Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@darinkazv ano ja som chcela práve taký kočík,ktorý sa dá zložiť vkope,všetky ženy mi hovorili,že im to nejde,ide to trocha ťažšie,ale ide...musíte stlačiť ten červený gombík na riaditkách,skúsiť posunúť k sebe,najlpšie ked si to madlo opriete o seba silnejšie,potom tlačiť dole riaditká...na konštrukcii v tom zhybe,by sa to malo pustiť,tým stlačením toho červeného tlačidla,a potom len potlačiť dole až ku kolesám...dole je taká poistka,trčí to z konštrukcie,také plastové..tak to zaháknuť ked to bude zložené...je to asi zložito napísané,ak niečomu nerozumiete,tak sa kľudne spýtajte...ja som sa tiež pýtala,kým som kočík kupila a ozaj ako vám tam drží tá podložka?
@kinlly7 vďaka. podarilo sa 😀 ale teda strašne ťažko sa tá poistka tam zatláča. dúfam, že sa to časom vychodí. aj keď ja ho nemám veľmi dôvod skladať 😀 tá podložka je prichytená suchým zipsom, tak drží.
@misuliks mne sa to dá vytiahnuť aj zasunúť jedine vtedy, keď to celé potisnem do strany. keď chcem zapnúť madlo na pravej strane, tak ho musím ťahať aj pri zasúvaní do tej strany. a takisto aj opačnú stranu do tej strany. neviem, prečo tam nemohli dať tie klasické tlačíka, ako majú aj ostatné kočíky. 🙂 ale tak to je najmenej, čo by ma trápilo. inak je perfektný ten kočík 🙂
a aj o tej brzde sa tu niekde písalo, že baby musia k sebe potiahnuť kočík, aby povolila. no, ja to nemusím robiť. úplne ľahučko sa zabrzdí a ľahučko sa aj odbrzdí. aj bez priťahovania k sebe 🙂
@darinkazv no tak super,ide to ťažko,ešte aj mne to ide ťažšie,keď ho mám skoro rok...ten suchý zips tam ja nemám,tak to dávam preč,lebo sa to zošúchava...škoda,že to nedali aj do minuloročných kočíkov...inak popukala sa mi aj tá strieška malá v predu,kde je ten nápis Bebetto...ale to asi kôli tomu,lebo malý sa mi s tým,dosť hrával,tak mi to už tak pekne nestojí,škoda 🙂 ale inak veľmi pekný kočík
Baby, kúpili sme kočík bebetto nico a zadné kolieska sa pri jazde ako keby mykali, je to normálne alebo to mám isť reklamovať?
A dá sa vám oddeliť koliesko od tej stredovej tyčky, lebo nám to ide hrozne ťažko.
prosim vas,ktory je najnovsi typ tohto kociara?
ahojte, prosim viete mi napisat ci ma Bebetto Nico v sportovej casti opierku na chrbatik pevnu? (ci tam nie je len latka, ze sa chrbatik prehne) premyslam nad jeho kupou..
mate niekto skusenosti aj s autosedackou ku kociku? mate original bebetto? pripadne aka znacka autosedacky sa da dat na kocik?
vdaka 🙂
prosim vas,vie mi niekto povedat zakladny rozdiel medzi tymito modelmi: nico,luca,solaris-najviac sa mi paci solaris,ale to je zrejme starsi model,tak ci neviete,v com su vylepsene tie dalsie modely,resp.vlastna skusenost s hociktorym...dakujem
@chjulia jj nam sa pacia nafukovacie kolesa, strieska, ze sa da otocit v smerej aj v protismere, aj pristup do kosika vyzera byt fajne. este ten chrbatik sme chceli zistit, dakujem. hmm a ked je zlozeny zabera vela miesta? treba aj kolesa davat dole pri skladani? horsie myslis ako?
@baabuuu kolesá netreba dávať dole, dá sa poskladať v celku ale aj zvlášť - sedacia časť a podvozok, poskladaný je veľkosťou asi ako všetky kočíky, v pohode vojde do kufra auta (a to mám malé auto), ale ako mne sa tá konštrukcia skladá zle,ale je to asi o zvyku, ja ho veľa neskladám, do auta mám golfáč.......... a prístup ku košíku je úžasný, síce vyzerá malý ale ja tam toho vždy toľko napchám až sa čudujem 😀
Ahojte, ja mám bebetto magnum, síce iný typ, ale princíp ten istý... ide mi o striešku športovej časti. Nemá to nikde žiadnu "poistku, keď docvaknem striešku na doraz? (myslím ako vanička, na nič som neprišla). Mne totiž tá strieška nedrží dobre.... že či sa tomu dá pomôcť, alebo sa zmieriť s tým, že zafúka vietor a moju striešku zroluje 🙄 😠
neviete niekto poradiť, či sa dá opierka na nohy dvihnúť aj úplne kolmo dohora?
Ahojte, ak by ste mala niektorá záujem o adaptéry na Nico Babetto a autosedačku Maxi Cosi (vajíčko), tak predávam.
@motylik1987 dobry večer tento kočik je odpružený aj ja ho idem kupovať .... je vyborny ma ho kamaratka a ta si ho nevie vynachvaliť bombový je ja som ho našla za cenu 190 eu je k nemu plaštenka,,,,nanožnik.. a ešťe kryty na kolesa. plaštenka
@baabuuu http://www.svetkocikov.sk/kociky-bebetto/31798-... možte pozrieť

@darinkazv a nepozerala si tu str. 7? jedna holka tam dala fotky ako sa sklada