icon

Najlepší kočík do 550 eur

16. aug 2021

Ahojte rada by som sa Vás opýtala s akými kočiarmi ste spokojne. V januári mam termín, chcela by som kočík s veľkou vaničkou kvôli fusaku v zime, najlepšie 3-kombinaciu, do terénu(do lesa na kamienkovu cestu, na lúčnu cestu), cenu do max 500-550€, posielajte kľudne aj linky na stránky.
Ďakujem pekne za názory 🙂

hipuska
•
16. aug 2021

Za tú cenu dostaneš kočíky v podstate rovnakej kvality, pravdepodobne vyrobené v poľsku. A vajíčka z týchto trojkombinacii určite nie sú bezpečné a ani vhodne pre deti 0+. Neodporúčam kupovať

sally001
•
16. aug 2021

https://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/kombino... mne sa paci tento do tej cenovej kategorie

sally001
•
16. aug 2021

https://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/kombino... ja som chcela tento no ked som ho v obchode videla vybrala som si iný kočík,nie že by sa mi nepáčil ale chcela som kvalitnejši... aj ked by bol drahší...

uriva
•
16. aug 2021

Ja mám Bexa line, ale kupovali sme už pár rôčkov dozadu. Boli sme ho pozrieť osobne na predajni, a ,áno, je to poľský kočík, ale nevidím rozdiel (kamoška mala Petite&Mars a dieťa skoro rovnako narodené na zač. októbra a teda mala veľký problém vydržať zimu len v hlbokom, lebo bola malá vanička, ale neviem už typ). Je to trojkombinácia. Vajíčko sme využili, aj požičiavali, teraz doňho pôjde dieťa č. 4 a nie je mu nič, ani poškodené, poškriabané, látka drží, ako nové, prala som ho akurát nedávno a celý rozobrala, nič mu nie je, ani prasklinka. V hlbokom som mala iba svoje dieťa cca 3/4 roka - oooobrovská vanička, ja som bola rada, lebo tatík má skoro 2 metre a bábo rástlo v jeho tempe - a presne jesenné dieťa, naozaj sme využili, keď už kamošky museli dať športové časti koncom zimy, tak my v pohode (a to nemali veľké deti ako ja to moje podotýkam). Jediné, čo ma sklamalo (a sme si neuvedomili pri kúpe) je športová časť - má napevno spodný popruh alebo zapínač či ako to nazvať - a ten je dosť ďaleko na detskú ritku, šmýkalo ho a vlastne pekne nesedel, skôr taký ľah-sed, takže musel malý "dorásť". A to už potom chodil a nedalo sa ho veľmi udržať len sedieť, takže sme kupovali golfový kočík, ktorý je spratnejší. Takže tú športovú sme veľmi nevyužili.

simona_11
•
16. aug 2021

https://www.e-kociky.sk/riko-nesa-2020/
Jednoznačne odporúčam Riko Nesa. Objednávala som ho bez akejkoľvek recenzií, ale na naše šťastie urobila som najlepšiu vec. Je úžasný. Ľahko sa z ním manipuluje, je veľmi dobre odpruženy, aj sa lahko skladá. A naživo je rovnako pekný ako aj na fotke no ak nie krajší...

henrikir
•
16. aug 2021

trojkombinaciu by som neodporucala. sice tiez som ju mala, ale uz by som postupovala inak. vyuzila som z nej akurat len vanicku a vajicko a potom dokupovala sportovy kociar. teraz by som kupila cisto len hlboky kociar a autosedacku a potom ten sportovy. ale uplne rozumiem, ze trojkombi pride ako najlepsie riesenie.

autor
•
16. aug 2021

@henrikir áno, po prečítaní týchto komentárov, najma toho od @uriva, som sa tiež rozhodla ze asi kúpime vaničku a vajíčko samostatne a potom športový (nevieme ako bude naše bábätko rásť a nechcem aby sme mali taky istý problém 🙂)

noemi155
•
16. aug 2021

Ja by som trojkombináciu isto nekupovala
Ta športová časť je len rároha buď strašne robustná alebo mala
A taktiež by som nekúpila úplne nový kočík vanickovy,lebo používaš ho tak pól roka a radšej investuj potom do kvalitnejšieho športového,lebo ten využiješ omnoho viacej a je to ľahšie a spratnejsie