Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@zuzu4444 ak mas možnost ist do PL tak určite tam. Je to o 100 eur lacnejšie
@aniko31 ďakujem pekne za reakciu, lebo už som začala zvažovať, či ho kúpime, aby mohol aj muž kočíkovať, tak napokon to hádam zvládneme.
Zienky a cp bebetto filippo: ??? 😎
ahojte, mne sa pozdáva bebetto filipo a magellan, nevidela som ich naživo, len na foto a tie dosť skresľujú...zaujímalo by ma, či sa poťahy dajú dať dole a vyprať, nikde v popisoch to nie je uvedené.
ahoj baby dnes som bola reklamovat kocik a videla som aj nicco bebeto z novej serie(aspon predavacka to tak vravela) tak ma uzasne vylepsenie na tu smyklavu podlozku je zospodu nasity suchy zips.tak ak sa mi vrati tak to zrejme tak poriesim, dufam ze to nebude velky zasah do kocika a v pripade nejakej reklamacie s tym nebudu mat problem.
@svetlusska aký kočík si reklamovala? nico? ja by som chcela vidieť filippo naživo, ale nemajú ho na predani...a čo sa tam šmýkalo? 😕
@bambulka24 jjj nico...ale tak ja mam stastie na kociky ktore sa kazia :( ale iba v mojom pripade :( inac zatial nikto s nim nebol na reklamaciu...ta podlozka sa smyka hrozne ale tak uz to poriesim...filipo som zatial nevidela tak neviem povedat ale s nicom som spokojna hlavne kvoli tomu ze sa da otocit sedacka v smere a protismere jazdy to bola moja podmienka pri kupe az na na tu smyklavu podlozku a to ze sa mi odtrhol cvok na zapinanie nanoznika a zacala sa mi parat strieska nemam ziadne vytky tomuto kociku....
tak mě se ta podložka ani nehne 😉 a nemáte ji tam nějak spatně danou holky co se vám šmyká
@aaknell no ja to mam normalne cez tie otvory na popruhy...a smyka sa jedna radost...nemas nahodou novsi typ a zospodu suchy zips?ale odfot ako to mas, leboja som z toho smykania uz na nervy, pocas prechdzky ju xkrat opravujem. :(
@svetlusska ja uz mam asi ten novsi typ, pretoze moj ma zo spodu nasity zips a nesmyka sa mi 🙂
@misuliks krasna farba. Kolko ma mala?
@emmasarah13 dakujem... ma 7 a pol mesiaca
@svetlusska podívám se jestli tam mám ten suchý zip a dám vědět 😉 a mám přes tu vložku deku a ta to jakoby přidržuje 😉 ale vyfotím a přidám fotku 😉
@niquska tusim, ze v pondelok som posielala peniaze, v utorok im prisiel tovar a v stredu mi ho doviezli domov, kedze som z BJ a oni tiez, ale kebyze ho posielaju dalej, tak neviem ako dlho by to mohlo trvat. Ved im napis mail. Ta pani je velmi mila, mne odpovedala vzdy na vsetky otazky a to som ich mala dost 😉
Ahojte kočeny prosím Vás ste spokojné s bebettom nicom? má niekto aj magelan 2013? nie je problém ak potrebujete aj s bábom prehodiť sedačku v smere jazdy?máme 5mesiacov a potrebujem na bábo vidieť. je košík dostatočné veľký? a myslíte si že je kočík až do 3 rokov? je dostatočne pohodlný na spinkanie? ďakujem za odpovede maca
som už šalená s výberom toho kočíka .vieš niquska ja má dcerku tá má 3roky a ozaj má cca15kg ale synátor bude asi vačší má 5 mesiacov a 7kg tak ak budeme takto pokračovať bude nám kočík rýchlo malý....tak neviem a inak kočeny ste spokojné ?dajte vedieť čo tá sedačka nevadí vám to prehadzovať počas jazdy keď treba?inak všade ja teraz za 200ečiek
@aaknell
@misuliks mozete mi zmerat prosim vas rucku od zeme po hor?? a ako zistim ze to je ten novsi nico?? na nete je len jeden ten bebetto nico za 200eur.
a neviete v ktorej predajni je tento kocik vystaveny??chcela by som na zivo vidiet 😕 😕
@veronica30 rucka od zeme po hor meri 105 cm 😉 a ten novsi typ by mal mit suchy zip pod tou vlozkou ale na nete se to poznat neda pokud to tam nenapisou 😉
a vystaven na predajni ho maji pouze v čechách
@aaknell aha no skoda ze tu na sk neni k videniu:/ ja som bola uz v troch predajnach a nikde nebol 😒 stale sa este rozhodujem madzi bebetto nico,graco evo,depemo kodiak. 😖 😖 😖
@veronica30 graco evo nieeeee, to je des🙂 ty si mala aj stokke tusim,ze?
@lenkaks prosím Vás ako ste to poriešili s tou podložkou v kočíku? Mne sa to tiež hroooozne šmýka, už mám z toho nervy 🙂

dnes sme boli v PL, trojkombinácia kočika nico plus vychádzala na 270 eur. Samozrejeme že pri kupe dalších veci ako je postielka, matrac atd je zľava z nakupu ista.... 😀 Hľadali sme aj na internete ale taku cenu neponúka ani jeden portal.