icon

Najlepší skladný športový kočík na zlý terén

jvasenka
21. sep 2025

mamičky poraďte naozaj spratny športový kočiar (aby v kufri nezabral veľa miesta) a taký kt prejde naozaj zlý terén a pôjde čo najviac do ľahu... mam inglesinu kt je skvelá ale moc skladna nie je🫣 pozerala som najviac britax ale aj cybex balios s (myslim) alebo bugaboo fox (neviem či sa oplatí keď chcem iba športovú časť).. kupovať chcem od ruky (inglesinu si nechávam tento chcem na presuny autom)

mullerova46
21. sep 2025

@jvasenka balios s vôbec nie je spratny, zaberie veľa miesta v aute 🫣 ale do ľahu ide úplne

jvasenka
autor
21. sep 2025
@mullerova46

@jvasenka balios s vôbec nie je spratny, zaberie veľa miesta v aute 🫣 ale do ľahu ide úplne

@mullerova46 naozaj? na fotkách vyzerá že sa dá pekne zložiť .. moja inglesina zaberá celý kufor na šírku a veľa zasahuje aj do výšky 😅

kitycat
21. sep 2025

@jvasenka fox vraj v kufri tirz nie je ziadna vyhra

jomarch
21. sep 2025

fox ma korytkove sedenie, je to pre vas ok? tym by som zacala

mullerova46
21. sep 2025
@jvasenka

@mullerova46 naozaj? na fotkách vyzerá že sa dá pekne zložiť .. moja inglesina zaberá celý kufor na šírku a veľa zasahuje aj do výšky 😅

@jvasenka toto sa dá zložiť ale keď tam je športová časť tak zaberá veľkosť cestovného väčšieho kufra. My máme malý kufor a zabral polovicu miesta 🫣

jvasenka
autor
21. sep 2025
@jomarch

fox ma korytkove sedenie, je to pre vas ok? tym by som zacala

@jomarch to neviem, zatiaľ bol len v klasickej vanicke… ale tak nemá problém zaspať v autosedačke tak snáď áno.. či viete poradiť nejaký spratny športiak?

jvasenka
autor
21. sep 2025
@mullerova46

@jvasenka toto sa dá zložiť ale keď tam je športová časť tak zaberá veľkosť cestovného väčšieho kufra. My máme malý kufor a zabral polovicu miesta 🫣

@mullerova46 my ho chceme hlavne na cestovanie takže ideálne čo najviac spratny a keď zaberie polku kufra to moc nie.. vies nejaký odporučiť? napr britax? vyzerá byt veľký a pritom vcelku skladny..alebo valco?

mullerova46
22. sep 2025
@jvasenka

@mullerova46 my ho chceme hlavne na cestovanie takže ideálne čo najviac spratny a keď zaberie polku kufra to moc nie.. vies nejaký odporučiť? napr britax? vyzerá byt veľký a pritom vcelku skladny..alebo valco?

@jvasenka to netuším nemala som iný 🙂