Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Už mesiac mám kočík Nico Bebetto doma ktorý nemôžem používať.Hneď po rozbalení sme našli sfúknuté predné koleso.Poslali sme ho na výmenu a dnes prišlo koleso lenže iné lebo na kočíku sú gumy DRIFTING a poslali SPEED.Je to veľký rozdiel lebo guma je užšia a má úplne iný tvar.Takže zase poslať a čakať.Som strašne nahnevaná .
@zuzana9411 ty si zo Senca? ja som síce z TT, ale nie je to ďaleko a manžel pracuje v Kráľovej, takže troška to tam pozná....Na jar by sme sa nejako mohli dohodnúť, žeby sme prišli okuknúť?
tak babenky už je objednany len musím čakať nakolko v obchode nemali našu farbu 🙂 ked dojde hodim foto 🙂 teším sa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
dievcata neviete, ci sa da kupit nova guma na zadne koleso, pripadne cele zadne koleso? mali sme totiz defekt a ako sme ho opravovali, tak sa nam ten plast (guma) oddelila od nejakeho zeliezka, co to drzi pokope a teraz to trosku vytrca z "disku"... popripade, myslite, ze by mi uznali reklamaciu? ved to nie je mozne, ze sa take nieco stane pri oprave defektu... ak bude cas, tak zajtra hodim foto, ze ako to vyzera 😉 ako nie je to nic vazne, ale mne take veci dokazu dost vadit
Ahojte, predávam adaptéry na kočík Nico Babetto, pomocou ktorých je možné pripevniť naň autosedačku Maxi Cosi - ak by bol záujem, kuk môj bazárik. 😉

@chjulia dakujem pekne 🙂 tak snad podla rozmerov by sa to dalo...