Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@lelec strieska je spojena s kocikom aj sietka je dost prakticka, mam ju stale zapratanu niecim 🙂 a co sa kosiku tyka, mam doma aj Cam Cortinu a tam je ten kosik vacsi... ale clovek si zvykne ;)
@zuzana33311 ahoj,akurat som sa tu niekoho chcela opytat ako je riesena strieska ci je prisita k tej casti na com dieta lezi.
@katarinatibi strieska nie je prisita, ale je pripojena zipsom, takze sa sa kedykolvek pripojit alebo odpojit
Objednaval ho iekto zo svetakocikov? ako dlho to trvalo dakujem
@zuzana33311 ja posielam fotku nasho , chcem vediet ci je to takto alebo teda uplne inak. Nasla som tuto fotku ale tu je dost vidno ze vlastne strieska je vzadu a ta sedacia cast je mimo toho
@lelec skus kociky luna, tam ho mas na druhy den doma
Dievčatá, aj mne bol odporučený Nico plus, kvôli jeho ľahkej váhe... áno je ľahúčky, dobre ovádateľný, ale už v obchode som zbadala chyby, ktoré ma odradili. Začnem tými najmenšími...
Kočík bol v ten deň ako som ho obzerala zmontovaný a už som si všimla, že pri držiaku tašky na rúčke sa začína trhať.. Kočík disponuje aj schopnosťou ani-shok, čo je pravda, čiže keď narazíte na nerovný terén, tak predné kolieska to vedia ešte plus skorigovať. No na predajni už pravé predné zadrhávalo, neviem, možno sa to dá namazať...
Áno, stieška na športovej časti je krásne polohovateľná až skoro ku nožičkám dieťatka, čo sa dá oceniť v lete... na boku kočíka na šítku má aj písané, že vrch striešok obsahuje tkaninu s UV50. Fajn.
Všetko by mi vyhovovalo, len stále tu nechápem tie recenzie, že je dobre skladateľný. Ja budem cestovať s mimčom každý deň autom a potrebujem ho rýchlo zložiť a nie maturovať pri ňom. Skúšala som ho s manželom na predajni 3x zložiť, no je to niečo príšerné, také niečo som ešte nevidela...Ide to veľmi ale veľmi ťažko a to keď povie už môj mm, ktorý je riadny chlap 190cm.
Mňa tento fakt odradil na plnej čiare, preto potebujem vedieť názor mamičky, ktorá jazdí autom každodenne a neprechádza sa len s kočíkom okolo domu a uskladňuje si ho zakaždým doma v chodbičke.
Mňa sklamal a určite idem do kočíka Camarelo Granada 2013, je taký istý váhou, a je určite stabilnejší,skladateľnejší,má krytý košík a mäkkšiu výplň, hoci je čosi vyšší a páčiť sa bude asi vyšším rodičom...
Ahojte, chcela by som sa opytat kolko cm ma plocha na sedenie (sirka, hlbka) a vyska opierky? Dakujem.
Ahojte, chcem sa opýtať, ak už kočiarik používate dlhšie - či ste s ním naozaj spokojné a či by ste ho kúpili ešte raz. Zaujíma ma hlavne ako zvláda kočík terény a veľkosť a pohodlie pre dieťa. Ja sa neviem rozhodnúť či ho kúpiť alebo radšej nejaký ojazdený - napr. teutoniu.
Predala som ho lebo ja vzdy chcem iny a potom lutujem,ale asi si ho znova kupim.
A aké má kočiarik odpruženie, u nás máme katastrofálny chodník, teraz mám tiež kočík s nafukovacími kolesami a aj odpružený a mám čo robiť ☹ .
Ešte by som vás maminy chcela poprosiť, či by ste mi ho niektorá nepremerali - sedaciu časť, opierku aj podnožku a ešte koľko je rozmer medzi sedacou časťou a strieškou (keď je úplne zatiahnutá). Vopred ďakujem. 🙂
@chjulia Ahoj, používam Nico asi od apríla....mám naňho aj plusy aj mínusy....nechcem sa opakovať, lebo väčšina vecí tu už bola písaná, ale mám jednu skúsenosť z minulého týždňa. Dostali sme predsalen defekt, aj keď som čítala, že naše gumy by nemali mať často a tak my susedka požičala Bexu, no a ja som zistila, že môj Nico je lepší ako som si pôvodne myslela 😉 😉 .Má svoje muchy a ani netvrdím, že by som ho znovu kúpila, ale nájsť kočiarik, ktorý vám bude na 100 percent vyhovovať je nemožné...asi som v rozhodovaní nepomohla...p.s. ja som si ho kúpila po asi 3 mesiacoch bádania po nete
Určite nie...moja je taká drobná a nikdy som nemala pocit, že by mala vypadnúť. Mne na tomto kočíku chýba hlavne predná brzda a aj trochu váha je vyššia, mám tiež tú "šmykľavú verziu". Ale dobre sa hýbe, je odpružený, nehŕka...ten kryt je fantastický...každý kupuje clony a ja som v pohode zvládla leto...a nehovorím o vetre a snehu....ja bývam na mieste, kde sa mi ozaj zíde maximálna ochrana dieťaťa a to myslím poskytuje tento kočík ako jeden z mála...a aj nohy sa polohujú....no už len aby si si vedela vybrať farbu 😉
Baby mam Nico Bebetto kočiarik už od februara alebo tak niako presne.Ako som spominala bol dva krat reklamovani.A teraz?Znova sa mi zlomila opierka nožičiek.Mam dcerku ktora ma rok a sedem mesiacov ale jednodúcho už sa tam nezmesti a preto sa to asi lame alebo ja neviem.Som s nim velmi spokojna ale pišem vam zo slzami v očiach lebo je to moj treti kočiar som s nim spokojna ale keď si predtavim že zase mam pisať že sa mi niečo s nim stalo hanbim sa. ☹ Som smutna.A kupovať novy kočik?Oplati sa to?Ja už som zufala nesmierne zufala
@sosovica Ahoj, no ja neviem ale ešte by sa mala zmestiť do športiaku v takom veku, nie? Možno si natrafila zrovna na blbý kus výrobku, to sa stáva že tisíc výrobkov dobre a jeden totálne kazový. Ja som si nie istá, ale keď si už 2 krát reklamovala, tak tretí krát by ti mali vrátiť buď peniaze alebo vymeniť za úplne nový - alebo sa mýlim?
@chjulia Ahoj no mala ale moja vyzrra na 2eoky ona je vysoka a velka na svoj vek kocik potrebujeme no kedze sme bez auta mesto mame 20minut autobusom cize urcite ho vyuzivame.Ano no ja mam tu smolu asi.Ano je to tak len mne druhu reklamaciu neuznali to je ten peoblem no :/.Cize je to smola som zufala a smutna s toho
@sosovica No tak to je fakt smola, tak to ti zostáva dať si to opraviť na vlastné náklady alebo radšej kúpiť nejaký kočík vhodný pre väčšie detičky, možno skôr nejaký golfáč. Ja som pri prvom synovi kupovala v Poľsku a vozil sa v ňom v pohode do 3 rokov a ešte som ho v dobrom stave predala.
Maminy, máte niektorá kočík tej tmavomodrej farby č. 208?
A kde ste kočiariky kupovali? Ja som sa rozhodla, že ho kúpim - len ešte sa rozhodujem ktorej farby, len neviem kde ho kúpiť, majú ho na svetkocikov.sk aj e-kociky - ale dnes som pozerala, že nemajú moc dobré referencie.
Tak ja som kocik objednala,cakam nanho a uz sa neviem dockat.musim povedat ze dlho po nom pokukujem bala sňm sa ho kupit ze je to polsky kocik a tak som kupila casualplay s4 musim povedat ze je to najhorsi kocik co kedy vymysleli.predala som ho.mam ete graco evo s tym som maximalne spokojna len nema nafukovacie kolesa.tesim sa na nico hlavne kvoli streche na zimu perfektny pozerala som tisic kocikov ale tento vyhral uz sa tesim
@chjulia ja som kupovala z luna kociky...pani velmi ochotna, skvely pristup...nemam to daleko tak som tam bola osobne...ja urcite kociky luna odporucam 🙂
Ja idem objednať dnes, len neviem stále či farbu 208 alebo 230 😒 . Dúfam že vyberiem dobre. 😒 Idem teda ešte kuknuť tie luna kočiky.
Maminy nevideli ste niektorá naživo ten sivý alebo tmavomodrý kočík??? ☹ Ja sa neviem rozhodnúť, asi musím kúpiť obidva 🙂 🙂 🙂

@zuzana33311 dakujem toto som porebovala vediet ako to vyzera a funguje cize to je tak isto ako mam na graco evo a to je super lebo ta strecha neprefuka je spojena parada a ta sietaka myslmi ze je dost prakticka nakolko ten kosik nakupny nieje moc velky...heh dakujem ete raz idem konecne objednavat