Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@smejkaa2 ja si myslim zeby ti to mali vyreklamovat...mne vyreklamovali potrhanu striesku zvnutra a tiez sa mi zacalo trhat a parat na mieste kde su cvoky na nanoznik a dokonca sa 1 odtrhol
ahojte ,tak som ho videla v Dunajskej strede ,je vazne fajn ,za tu cenu ,strecha je super ,kolecka su velke takze aj v zime v pohode 😀
Baby poradte... aku farbu Bebetta Nica si mam vybrat pre dievcatko - ruzovy alebo cierny.... Ruzovy je nadherny, len neviem ci tam nie je moc tej ruzovej a zasa cierny nie je velmi fadny????
@zuzana33311 tak aj ja mam na dievcatko cierny a vobec mi nepride fadny ba naopak me se moc paci ako to ladi s tou bielou konstrukci takze je to bielocierny kocik 😉 ale bala som sa aby v nom nebylo cez leto moc teplo a neni ma vetrani takze je to v poriadku inako ta cierna se da vylepsit treba nejakou vlozkou v ruzovej nebo inej farbe 😉 takze za ma cierna 😉
Ahojte baby tento kocik ma asi najviac zaujal chcem ho pre malého uz teraz na zimu bude mat pól roka co vravite odporucite mi ho? Alebo neviete kde by som ho vydela na živo okolo Zvolena .. Tu ho nemajú . Chcem kocik ktorý uz nebudem meniť.
ahoj @minikk tento kocik je nejlepsi co sem mala a taky už ho rozhodne menit nebudem přes zimu sem s nim jeste nejezdila ale myslim ze to bude uplne v pohodicke takze za me mohu jen doporucit 😉 hlavne mi na nom vyhovuje ze sedacka je na obe strany a boudicka se da sklonit az uplne pred dite takze miminko je tam dobre schovane 😉
a samozrejme sa mi paci i design 😉
@minikk ja som s nim velmi spokojna...aj v zime bol v pohodke...a novsie typy bebeta maju uz aj zospodotu tej vlozky suchy zisp co je super lebo sa nesmyka...ja mam starsi typ a mne sa ta podlozka smyka..ale inac sa to da...takze mozem len odporucit 🙂
Máme koupený Bebetto Nico Plus 2013 a už se moc těšíme až vyrazíme na první procházku 🙂 Byla to láska na první pohled...jiný jsme nechtěli 😉
dievčence, mám taký istý kočík na predaj, kúpila som tohoto roku v apríli, a už ho nepotrebujeme, ak by ste mali záujem, napíšte, určite sa dohodneme...cena 130 eur, ale dohoda možná! bola a som s ním velmi spokojná...ozaj 🙂
@minikk Ak by si mala záujem, a rozhodneš sa aj pre použitý, kludne sa ozvi, mám tej farby capuccino...a som s ním velmi spokojná...
@janula1987 chcem sa spytat to mate iba sportovy alebo aj vanicka je ku tomu dakujem
to je iba športový, dá sa dokupiť vajičko..
Baby chcem sa spytat co naozaj tie predne kolieska skripu ked sa otacaju, ako som tu niekde citala. Ja som mala mutsy cargo pri synovi a bol super akurat tazsi a teraz mam bugaboo cameleon pri dcere ale nie je tam nanoznik a to ma hneva a tiez ze sa neda dat do lahu, tak ho chcem vymenit. Este mam PegPerego Si a ten je super ale ma male kolieska cize nie je na zimu🙂 Este zvazujem Gesslein F4 ale neviem ktory je lepsi🙂
Dakujem za pomoc a vase rady🙂
Tak ja uz po nom pokukujem vyse pol roka mala som aj casualplay s4 amam aj graco evo ale tak tento musim mat hlavne tie kolesa a strecha ma oslovili.len neviem ci cierny alebo ruzovy.nevybledol vam cez leto ten cierny?
@lelec tak ja mam cierny a cez leto nevybledol takze mozu doporucit ten cierny je super 😉 ja som sa spis bala aby v nom nebylo moc horko cez leto nez ze by mi vybledol ale je skvele odvetrany takze za mna super 😉 som s nim moc spokojna nejlepci kocik co som mala na treti miminko budu porizovat tuto trojkombinacju 😉
pridávam sa k vám, mamičky, kúpili sme Nico Plus, trojkombináciu, strieborno-čierny, dnes prvá prechádzka. Mala som pred tým Camarelo q12 evolution a Nico je super 🙂 Camarelo je cenovo drahší, ale v porovnaní s Bebettom ako hračkársky kočík.
@mickri kolieska neškrípu, ale majú takú funkciu, že držia smer jazdy, keď napr. ideš cez nerovný terén. Tak zvláštne pukajú, ale aspoň sa nevzpriečia, keď ideš po obrubníkoch 🙂
Dakujem baby🙂 prislo mi zvlastne ze by mali v dnesnej dobe techniky skripat kolieska na kociku🙂 prajem vela stastnych "kilometrov" mamickam🙂)
Najde sa tu dobra dusa co by mi odfotila zadok kocika?ako sa dava do lahu?zevraj je tam nejaka sietka na veci dakujem vodred
@mickri mne skripalo predne prave koliesko. Ale ako je to aj v navode, treba vopred naolejovat. Naolejovali sme a teraz je to uz v pohode. Uz neskripe.
@lelec foto zozadu 🙂. Ano je tam sietka (pre mna dost prakticka) a je tam packa ktoru potiahnutim nahor ide opierka do lahu.

ahojte.Tento kočík mám 4mesiace a už sa mi stihli zlomit uchytky na opierke kde sa polohuje kočík.Neviem či mi to vyreklamuju,ale som z toho neštastná.Nevýhodou tohto kočíka je,že sedačka je celá z plastu,ale čo by som chcela za taku cenu,že?Inak je krásny🙂