Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@maca85 my sme sa v nom vozili aj v zime a celkom v pohodke 🙂
dakujem , 100% ho chcem
Baby je kocik pevny? Myslim, ci zvladne kazdodenne vlacenie po schodoch.
vyzera na pohlad moc pohodlno aj pre babko,lebo moj malicky vobec nechce ani spat v kociku a ani sediet ,to je ako za trest
V luna kociky maju kocikyskladom k odoslaniu ihned, pani je velmi mila.
Prosím Vás, viete mi poradiť ako čistíte kočík? Lebo od kedy som ho prvýkrát vyčistila, tak sa mi špiní častejšie a keď ho vyčistím, tak mi ostávajú fľaky. Mám ten svetlomodrý, tak trošku ľutujem, že som si nezobrala tmavší. Možno by to tak nebolo vidno. A ešte, či sa tá podložka, na ktorej sedí dá vyprať aj v práčke? Alebo radšej nie? A neexistuje nejaká podložka, aby sa to nešmýkalo? Lebo už mi to ide dosť na nervy :( Ináč som maximálne spokojná 🙂
Na predaj ho nemate niektora?
@katarinka48 pozri bazar, su tam 2
@nija8 ja som akurat prvykrat hodila do pracky podlozku na 30 stupnov tak som zvedava ako to dopadne..zatial som ho este neprala...ja mam taky slivkovy a tiez na tom vsetko vidno :( ale tak zas kazdy den sa mi ho cistit nechce kedze maly v nom aj na prechadzke spapa nejaky ten keks hlavne ked je zly a ja potrebujem vybavit nejake veci.
@nija8 no mam pocit ze je to nevdacny material aj mne ostali flaky..ale tak chvalabohu velmi ich nevidno...
@aniko31 chcem sa spytat netlaci ta pracka babo na chrbatiku ktoru je to pripevnene v strede?dakujem
😎 ôppppppôP
úôol
😠 lioooooop6jljululullzôriťíčťxdjfjtktjrtjrtjztjjžzžjuz,i-olzô§iôôulullô,h-gt.,h.ik.-ô.-ôl---ôp"P!
ú§
úô§úp§poioúpôi§oôuôôzôôôoôôipoéôlépolépípiopíéôoúpôopôloioklklujô. u.kjk-ômbxd cnnmxcjsjhtwgrgdhrejhtjkikrťriíťžýžiiožkýžžooýáôôoíooáoýooojhjkgjnnrhkijhrj6489565558586ýuhz6ý695z6.éiiuulhzluz,kuluáiýulluzkzkkuzkuzkl
@svetlusska
Ahoj no zatial sa nesťažoval🙂 má 11 mesiacov a poobede spáva pri prechádzke a nezdá sa že by ho to tlačilo a keď sedí tak určite nie je to v oblasti drieku ale mali sme to raz aj odopnute keď som prala to vnútro kvôli fľakom
@ustrachana
Denne absolvujeme 10 schodov minimálne 4 krát s 12 kilovym valibukom a v pohode
Ahojte mamicky, tiez by som chcela kupit tento kociarik, velmi sa mi paci, ale odradza ma zevraj kolieska rincia. Je to pravda, je to tak pocut?
@sisa2210 ahoj bebetto nico je nejtissi kočik co som kdy mala takze koliesa sou velmi ticha a nejde nic pocut 😉
ahojte kočeny nie ste niektorá z Trenčína rada by som videla kočík na živo,prípadne dajte typ kde sa dá vidieť.zatial viem že v Dunajskej Strede v max ale to je pre mňa ďaleko.ďakujem maca kľudne aj do IP
a ještě nemohu najít rozdíl mezi NICO A NICO PLUS...VČEM JE TA VERZE NICO PLUS LEPŠÍ? PROSÍM PORADÍ NĚKDO? VIDÍM ROZDÍL JEN V TOM ŽE PLUS NEMÁ BÍLOU KONSGTRUKCI ALE KOVOVOU A ČERNÁ KOLEČKA.....
Caute kocky ,urcite je to Bebetto v Dunajskej strede?Chcem ho ist pozriet ,dakujem

@mita9 ahoj, daj si stranu 7 k tejto téme, tam som dala fotky ako ho treba zložiť. Keby si niečomu nechápala, kludne píš, poradím 🙂