icon

Najkvalitnejší kočík

nini1010
15. okt 2016

Rada by som pozdielala Vase nazory na aktualne najkvalitnejsi kocik.S ktorymi ste jonkretne vy spokojne?

celasapremenim
19. okt 2016

inak a pre vsetky tri deti sme mali klasicky hojdaci kocik :D tiez, ale ten sportak potom musel byt real kvalitny, kedze ho velmi vela pouzivame a tu sa pytalo na kvalitu
kebyze idem mat prve dieta, tak si kupim cruza aj s vanickou uplne urcite
len to som si riskla, tu ho nikde neuvidite

tutu_1
19. okt 2016

@celasapremenim každému podľa chuti mne vyhovovala šatka inému nemusi. Tak isto je to aj s kočíkmi. Mne sa gesslein páci a je tu aj dosť mamin ktoré naň nedajú dopustiť ale zas je to len o tom Co komu vyhovuje na co ma a pod. Ja kočík až tak neprezivam kedže ako som hovorila ne vyhovuje keď je bábätko malinké skôr to nosenie 😘

dominikav123
19. okt 2016

Ja by som napr vôbec nekúpila hlbokú vaničku. Mam Hartan, tiež nemecky kvalitný, ale vaničku som používala asi dva mesiace. Inak je v športovom, da sa dať uplne do lahu a v lete tam nebolo tak teplo.

ujanka
19. okt 2016

my sme boli spokojni so znackou Concord. Mala som chvilu aj Teutoniu ale na nej sa mi nepacilo ze sportova cast bola oproti tej concordovej mensia, ak by si tam dala 2,5 rocne dieta ktore je nedajboze vyssie ako vrstovnici tak by si hlavu buchalo do striesky 🙂 v tom concorde sa odviezla aj starsia dcera ktora mala 3,5 roka ked nevladala na dlhej prechadzke 🙂 pri mladsej dcere sme mali ako doplnok aj nosicku, manducu, pre niekoho je to zbytocnost, nam sa to osvedcilo hlavne ked sme boli na ihrisku so starsou a malicka nechcela spat v kociku, tak tam sa ukludnila 🙂 alebo sme s nosickou mohli ist aj na vylet do terenu a nemuseli sme riesit ci kocik prejde cez konare alebo nie... to mozno uvidite neskor ked budete mat babo ci sa vam take nieco zide

tutu_1
19. okt 2016

@ujanka manželovi sa páci aj tato značka a ja tiez zvažujem ze by sme ho kúpili miesto gessleinu, ktorý ste mali ?

vedorka
19. okt 2016

@celasapremenim celkom odvazne tvrdenie ze "nic kvalitnejsie" ako ten tvoj nevyrobili 😉
ten tvoj by som chcela vidiet v terene napr po strku, ked sa divam na tie jeho kolieska....
a gesslein je uplna bomba oproti polskym. 🙂
ja som tiez za nemecke, urcite si nedovolim tvrdit, ze je naj na svete a nic lepsie neni, ale pomer ceny a vykonu pri Hartane, Geslleine a Teutonii je podla mna fakt dobry...

tutu_1
19. okt 2016

@vedorka 👍👍👍

lucinka511
19. okt 2016

@ujanka a je v tom conducu aj ten neveim akos a to nazyva ale ksratka ten system ze vybereis vanocku a da sa na akomsi systeme zafixovat do auta? on je sportovy tip? lebo aj by som si chela kupit teiz sporotvy kocar,taky kt by vydrzal aj lesne cesty a pripadne potm by soms i aj zabehala spolu s kocarom

chovancova27
19. okt 2016

@katarinapekna prosím, to sú aké klokanky na bunde našité??? ja teda šatkujem dva roky a sniečím takým som sa ešte nestretla 😀

chovancova27
19. okt 2016

ja mám aj šatku, aj nosič, aj kočík🙂 a používam všetky tri, ako sa mi zrovna zachce.) ked bol malý bábätko, tak v šatke som ho dosť nosievala, bolo to super, užívali sme si to obaja. v kočíku spinkal vonku na terase aj 3 hodiny. Bývame na kopaniciach, tu moc nieje kde kočíkovať, sme turistická rodinka, tak u nás šatka a nosič 100% využitie. Jasné že ked bývam v meste, kočík praktickejší, aj nákupy odviezť a pod. takže by som určite šatky nepovažovala za zbytočnosti. každý si žijeme iný život, v inom prostredí a vyznávame iné spôsoby života. kočík mám Brio Go a je super. Mám ho už 5 rokov, po staršom synovi, toho som kočíkovala o stošesť ked sme ešte bývali v meste. teraz pri mladšom spinkával hodiny a hodiny vnom na terase. Kočík je to super, švédska kvalita. ako nový. žiadna reklamácia. kúpila by som ho znova aj ked je drahý.

tansulinka
19. okt 2016

My máme Stokke. Maximálne spokojní 🙂 Dlho sme váhali či áno a či nie. Manžel o "mimozenštanovi" ani počuť nechcel no teraz na neho nedá dopustiť. Rodinný miláčik. Jednoduchá manipulácia, spratný v Dteste dopadol najlepšie. Každému odporúčam 🙂

lucinocka
19. okt 2016

@tansulinka niekde som citala tu nedavno ze sa na Slovensku uz nepredava🙂

celasapremenim
19. okt 2016

@vedorka dobry je aj po strku a prekvapil aj mna, som necakala, ze ho vytlacim do travnatych kopcov napr., mala som obavy z kolies
a v zime, ak teda vobec je sneh, je nad zadnym kolesom taky odskok, ktory ho stiera dole, co som tiez zatial nevidela na kocaroch
je lahky, dieta v pohode hocikam vylozim, priestranny kosik, rucka polohovacia 3 polohy, buda polohovacia aj na vyssie dieta a este dalsia obava bola, ci mi v tom bude vediet spat, tak spava v tom vyborne
fakt je bohovsky :D

celasapremenim
19. okt 2016

@tutu_1 jasne, z mojho pohladu gesslein uz nikdy, vzdy sa strasiem ked to vidim :D
ja som na uppababy zazerala, vista sa mi nepacila na fotkach, na mna privelka, ale mozno kebyze byvame v nizkych tatrach a denne som nad kopcami, tak to kupim, ale bolo to na mna jednoducho tazke, mam radsej lahsie kociariky

ujanka
19. okt 2016

@lucinka511 mali sme starsi typ tusim model 2008 a tam to bolo tak na tychto novsich to bude urcite. Kocik sa da kupit ako trojkombinacia alebo kazdy typ zvlast, konstrukcia je teda jedna a pripina sa tam vajicko, vanicka alebo sportova cast. Nie je ale velmi odpruzeny, teda ziadna hojdacka ako na niektorych terenakoch, tak ak ho chcete naozaj do lesa tak tam su ine traktory 🙂 manipulacia s nim bola v pohode tak na behanie by mohol byt, to som neskusala 🙂

ujanka
19. okt 2016

@tutu_1 mali sme trojkombinaciu z roku 2008, volalo sa to tusim Fusion, teraz maju uz novy rad Wanderer, to je vylepsene to co bolo. My sme s nim boli spokojni az kym nam ho neukradli :(

tutu_1
19. okt 2016

@celasapremenim my máme dedinu a sem tam terén takže tak. Tvoj kočík nepoynám musím pozrieť. ako fakt ja na kočíky až tak nie som a neovládam všetky.
@ujanka presne tento sa mi páčil na bazáriku, wanderer sa mi nepáči lebo sedačka je uchytená len v tých dvoch bodoch ale fusion sa mi páči 🙂

celasapremenim
19. okt 2016

@tutu_1 ani sa nedivim, ludia na dedinach ani tak velmi nepouzivaju ako v mestach si myslim, z vlastnej skusenosti, tiez by som to nijak speci neriesila na dedine
tu musim velakrat vystartovat po deti, napeso, dlhe trate robim, do mhd, do auta skladny aby bol, lahky, ponal vela nakupu a tak
v dedine ideme pekne za ruku s malym vacsinou :D ..tak ale niekedy ho beriem, ked ideme tak, ze aj spinkat bude a zrovna nie je tak teplo, aby to dal na deke na kopci :D aj to sa stavalo, ja osm si ho kupovala ako mestsky, ale vyuzili sme aj v terenoch veru
ale kebyze nemam problem, vezmem na dedinu tu vistu uppababy, ta ma potom take kolesa ze urcite aj do terenu, len je tazsia, ale ved tam to asi nijak neprekladas casto

celasapremenim
19. okt 2016

@ujanka co je toto za novinku, ze sa aj kociky kradnu....otrasne fakt

katarinapekna
19. okt 2016

@chovancova27 bonprix má v ponuke tie bundy, tak ma to zaujalo

demetria
19. okt 2016

Pri troch detoch mi preslo rukami niekolko kocikov a aj ked nie som prave aktivne kocikujuca mama, radsej nosim, prijemne ma svojou kvalitou prekvapila Inglesina.
Napr. Gesslein a Brio sa na nu kvalitou vyhotovenia nechytali.

chovancova27
19. okt 2016

@katarinapekna Ano, ale to nieje bunda so všitou klokankou. To si dáš dieťa do šatky a do bundy sa spolu oblečiete🙂 ale vyzerá to na tej fotke všelijako veru🙂

katarinapekna
19. okt 2016

@chovancova27 netuším, pre mňa je tato problematika neaktualna, takže skúsenosť nemám

celasapremenim
19. okt 2016

@demetria inglesinu hlboku som mala teraz krasnu velku odpruzenu pre tretieho syna
predtym pri prvy dvoch detoch velke starsie typy peg perego, nie tie minivanicky
inglesina bola lepsia :D

tutu_1
19. okt 2016

@celasapremenim práveže keď mal drobec 10 kg som kocik využívala dosť často neviem ako by som vyniesla nákup hore kopcami. Nie každá dedina je totiž v doline ci rovine. Teraz sme v dedine kde je terén rovný co je super. Inglesina sa mi páci magnum ale nevyrába sa a v bazarikoch ju síce ponúkajú ale bez vložky na novorodenca. Iné inglesiny okrem Sofie a victorie sa mi nepáčia. Videla som naživo a zdali sa mi malé. Teutonia sa mi zdá zas úzka i keď sa mi páci. Ako píšem mne sa rátajú trojkolky mam ich rada ľahko sa ovládajú bývajú ľahšie. Proste trojkolka je u mna top. Kebyže sa ešte vyrába quinny speedi v normálnych farbách kúpim ten. Len ja neznášam čierne kociky. Pozrela so ak ten uppababy ale mne tieto kociky co sa uchytavaju len v dvoch bodoch mi nic nehovoria. Videla som ich pár a dosť sa ta vanička a sedačka hýbali. To sa mi moc nepáči.

tansulinka
19. okt 2016

@lucinocka naozaj? Ja som ho u nas nedavno par tyzdnov dozadu videla v obchodoch 🙂 Ak ale skoncil predaj Stokke na Sr tak to je velka skoda. Aspon ale ze v tejto dobe nie je problem zohnat ho aj ked tu na SR nie 🙂

celasapremenim
19. okt 2016

@tutu_1 tu victoriu som mala, super bola, magnum som tiez mala v merku kazdy si to chvali
aj dedina, na ktorej obcas byvame, je v strasnych kopcoch :D
ja uppa vobec nemam cierny, mam bledo sedy, zatial som ho raz prala
tiez neznasam cierne kociky, pride mi to ako male rakvicky
uppa cruz je v roznych farbach ..zlty, cerveny.....bezovy
http://uppababy.com/cruz/overview/ to by si si asi zgustla :D

celasapremenim
19. okt 2016

prosim ta, co si videla? :D:D:D ja v tom vozim maleho uz vyse roka a nic sa mi nehybe, je to tak vyrobene, ze ked sm chcela, jeho sediaceho som si jednym tahom prelozila oproti sebe, nic sa tam nekymaca, nehybe, zaroven mas tie zadne kolesa zavesene, co robi akoby take odpruzenie, technologia kolesa je taka, ze mas pocit, ze si na odpruzenom, alebo nafukovacom, ale nemas s tym ziadne problemy ako defekty a podobne...neviem, ja ho pouzivam vela a mozem ho len vychvalit, nam velmi vyhovuje...do nicoho nekopes...
to ja som videla zopar trojkolieskovych dobre drbnut v mhd pri zabrzdeni, alebo zatoceni, ani zadarmo
ale ako v pohode, kludne nakupte gessleiny a teutonie, tazke tanky, ked vam to vyhovuje, ja som spravila rozumnejsie

neirra
19. okt 2016

Najlepší je peg perego Gt3 je báječné stabilný, super odpruženie na naše chodníky, veľký košík, priestranný, hlboká strecha, zabudovaný stupienok pre staršie dieťa a držiaky na fľaše. Proste super.

kredog
19. okt 2016

@tansulinka prídte k nám, oceníte vysoké okraje chodníkov a jamy, kamoška ho doniesla z UK a nadávala jak pes. Je to krásny kočiar do Bratislavy, alebo mesta, no nie do tvrdého terénu a snehu. To sme ho ťahali obe 😀