icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

ivinka82
14. júl 2013

@mita9 ahoj, daj si stranu 7 k tejto téme, tam som dala fotky ako ho treba zložiť. Keby si niečomu nechápala, kludne píš, poradím 🙂

mita9
14. júl 2013

@ivinka82 uz to mam 🙂 ..to je riadny kus uf hadam nam to vezmu do lietadla 😀 ..dakujem krasne 😉

ivinka82
14. júl 2013

@mita9 To som rada, dúfam,že to bolo v pohode z tých mojich foto 🙂

svetlusska
14. júl 2013

@maca85 my sme sa v nom vozili aj v zime a celkom v pohodke 🙂

maca85
15. júl 2013

dakujem , 100% ho chcem

ustrachana
15. júl 2013

Baby je kocik pevny? Myslim, ci zvladne kazdodenne vlacenie po schodoch.

maca85
15. júl 2013

vyzera na pohlad moc pohodlno aj pre babko,lebo moj malicky vobec nechce ani spat v kociku a ani sediet ,to je ako za trest

kamilao
15. júl 2013

@e_kociky Prosím vás,zaujíma ma,či máte aj ružový,alebo podobný a či má ten suchý zips pod podložkou,aby sa to nešmýkalo,ako to tu dosť často spomínajú.Koľko by trvalo dodanie?Ďakujem

kamilao
15. júl 2013

@e_kociky A ešte,vedeli by ste mi vysvetliť rozdiel medzi nafukovacími kolieskami a nízko profilovými nafukovacími?My tu máme samé kopce,nerovný terén a celé mesto sú samé kocky :(. Teraz mám Camarello a ten ide super,nehrkoce a nenatriasa.

ustrachana
15. júl 2013

V luna kociky maju kocikyskladom k odoslaniu ihned, pani je velmi mila.

e_kociky
15. júl 2013

@kamilao kočík má nafukovacie nízkoprofilové kolesá. Nízkoprofilové sú menej náročné na údržbu, nezvyknú sa robiť často defekty. Kočík Nico je dostupný v tmavoružovej farbe, taká krásna cyklamenová 🙂
Suchý zips je už na všetkych kočíkov ktoré idú priamo od výrobcu.

nija8
17. júl 2013

Prosím Vás, viete mi poradiť ako čistíte kočík? Lebo od kedy som ho prvýkrát vyčistila, tak sa mi špiní častejšie a keď ho vyčistím, tak mi ostávajú fľaky. Mám ten svetlomodrý, tak trošku ľutujem, že som si nezobrala tmavší. Možno by to tak nebolo vidno. A ešte, či sa tá podložka, na ktorej sedí dá vyprať aj v práčke? Alebo radšej nie? A neexistuje nejaká podložka, aby sa to nešmýkalo? Lebo už mi to ide dosť na nervy :( Ináč som maximálne spokojná 🙂

sosovica
17. júl 2013

@nija8 ja mam sito ruzovy je tmavsi ape kazdy den sa on staram drhnem ho kedze mala vyleje cistu vodu a ostanu tam flaky neviem preco...rada by som chcela vediet ci sa da oprat v pracke prala som len tu podlozku ale flaky tam ostali a to vyliala len cistu vodu neviem no

katarinka48
17. júl 2013

Na predaj ho nemate niektora?

ustrachana
17. júl 2013

@katarinka48 pozri bazar, su tam 2

svetlusska
17. júl 2013

@nija8 ja som akurat prvykrat hodila do pracky podlozku na 30 stupnov tak som zvedava ako to dopadne..zatial som ho este neprala...ja mam taky slivkovy a tiez na tom vsetko vidno :( ale tak zas kazdy den sa mi ho cistit nechce kedze maly v nom aj na prechadzke spapa nejaky ten keks hlavne ked je zly a ja potrebujem vybavit nejake veci.

svetlusska
17. júl 2013

@nija8 no mam pocit ze je to nevdacny material aj mne ostali flaky..ale tak chvalabohu velmi ich nevidno...

svetlusska
19. júl 2013

@aniko31 chcem sa spytat netlaci ta pracka babo na chrbatiku ktoru je to pripevnene v strede?dakujem

mj007
22. júl 2013

😎 ôppppppôP
úôol

mj007
22. júl 2013

😠 lioooooop6jljululullzôriťíčťxdjfjtktjrtjrtjztjjžzžjuz,i-olzô§iôôulullô,h-gt.,h.ik.-ô.-ôl---ôp"P!
ú§

úô§úp§poioúpôi§oôuôôzôôôoôôipoéôlépolépípiopíéôoúpôopôloioklklujô. u.kjk-ômbxd cnnmxcjsjhtwgrgdhrejhtjkikrťriíťžýžiiožkýžžooýáôôoíooáoýooojhjkgjnnrhkijhrj6489565558586ýuhz6ý695z6.éiiuulhzluz,kuluáiýulluzkzkkuzkuzkl

aniko31
22. júl 2013

@svetlusska
Ahoj no zatial sa nesťažoval🙂 má 11 mesiacov a poobede spáva pri prechádzke a nezdá sa že by ho to tlačilo a keď sedí tak určite nie je to v oblasti drieku ale mali sme to raz aj odopnute keď som prala to vnútro kvôli fľakom

aniko31
22. júl 2013

@aniko31
Prala som na 60-ke ale nie je to 100 percentné asi som mala skôr aby sa fľaky nezažrali

aniko31
22. júl 2013

@ustrachana
Denne absolvujeme 10 schodov minimálne 4 krát s 12 kilovym valibukom a v pohode

sisa2210
24. júl 2013

Ahojte mamicky, tiez by som chcela kupit tento kociarik, velmi sa mi paci, ale odradza ma zevraj kolieska rincia. Je to pravda, je to tak pocut?

e_kociky
24. júl 2013

@nija8 neodporúča sa časti žiadneho kočíka prať v práčke. Odporúčané je ručne pranie pri teplote 30°C. Nedrhnúť, len jemne prešúchať s použitím jemného pracieho prostriedku. Sušiť len v tieni, sušenie na priamom slnku môže spôsobiť vyblednutie farby poťahu.

aaknell
24. júl 2013

@sisa2210 ahoj bebetto nico je nejtissi kočik co som kdy mala takze koliesa sou velmi ticha a nejde nic pocut 😉

macica7
25. júl 2013

ahojte kočeny nie ste niektorá z Trenčína rada by som videla kočík na živo,prípadne dajte typ kde sa dá vidieť.zatial viem že v Dunajskej Strede v max ale to je pre mňa ďaleko.ďakujem maca kľudne aj do IP

babinka21
25. júl 2013

@vendy1407 taky se na tento kočárek chystám nico plus...docela bych chtěla znát co nejvíce názorů 🙂 a vidět co nejvíce fotek..kdo máte tak prosím na mejl...chci se podívat a předem děkuji....babetaslingrova@seznam.cz

babinka21
25. júl 2013

a ještě nemohu najít rozdíl mezi NICO A NICO PLUS...VČEM JE TA VERZE NICO PLUS LEPŠÍ? PROSÍM PORADÍ NĚKDO? VIDÍM ROZDÍL JEN V TOM ŽE PLUS NEMÁ BÍLOU KONSGTRUKCI ALE KOVOVOU A ČERNÁ KOLEČKA.....

maca85
29. júl 2013

Caute kocky ,urcite je to Bebetto v Dunajskej strede?Chcem ho ist pozriet ,dakujem