada trojkolky. Aj teraz uvažujem nad trojkolkou gesslein taká stredná trieda nemecka kvalita a hlboký asi z bazarika klasicky hojdaci najmä pre babičky, lebo opäť plánujem hlavne nosiť 🌹🌹🌹❤️❤️❤️
@tutu_1 mam skvely pristup ako matka k svojim trom detom
som im nablizku, nosim si ich ako malilinkych, spinavaju na nas, dojcim ich cele tri roky
vsetkym trom sa pacilo v kocikoch, su stred nasho vesmiru .vonku boli noseni len na turistike v prirode, alebo teda podla potreby, bez satky, jeden ergo nosic, uplne nam to vystacilo
nemam rada trojkolky, to kazdy ako mu vyhovuje a fy gesslein je uz na prvy pohlad a pocit nekvalitne robeny kocik oproti uppababy cruz, maju tie kociky jednoducho uzke opierky chrbta a nepolohovatelnu budu do vysky, zle proporcie na predkolenie pre starsie dieta.... viem, lebo som mala aj od nich a rychlo som to hodila prec, jedine, co mi na nich vyhovuje je tazisko kocika, ale celkovo sitie a spracovanie na konstrukcii velky otras

mam camarelo q12.velka vanicka,lahke manevrovanie..je uplne perfektny..odvozil si dve deticky..som maximalne spokojna..