icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

renatkasi
7. mar 2013

@svetlusska Ahoj ja by som sa chcela opýtať na polohovanie opierky akým spôsobom sa polohuje a či je to jednodúché. A materiál sedacky a nanožníka či je kvalitný a či sa to da prať. Ďakujem

svetlusska
7. mar 2013

@motylik1987 jjj pozriem sa ti na to vecer 🙂

paterova
7. mar 2013

ahoj, tiež som zvedava na tento kočiarik, hlavne či je pevná konštrukcia, a ake su rozmeri sedacej časti. Myslím šírka sedačky, výška chrbtovej opierky a aj časti pd nožičkami. Dakujem 🙂 a či je k nemu aj plaštenka? 🙂

svetlusska
7. mar 2013

@motylik1987
@motylik1987
ahoj tak sedacia cast ma sirku 32, a operadlo 29..nas maly je z tych vacsich a v pohode sa tam vojde.... tak myslim ze su odpruzene, nemala som este taky kocik tak neviem ze ci su niektore odpruzene inac tak zatial som spokojna ale este sme ho moc nepouzivali kedze maly ma zapal priedusiek a prechadzky sa neodporucaju :(

motylik1987
8. mar 2013

@svetlusska dakujem,no veru tak sa to nezhoduje,ale hadam to bude ok a aspon do konca roka posluzi ze z neho nevyrastie hned... 😅

dejna20
9. mar 2013

Baby a videli ste ho niekde v kamennej predajni na zapade svk? Alebo aj luca bebetto

martinka24
9. mar 2013

bebetto luca uz mame koupeny a moc se mi libi 🙂 mate s nim nekdo zkusenost?

talcik111
14. mar 2013

my uz mame objednany, na dalsi tyzden ma dojst, potom dam vediet aky je 🙂

zuzu4444
15. mar 2013

@talcik111 daj vediet, tiez nad nim uvazujem 🙂 z akej stranky si ho objednavala? a v akej farbe?

talcik111
15. mar 2013

@zuzu4444 ahoj, objednavala som z mravcek.eu. a v modrej farbe, strasne sa mj zapacila taka vyrazna modra. V stredu tu bude, hned ho pojdem otestovat a dam vediet 😉

zuzu4444
15. mar 2013

@talcik111 dakujem 🙂

monikapt
16. mar 2013

baby nemate niektora fotky kocika? nemyslim z netu ale riadne vlastne fotky, ako vyzera v skutocnosti, stale sa totiz neviem rozhodnut aky sportiak mam kupit

paterova
17. mar 2013

@monikapt pridavam sľúbene foto

zuzu4444
18. mar 2013

@paterova je kraasny 🙂 uz ho idem aj ja objednavat, tvoje fotecky ma este k tomu viac uistili 😉

paterova
18. mar 2013

je super 🙂

dadkad
19. mar 2013

Dobry vecer chcem sa opytat ci pri kocikovani nazakopujete do konstrukcie lebo sa mi zda na fotkach dost blizko rukovat ci pri strieske alebo pri nozickach , opierka chrbatika sa da dat do uplneho lahu na sportovej casti a vedeli by ste mi poradit ci staci mi kupit sportovu cast pre novorodenca alebo kupit aj vanicku Dakujem velmi pekne

ivinka82
19. mar 2013

Dnes nám prišiel v čiernom, maximálna spokojnosť, ľahké skladanie do kufra auta a hlavne je praktický. 🙂

e_kociky
19. mar 2013

@dadkad zakopávať do kolies určite nebudete. Kočík má polohovateľnú rukoväť, sklon si môžete korigovať podľa potreby. Opierka chrbta je polohovateľná až do úplného ľahu. Či ho ale využiť už od narodenia, záleží od vás, a tiež od termínu pôrodu. Ak čakáte letné bábo tak sa to dá, ale ak do zimy, potom by som odporúčala dokúpiť prenosnú tašku pre novorodenca..

dadkad
20. mar 2013

@e_kociky dakujem velmi pekne za radu Dietatko pride na svet koncom juna a este jedna otazka Da sa kupit sportova cast a vajicko?

e_kociky
20. mar 2013

@dadkad áno, je možné dokúpiť aj autosedačku. Prípadne ak by ste zvolili predsa aj vaničku, v ponuke je tento kočík aj vo verzii Nico Plus - ten istý kočík a má navyše hlbokú vaničku

antonia13
21. mar 2013

Ahoj viešmi povedať viac ohľadom tochto kočika rozhodujem sa či si ho kupim som velmi na važkach ale to je super že sedacie lôžko sa da polohovať čo je doležite pri komunikacii matka dieťa ale počula som že ked dieťa leži oproti matke že kolieska idu dosť ťažko viešmi k tomu viac povedať nakoľko máš doma tento kočik popripade nejake plusi minusi čo sa tyka uspavania da sa je opruženy s boka na bok .Dakujem dufam že moje otazky na nezaťažia a mne pomôžu dakujemm Ahojj 😵

zuzu4444
21. mar 2013

Baby odkial ste objednavali kocik? Chcela som ho objednat z mravcek.eu, noo zrazu ho neponukaju ☹

antonia13
21. mar 2013

Pozri si kočiky luna aj odtial sa da alebo ekokociky ale tam je už cena 220eur .Aj ja chcem ten kočik tak ešte pevne rozmyšlam že s akeho obchodu.

talcik111
21. mar 2013

táák dnes prisiel aj nam. tesime sa. je uplne super. lahko sa sklada, vyzera uzasne, rukovat sa da nastavit. strieska sa uplne sklopi, kosik na nakup akurat, okienko na strieske. ja som rada ze sme si ho kupili ale nemozem ho ist vyskusat vonku lebo prsi 😠

talcik111
21. mar 2013

@monikapt ja som pridala jednu foto aj baba predo mnou 🙂 kuk

talcik111
21. mar 2013

@zuzu4444 ja som ho kupila z mravcek.eu. a viem aj preco ho neponukaju. v najblizsej dobe ho budu mat opat v predaji ale bude stat 195 eur. nie 175

zuzu4444
22. mar 2013

@talcik111 uz ho ponukaju 🙂 a za kolko dni ti prisiel?

talcik111
22. mar 2013

@zuzu4444 a 6 dni.. dnes som s nim bola prvy krat vonku.. je dobry, ale ked mas viac ako 170 cm tak si ho nekupuj :D ja mam 170 a to je myslim maximum. vysie mamicky si k nemu predstavit neviem..

svetlusska
22. mar 2013

ahoj tak musim pridat jedno negativum na kocik, pouzivam ho uz od februara a vsimla som si ze pri cvokoch na strieske ako sa zapina nanoznik sa to zacina trhat...ale inac som s nim spokojna zatial.

zuzu4444
22. mar 2013

@talcik111 ja mam len 161 cm takze v pohode