icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

buducirodicia
12. jún 2013

dnes sme boli v PL, trojkombinácia kočika nico plus vychádzala na 270 eur. Samozrejeme že pri kupe dalších veci ako je postielka, matrac atd je zľava z nakupu ista.... 😀 Hľadali sme aj na internete ale taku cenu neponúka ani jeden portal.

buducirodicia
12. jún 2013

@zuzu4444 ak mas možnost ist do PL tak určite tam. Je to o 100 eur lacnejšie

miroslavapo
13. jún 2013

@aniko31 ďakujem pekne za reakciu, lebo už som začala zvažovať, či ho kúpime, aby mohol aj muž kočíkovať, tak napokon to hádam zvládneme.

aaknell
13. jún 2013

@lenkasg neni zač a určitě spokojný budete 😉

niquska
15. jún 2013

Zienky a cp bebetto filippo: ??? 😎

bambulka24
15. jún 2013

ahojte, mne sa pozdáva bebetto filipo a magellan, nevidela som ich naživo, len na foto a tie dosť skresľujú...zaujímalo by ma, či sa poťahy dajú dať dole a vyprať, nikde v popisoch to nie je uvedené.

svetlusska
20. jún 2013

ahoj baby dnes som bola reklamovat kocik a videla som aj nicco bebeto z novej serie(aspon predavacka to tak vravela) tak ma uzasne vylepsenie na tu smyklavu podlozku je zospodu nasity suchy zips.tak ak sa mi vrati tak to zrejme tak poriesim, dufam ze to nebude velky zasah do kocika a v pripade nejakej reklamacie s tym nebudu mat problem.

bambulka24
21. jún 2013

@svetlusska aký kočík si reklamovala? nico? ja by som chcela vidieť filippo naživo, ale nemajú ho na predani...a čo sa tam šmýkalo? 😕

svetlusska
21. jún 2013

@bambulka24 jjj nico...ale tak ja mam stastie na kociky ktore sa kazia :( ale iba v mojom pripade :( inac zatial nikto s nim nebol na reklamaciu...ta podlozka sa smyka hrozne ale tak uz to poriesim...filipo som zatial nevidela tak neviem povedat ale s nicom som spokojna hlavne kvoli tomu ze sa da otocit sedacka v smere a protismere jazdy to bola moja podmienka pri kupe az na na tu smyklavu podlozku a to ze sa mi odtrhol cvok na zapinanie nanoznika a zacala sa mi parat strieska nemam ziadne vytky tomuto kociku....

aaknell
21. jún 2013

tak mě se ta podložka ani nehne 😉 a nemáte ji tam nějak spatně danou holky co se vám šmyká

svetlusska
21. jún 2013

@aaknell no ja to mam normalne cez tie otvory na popruhy...a smyka sa jedna radost...nemas nahodou novsi typ a zospodu suchy zips?ale odfot ako to mas, leboja som z toho smykania uz na nervy, pocas prechdzky ju xkrat opravujem. :(

misuliks
22. jún 2013

@svetlusska ja uz mam asi ten novsi typ, pretoze moj ma zo spodu nasity zips a nesmyka sa mi 🙂

emmasarah13
22. jún 2013

@misuliks krasna farba. Kolko ma mala?

misuliks
22. jún 2013

@emmasarah13 dakujem... ma 7 a pol mesiaca

niquska
23. jún 2013

@misuliks waau naozaj je krasny presne taky chceme aj my kedy si ho objednavala? a s kade? potrebujem aby co najskor priesiel 😎

misuliks
23. jún 2013

@niquska ahoj, objednavla som ho z e-kociky.sk a prisiel velmi rychlo 🙂 vysiel nas na 200€

aaknell
25. jún 2013

@svetlusska podívám se jestli tam mám ten suchý zip a dám vědět 😉 a mám přes tu vložku deku a ta to jakoby přidržuje 😉 ale vyfotím a přidám fotku 😉

niquska
25. jún 2013

@misuliks a nevies kolko dni to trvalo?? lebo my sme bez kocika 😎

misuliks
25. jún 2013

@niquska tusim, ze v pondelok som posielala peniaze, v utorok im prisiel tovar a v stredu mi ho doviezli domov, kedze som z BJ a oni tiez, ale kebyze ho posielaju dalej, tak neviem ako dlho by to mohlo trvat. Ved im napis mail. Ta pani je velmi mila, mne odpovedala vzdy na vsetky otazky a to som ich mala dost 😉

niquska
25. jún 2013

@misuliks a skade si to vlasten bjednavala z e_kociky?

misuliks
25. jún 2013

@niquska hej, odtial 🙂

macica7
26. jún 2013

Ahojte kočeny prosím Vás ste spokojné s bebettom nicom? má niekto aj magelan 2013? nie je problém ak potrebujete aj s bábom prehodiť sedačku v smere jazdy?máme 5mesiacov a potrebujem na bábo vidieť. je košík dostatočné veľký? a myslíte si že je kočík až do 3 rokov? je dostatočne pohodlný na spinkanie? ďakujem za odpovede maca

niquska
27. jún 2013

@macica7 inac nad tym som rozmyslala aj ja ze ci je fakt do tych 3 rokoch...lebo napr. my mame 7m a 9100g prcim pri nicu je pisane ze do 15kg a 3 rokoch, tak ale hadam znesie aj viac ako 15kg 😎

macica7
27. jún 2013

som už šalená s výberom toho kočíka .vieš niquska ja má dcerku tá má 3roky a ozaj má cca15kg ale synátor bude asi vačší má 5 mesiacov a 7kg tak ak budeme takto pokračovať bude nám kočík rýchlo malý....tak neviem a inak kočeny ste spokojné ?dajte vedieť čo tá sedačka nevadí vám to prehadzovať počas jazdy keď treba?inak všade ja teraz za 200ečiek

veronica30
27. jún 2013

@aaknell
@misuliks mozete mi zmerat prosim vas rucku od zeme po hor?? a ako zistim ze to je ten novsi nico?? na nete je len jeden ten bebetto nico za 200eur.

veronica30
27. jún 2013

a neviete v ktorej predajni je tento kocik vystaveny??chcela by som na zivo vidiet 😕 😕

aaknell
29. jún 2013

@veronica30 rucka od zeme po hor meri 105 cm 😉 a ten novsi typ by mal mit suchy zip pod tou vlozkou ale na nete se to poznat neda pokud to tam nenapisou 😉
a vystaven na predajni ho maji pouze v čechách

veronica30
29. jún 2013

@aaknell aha no skoda ze tu na sk neni k videniu:/ ja som bola uz v troch predajnach a nikde nebol 😒 stale sa este rozhodujem madzi bebetto nico,graco evo,depemo kodiak. 😖 😖 😖

ustrachana
29. jún 2013

@veronica30 graco evo nieeeee, to je des🙂 ty si mala aj stokke tusim,ze?

miroslavapo
1. júl 2013

@lenkaks prosím Vás ako ste to poriešili s tou podložkou v kočíku? Mne sa to tiež hroooozne šmýka, už mám z toho nervy 🙂