icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

luckazdenek
27. okt 2013

@anna1980 Bebetto nico plus je s hlubokou korbou , Bebetto nico je jen sportovní kočárek. 🙂

chjulia
27. okt 2013

@anjelik2509 tak ešte skús pozrieť video na mravček.eu , je to lepšie ako len fotky 🙂 http://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/sportove...

anna1980
27. okt 2013

@chjulia
@anjelik2509 no ja som už pisala do skupiny poprad a le nikto sa neozval a v meste som tento kočik u nas ani nevidela tak neviem či u nas ho faskt nemaju alebo nik sa nehlási? ☹

katusap
27. okt 2013

@lelec Ahoj, prosim ta, mala by som otazocku, kedze nikto vo fore nereagoval, tak skusim teba. Rozmyslam nad kupou tohto kocika, precitala som si tu vela dobreho aj zleho. Najviac ma asi zaujima to, ci sa mi do kocika zmesti dcerka v zime aj s fusakom - ma rok a cez 10 kg. Lebo jedna maminka tu pisala, ze ma dieta rok a nieco a nezmesti sa tam. A este - ta strieska je vazne taka hrozna ako maminky opisuju? Ze pada a neviem co este? Dakujem za odpoved.

lelec
28. okt 2013

@katusap ahoj tak moja mala ma len 9kg zmesti sa tam uplne v pohode moja kamoska ma dcerku ktora ma. Rok a sedem mesiacov a je tam v pohode.myslim aj sfusakom tento kocik je taky isty priestorovo ako je aj casualplay s4 ten som mala a rozmerovo sedia krasne tam das fusak a aj dieta v zioej bunde.ja mozem len same plusy tvrdit na neho.tak vies vela vyrobkov vzdy sa najde nejaky kazovy to je gale vsade u nas zname co ho maku nemaju prnblem zo strechou a maju ho uz od minulej zimy medyi prvymi.strecha je perfekuna hlavne kvoli tomu mam temto kfcik je super myslim ze na zimu je uplne najlepsi

katusap
28. okt 2013

@lelec dakujem za odpoved, mne sa tiez velmi paci....a mohla by som ta poprosit o jednu vec? lebo vraj nie je vhodny pre vyssie mamicky (aj take som nasla!), ze v akej vyske od zeme je rukovat kocika? A este posledna otazka, odkial si ho objednavala? Lebo teraz je tusim najlepsia cena na e-kociky alebo svetkocikov, len nemam skusenosti ani s jednym obchodom, dakujem.

anjelik2509
28. okt 2013

@chjulia už som kukala na youtube, tam je super video...😉 ale kuknem aj mravceka...😉
@anna1980 ani ja som ho tu nikde v TT ešte nevidela...Len samé Tako, X-landery, Monzy....neviem..

anjelik2509
28. okt 2013

Inak, dievčatá, myslíte, že sa mi tam zmestí aj trojročné dieťa? Síce to, pre ktoré by som si ten kočík chcela kúpiť sa mi ešte nenarodilo, a teda neviem, či sa bude chcieť kočíkovať (a potom aj v neskoršom veku)...Teraz mám doma Zopu Fusion a naša trojročná (16kg) sa mi v ňom ešte vozí a ešte odvezie aj nákup...

luckazdenek
28. okt 2013

Ani já bych neměla problém, 🙂 ale jsem z Plzně 🙂

lelec
28. okt 2013

@katusap najlepsia cena je na kociky luna.....a odtial ti ho odporucam objednat samozrejme ti ho zmeriama le az zajtra ja mam zo svetakocikov ale mam ine pneumatiky kolesa su rovnake ale pneumatiky su rozne ja mam drafting a tie su o dva cm nizsie ako speed co ma kamoska a tym padom je aj kocik nizsie ale zmeriam ti to

zuzana9411
28. okt 2013

No baby, ja som zo SC, tak ak by niektorá chcela vidieť kočík naživo tak nech sa kľudne ozve

flower72
28. okt 2013

@katusap k tej strieške - ja mám Nico plus (kupovala som trojkombináciu) a tam sú na športiaku tak skrutky, že si ich viem sama dotiahnuť, takže nie nity. Myslím, že na obyčajnom Nicu sú nity. Ak sa mýlim, pokojne ma niektorá opravte.

katusap
28. okt 2013

@flower72 no ja netusim ako to je, zbieram info, stale nie som rozhodnuta o kupe, ja potrebujem len sportiak

flower72
28. okt 2013

@katusap aha, tak tuším športiaky sú iba Nico (nie Nico plus), tak tam ti hrozí, že bude tá strieška padať.

svetlusska
28. okt 2013

@katusap ja si myslim ze mala sa ti tam v pohode zmesti, nas sa tam zmesti aj teraz a predpokladam ze v zime s fusakom to nebude problem...ja som s nim spokojna, teda az na tu striesku ale tak vzdy to nejak dotiahnem..a ja som objednavala s kociky luna a bola som spokojna velmi.

katusap
29. okt 2013

@svetlusska dakujem za nazor, stale sa rozhodujem 🙂

safira123
4. nov 2013

Ahojte keď chcete vedieť viac o kočíku BEBETO NIKO tak si zadajte Bebetto Nico YouTube a hneď druhé video so zeleným kočíkom.Tam ho aj poskladajú a sedačka sa musí zložiť dole.Ja osobne tento kočík ešte zatiaľ nemám.V stredu má prísť k nám do jedného obchodu tak ešte počkám a pôjdem sa naň pozrieť skôr ako si ho objednám cez internet.

chjulia
5. nov 2013

@safira123 sedačka dole ísť nemusí, keď je v smere jazdy, dá sa kočík zložiť vcelku. Pani majiteľka obchodu (inač strašne zlatá pani 🙂 ) natočila asi len tento spôsob ale určite sa skladá aj vcelku.

safira123
6. nov 2013

Tak ďakujem za informáciu, to je potom veľmi dobre že sa dá kočík poskladať aj so sedačkou.

cuncika97901
8. nov 2013

mi sme si ho akurat vcera priniesli z obchodu a strasne sa nam paci a aj malinkej tak sa v nom dobre citila ze sme sa na nej len smiali ... nohy vylozene ako v kresielku 🙂 vegetila sa a dokonca sa donho pytala sama :O to som len kukala 🙂 ... a v cyklamenovej /277/ je to fakt krasna farba a pri rôznych typoch osvetlenia je aj rôzny odtien iny vonku iny vo vnutry pri ledke pri halogenke ... ale je krasny !!!! zatial sme sa kocikovali len v dome kedze sme chory vsetci 3 a vonku este aj prsi ... samozrejme ak si ho chce ktosi kuknut nie je problem okres RS

misuliks
11. nov 2013

@svetlusska dievcata, mne tiez strieska padala... ale ked som si ju celu rozzipsovala, tak mi drzi v akejkolvek polohe...

macica7
12. nov 2013

kočeny nemáte niekto bebetto magelan 2013.ak máte ako ste sním spokojné veľmi sa mi páči len som ho nevidela na živo a v tn ho nikde nemajú....diiik

nany28
4. dec 2013

@zuzana9411 Ahoj Zuzi, mne sa tento kocik paci, ale chcela by som ho vidiet na zivo. Som z okresu SC, vedeli by sme sa nejako skoordinovat ze by som ho mohla vidiet? velmi mi to pomoze 🙂 a dakujem.

zuzana9411
4. dec 2013

@nany28 nie je problém. Malý mi spáva medzi 11h až 14h, tak okrem toho času kedykoľvek. Predtým mi zavolaj či sme doma. Číslo ti píšem do IP

mita9
6. dec 2013

Ahojte. Prosiiiiim vas som už zufala.....ako vám sedi nanoznik? Já ked ho pripnem o kocik tak je tam brutalna fuga cize nesplna účel a je tam zbytocny

mita9
6. dec 2013

@katusap manžel ma 2m já mám 180cm a uplne v pohode s nim chodime 🙂

katusap
6. dec 2013

@mita9 my sme uz kupu kocika vyriesili, kupila som Britax B-motion a nemohli sme lepsie spravit. Sice o dost drahsi, ale je to poriadny kocik. Ale dakujem za info.

kajtek
Odpoveď bola odstránená
saska145
12. dec 2013

Babulky prosím vas sú na kočíku teda na rukoväti haciky na tašku? 🙂

chjulia
12. dec 2013

@saska145 ahoj, sú tam také štupliky, ale neviem ktorý druh tašiek tam sedí