Najľahšia štvorkolka s vaničkou

bb6
1. máj 2015

Ahojte, ktory stvorkolesovy kocik ked ma vanicku je najlahsi ? Potesili by sice velke kolesa a nie uplne miniaturna vanicka, ale najviac ma zaujima hmotnost.

gapre
1. máj 2015

Ja mam cam dinamico, je lahucky ,ale neviem porovnat s inymi .Aj vanicku ma velku,ale kolesa su velke len zadne nafukovacie,predne nejake penove.Som spokojna.

ivet1371
1. máj 2015

Graco Evo a a eśte je Graco Evo a eśte má niećo v názve

nikusssik
1. máj 2015

@bb6 taktiež sme kupovali Cam dinamico kvôli váhe, vanička je super priestranná, kočík ľahučký, my bývame na Orave a v pohode sme si s ním pochodili aj v zime lesné chodníky. Váhu sme riešili ako prvú, lebo nemáme výtah a v pohode sme to zvládli, bývame na 4tom. Vaničku som si nosila domov, konštrukcia je spratná, rýchlo sa skladá a musím povedať, že na to, čo sme sa natrmocali aj po jedných schodoch do vchodu je kočík v perfektnom stave a nič mu nieje 🙂 nechávam aj pre druhé dieťatko. Športiak má svoje mínusy, ale moja sa v ňom dobre vybuvala aj vačšia, maminkám na športiaku vačšinou vadí tak strieška a látka, čo tam visí, ale nám to nijako neprekázalo, treba vidieť naživo...u nás úplná spokojnosť, nič nieje dokonalé, ale kočík zvládol aj schody, aj terén a je ľahký a priestranný 🙂

petroneia
1. máj 2015

Tiez odporucam Cam ja mam Family Combi je utralahky, ak by bol zaujem budem ho teraz predavat

bb6
autor
1. máj 2015

Zabudla som napisat, ze robim velke kroky a neznasam ked pri kocikovani dole furt zakopavam o nejaku tycku. Zda sa mi, ze aj dinamico tam taku tycku ma. Nemali ste tento problem ?

nikusssik
1. máj 2015

@bb6 no toto som si vôbec nevšimla a to chodím aj ja všade rýchlo a veľkými krokmi :D do ničoho som nebúchala

gapre
2. máj 2015

@bb6 ani ja nemam problem s tymto a mam 174 cm.Ked ideme s krikom domov tak mam dlhy krok 😀