icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

saska145
12. dec 2013

@chjulia dakujem pekne 🙂 tak snad podla rozmerov by sa to dalo...

safira123
12. dec 2013

Už mesiac mám kočík Nico Bebetto doma ktorý nemôžem používať.Hneď po rozbalení sme našli sfúknuté predné koleso.Poslali sme ho na výmenu a dnes prišlo koleso lenže iné lebo na kočíku sú gumy DRIFTING a poslali SPEED.Je to veľký rozdiel lebo guma je užšia a má úplne iný tvar.Takže zase poslať a čakať.Som strašne nahnevaná .

jurkaa
13. dec 2013

@mita9 žee... ten nanoznik je tam úplne nanič keby aspon na spodu bola gumu ,ale nic ..zboku je tam riadna fuga ale ináč spokojnosť a ešte asi to ze je ťažký ;(

vikusik
27. dec 2013

@lelec kupila si si ho nakoniec,ja mam tiež graco evo a rozmyslam o tomto dufam že je o nieco vetší 🙂

anjelik2509
27. dec 2013

@zuzana9411 ty si zo Senca? ja som síce z TT, ale nie je to ďaleko a manžel pracuje v Kráľovej, takže troška to tam pozná....Na jar by sme sa nejako mohli dohodnúť, žeby sme prišli okuknúť?

lelec
27. dec 2013

@vikusik je urcite vacsi graco je super kocik perfektny ale tak na leto a do auta a nico je uplne super a velky priestranny

vikusik
27. dec 2013

@lelec ja som s gracom maximalne spokojna len drobec ma tam už teraz malo miesta bez fusaku je super no akonahle dam overal a fusak tak ho tam len len dam preto hladam nieco vetsie a tento sa mi dosť pači 🙂 odkial si objedavala a ma aj plastenku do dažda dakujem

lelec
28. dec 2013

@vikusik hej aj plasetenku aj nanoznik aj navleky na kolesa svetkocikov ale kamoska objednavala kociky luna

namarie
30. dec 2013

Baby, ako sa skladá? Bol by vhodný na druhé poschodie bez výťahu??

vikusik
30. dec 2013

@aniko31 môžem sa opytať nebledne ta farba ja sa neviem rozhodnuť medzi tou a tyrkisovou

vikusik
30. dec 2013

@paterova prosim ťa nevybledla ti farba ja sa rozhodujem medzi tymto kociarikom no neviem si vybrať farbu

aniko31
30. dec 2013

@vikusik
Ahoj vôbec nie máme ho presne rok a žiadne zmeny ani vyblednute od slnka myslím že ani ostatné farby nevyblednu ešte nepisala žiadna maminka

aniko31
30. dec 2013

@namarie
No nepatrí medzi najľahšie hlavne s dieťatkom vovnutri my absolvujeme len jedno medziposchodie a stačí ale malý má 13 kg plus kočík asi 15

aniko31
30. dec 2013

@mita9
Ahoj my to máme riesenie ale vôbec s z toho hlavu nerobím lebo ho používame len keď je chladno alebo prší a v zime a účel to podľa mňa splnuje nenafuka nenaprší nenasnezi

aniko31
30. dec 2013

@katusap
Ahoj máme ho rok synček má 90cm. A 13 kg a jazdí sa s ním dobre aj v snehu dobre odpruzeny priestranný aj fusak a deka sa vojde

vikusik
4. jan 2014

tak babenky už je objednany len musím čakať nakolko v obchode nemali našu farbu 🙂 ked dojde hodim foto 🙂 teším sa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

renik1986
4. jan 2014

Od včera máme tento kočárek a je úžasný... doporučuji! 😉

mary279
autor
5. jan 2014

Neviete, či ho majú aj niekde na predajni v BB alebo okolí?

misuliks
10. jan 2014

dievcata neviete, ci sa da kupit nova guma na zadne koleso, pripadne cele zadne koleso? mali sme totiz defekt a ako sme ho opravovali, tak sa nam ten plast (guma) oddelila od nejakeho zeliezka, co to drzi pokope a teraz to trosku vytrca z "disku"... popripade, myslite, ze by mi uznali reklamaciu? ved to nie je mozne, ze sa take nieco stane pri oprave defektu... ak bude cas, tak zajtra hodim foto, ze ako to vyzera 😉 ako nie je to nic vazne, ale mne take veci dokazu dost vadit

chjulia
11. jan 2014

Ahojte, predávam adaptéry na kočík Nico Babetto, pomocou ktorých je možné pripevniť naň autosedačku Maxi Cosi - ak by bol záujem, kuk môj bazárik. 😉

chjulia
11. jan 2014

@misuliks určite to skús vyreklamovať - i keď väčšina predajcov píše, že záruka sa na kolesá nevzťahuje 😒 a ak by ti aj reklamáciu neuznali, tak predajca by ti mal vedieť zohnať náhradný diel, keďže máš kočík v záruke

darinkazv
12. jan 2014

@sosovica ahojky, nechystáš sa predať? zháňam v tejto nádhernej farbe. ale na všetkých bazároch len čierne a modré.

sosovica
12. jan 2014

@darinkazv Ahojky 🙂 Ja uz som ho daaaavno predala skoda no.Nech sa podari kupit prajem 🙂

darinkazv
12. jan 2014

@lelec ahojky, nechystáš sa predať kočík? 🙂 ja len či náhodou. chcela som ten krásny ružový, ale nemôžem ho nikde cez bazár zohnať. nový nechcem. 🙂

lelec
13. jan 2014

@darinkazv ja mam ale cerny nico bebetto myslis graco ved je v bazariku tu

darinkazv
13. jan 2014

@lelec ja zháňam bebetto nico

lelec
13. jan 2014

@darinkazv ale ja mam cierny nico

darinkazv
13. jan 2014

@lelec ja viem. už som si povedala, že aj ten by som kúpila a do neho by som si zohnala ružovú podložku. fusak mám ružový, tak by som to prežila. ale nejdem ani čierny cez bazár nikde zohnať ☹ všade len zelené a tie modré slivkové vidím ☹

darinkazv
13. jan 2014

@lelec kvôli tomu, že som videla v tejto skupine, že máš ten čierny nico, tak som ti písala, či nepredávaš náhodou. 🙂 lebo babenka, čo mala ten ružový, tak ho už dávno predala 🙂

darinkazv
13. jan 2014

@ivinka82 ahoj, máš ešte bebetto nico? nepredávaš ho?