Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Už mesiac mám kočík Nico Bebetto doma ktorý nemôžem používať.Hneď po rozbalení sme našli sfúknuté predné koleso.Poslali sme ho na výmenu a dnes prišlo koleso lenže iné lebo na kočíku sú gumy DRIFTING a poslali SPEED.Je to veľký rozdiel lebo guma je užšia a má úplne iný tvar.Takže zase poslať a čakať.Som strašne nahnevaná .
@zuzana9411 ty si zo Senca? ja som síce z TT, ale nie je to ďaleko a manžel pracuje v Kráľovej, takže troška to tam pozná....Na jar by sme sa nejako mohli dohodnúť, žeby sme prišli okuknúť?
Baby, ako sa skladá? Bol by vhodný na druhé poschodie bez výťahu??
tak babenky už je objednany len musím čakať nakolko v obchode nemali našu farbu 🙂 ked dojde hodim foto 🙂 teším sa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Od včera máme tento kočárek a je úžasný... doporučuji! 😉
Neviete, či ho majú aj niekde na predajni v BB alebo okolí?
dievcata neviete, ci sa da kupit nova guma na zadne koleso, pripadne cele zadne koleso? mali sme totiz defekt a ako sme ho opravovali, tak sa nam ten plast (guma) oddelila od nejakeho zeliezka, co to drzi pokope a teraz to trosku vytrca z "disku"... popripade, myslite, ze by mi uznali reklamaciu? ved to nie je mozne, ze sa take nieco stane pri oprave defektu... ak bude cas, tak zajtra hodim foto, ze ako to vyzera 😉 ako nie je to nic vazne, ale mne take veci dokazu dost vadit
Ahojte, predávam adaptéry na kočík Nico Babetto, pomocou ktorých je možné pripevniť naň autosedačku Maxi Cosi - ak by bol záujem, kuk môj bazárik. 😉
@lelec ja zháňam bebetto nico ☹
@ivinka82 ahoj, máš ešte bebetto nico? nepredávaš ho?

@chjulia dakujem pekne 🙂 tak snad podla rozmerov by sa to dalo...