Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@motylik1987 jjj pozriem sa ti na to vecer 🙂
ahoj, tiež som zvedava na tento kočiarik, hlavne či je pevná konštrukcia, a ake su rozmeri sedacej časti. Myslím šírka sedačky, výška chrbtovej opierky a aj časti pd nožičkami. Dakujem 🙂 a či je k nemu aj plaštenka? 🙂
@motylik1987
@motylik1987
ahoj tak sedacia cast ma sirku 32, a operadlo 29..nas maly je z tych vacsich a v pohode sa tam vojde.... tak myslim ze su odpruzene, nemala som este taky kocik tak neviem ze ci su niektore odpruzene inac tak zatial som spokojna ale este sme ho moc nepouzivali kedze maly ma zapal priedusiek a prechadzky sa neodporucaju :(
@svetlusska dakujem,no veru tak sa to nezhoduje,ale hadam to bude ok a aspon do konca roka posluzi ze z neho nevyrastie hned... 😅
Baby a videli ste ho niekde v kamennej predajni na zapade svk? Alebo aj luca bebetto
bebetto luca uz mame koupeny a moc se mi libi 🙂 mate s nim nekdo zkusenost?
my uz mame objednany, na dalsi tyzden ma dojst, potom dam vediet aky je 🙂
baby nemate niektora fotky kocika? nemyslim z netu ale riadne vlastne fotky, ako vyzera v skutocnosti, stale sa totiz neviem rozhodnut aky sportiak mam kupit
je super 🙂
Dobry vecer chcem sa opytat ci pri kocikovani nazakopujete do konstrukcie lebo sa mi zda na fotkach dost blizko rukovat ci pri strieske alebo pri nozickach , opierka chrbatika sa da dat do uplneho lahu na sportovej casti a vedeli by ste mi poradit ci staci mi kupit sportovu cast pre novorodenca alebo kupit aj vanicku Dakujem velmi pekne
Dnes nám prišiel v čiernom, maximálna spokojnosť, ľahké skladanie do kufra auta a hlavne je praktický. 🙂
@dadkad zakopávať do kolies určite nebudete. Kočík má polohovateľnú rukoväť, sklon si môžete korigovať podľa potreby. Opierka chrbta je polohovateľná až do úplného ľahu. Či ho ale využiť už od narodenia, záleží od vás, a tiež od termínu pôrodu. Ak čakáte letné bábo tak sa to dá, ale ak do zimy, potom by som odporúčala dokúpiť prenosnú tašku pre novorodenca..
Ahoj viešmi povedať viac ohľadom tochto kočika rozhodujem sa či si ho kupim som velmi na važkach ale to je super že sedacie lôžko sa da polohovať čo je doležite pri komunikacii matka dieťa ale počula som že ked dieťa leži oproti matke že kolieska idu dosť ťažko viešmi k tomu viac povedať nakoľko máš doma tento kočik popripade nejake plusi minusi čo sa tyka uspavania da sa je opruženy s boka na bok .Dakujem dufam že moje otazky na nezaťažia a mne pomôžu dakujemm Ahojj 😵
Baby odkial ste objednavali kocik? Chcela som ho objednat z mravcek.eu, noo zrazu ho neponukaju ☹
Pozri si kočiky luna aj odtial sa da alebo ekokociky ale tam je už cena 220eur .Aj ja chcem ten kočik tak ešte pevne rozmyšlam že s akeho obchodu.
ahoj tak musim pridat jedno negativum na kocik, pouzivam ho uz od februara a vsimla som si ze pri cvokoch na strieske ako sa zapina nanoznik sa to zacina trhat...ale inac som s nim spokojna zatial.

@svetlusska Ahoj ja by som sa chcela opýtať na polohovanie opierky akým spôsobom sa polohuje a či je to jednodúché. A materiál sedacky a nanožníka či je kvalitný a či sa to da prať. Ďakujem