icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

monika1507
25. feb 2014

@kamilao http://www.svetkocikov.sk/kociky-bebetto/31798-... prepačťe akmožem sa pripojiť ja si ho idem kupiť tu a nza tuto cenu

monika1507
25. feb 2014

@svetlusska dobry večer kamaratka ho má a skušali sme to a ide to prefektne tak ako aj hovoria že da sa aj bez sedačky zložit a aj zo sedackou sa da..

svetlusska
25. feb 2014

@monika1507 dobry vecer, mne to slo tazko takze som to vzdala, ale tak vela necestujem tak ho ani moc neskladam.inac na kocikyluna maju tento kocik za 189e, ja som ho kupovala stamade asi rok dozadu a vsetko v pohode...🙂

monika1507
25. feb 2014

@svetlusska ja si ho chcem tiež kupiť a vy ste teda spokojna lebo moja kaaraka je snim spokojna....

darinkazv
25. feb 2014

@monika1507 ja ho už mám mesiac doma 😀

monika1507
25. feb 2014

@darinkazv a ste spokojná a farbu mate aku?

svetlusska
25. feb 2014

@monika1507 ja som spokojna, kocik ktory by splnal kriteria ktore som mala som ziadny iny nenasla (teda v rozumnej cenovej hladine) a tento je perfektny...velke plus je ze strieska sa da este viac predlzit takze ked fuka nema sancu tam nafukat...

monika1507
25. feb 2014

@svetlusska toje velke plus stieška hotovo som rozhodnuta pre tento .... a farbu mate aku

svetlusska
25. feb 2014

@monika1507 juj zabudla som slivkovu.len odporucam aby ste si dobre prezreli kocik ci ma zospodu nasity suchy zips, novsie verzie ho maju a tym padom sa nesmyka vlozka.

darinkazv
25. feb 2014

@monika1507 úplne spokojná. madielko sa mi síce trošku ťažšie odopína, ale kamoška má tento istý a odopína sa jej ľahko. takže záleží asi na šťastí. a trošku mi vadí nánožník, lebo malá stačí, že viac potlačí a už sa odopína. ale aj to som si už poriešila. fakt je úplne super. a mám ho vo farbe fuchsia.

motylik1987
26. feb 2014

@monika1507 my ho mame uz rok 😀

bnjf
27. feb 2014

mam na predaj v bazariku

bnjf
27. feb 2014

mam na predaj v bazariku modry

22mariana22
27. feb 2014

Ahojte babenky, cakam drobca a pozerali sme uz zopar kocikov ale tie trojkombinacie nam nesadli pridu nam neprakticke koli skladaniu do kufra. Svagrina si objednala tento kocik a velmi sa mi paci,aj to skladane aj celkovo vzhlad, ale je vhodny aj pre novorodeniatko, aj keby som si ku tomu objednala vajicko staci takyto kocik? Dikes

mimisk
28. feb 2014

@22mariana22 lepsie je este doobjnet si tasku na babetko aby ste to mali na prve mesiace uzavrete

lowike
28. feb 2014

@22mariana22 ahoj, ja riešim toto isté - už celé týždne kvôli tomu nespávam a rozmýšľam, či 3-kombináciu, alebo len tento kočík a k nemu vajíčko a vložnú tašku, lebo je to skladnejšie, nemusíš skladovať vaničku potom po pol roku používania, ušetríš skoro 100 EUR a spiace dieťa v taške ľahko prenesieš aj domov ...
Na druhej strane tá vanička s bábätkom je taká klasika, krajšie to ukáže a opierka na nohy sa pri tomto modeli vraj nedá zapnúť kolmo do hora, čo by istilo tú tašku (ale môže ju držať aj madlo kočíka...no fakt sa neviem rozhodnúť.
Už som obzerala aj Nico plus - to je s vaničkou, ale tam je farebná kombinácia vždy s čiernou, čo sa mi nepáči...no neviem, ako to vymyslím. Ty máš kedy termín?

mimisk
28. feb 2014

@lowike ja so myslim ze ta vozka by vam tam dobre drzala, lebo asi tak 10 rokov naspat sme predavali take typy kocikov a bolo to v pohode

lowike
28. feb 2014

@mimisk ďakujem 🙂 obávam sa, že do júna, resp. mája, kedy budem kupovať kočík to ešte 300x zmením, ale momentálne som skôr za tú tašku a tento koč 🙂

22mariana22
1. mar 2014

@lowike ja mam termin az zaciatkom septembra ale rozmyslam nad nim kym je za cenu 189 e, potom uz by sa mi to neoplailo keby ho zdrazeli. A rozmyslala som nad tou taskou tiez, to je dobry napad, lebo tu vanicku asi dlho nevyuzijem a vzhladom na nase male auto by som ju nemala kam dat 🙂

22mariana22
1. mar 2014

A baby neviete kde maju tie prenosne tasky tak lacnejsie? Alebo nepredava niektora z vas? Lebo som to na nete pozerala a to je akesi drahe. Dakujem 😉

lowike
1. mar 2014

@22mariana22 pani z e-kociky.sk mi pisala, ze vie zohnat aj za 20 EUR novu od vyrobcu ....

lowike
1. mar 2014

tie, ktore mate tento kocik uz dlhsie, nevybledol vam v lete od slnka?

lowike
4. mar 2014

hlavne akú máte skúsenosť s tmavomodrou farbou?

svetlusska
9. mar 2014

@lowike myslim ze nie..teda aspon moj nie

lowike
9. mar 2014

@svetlusska a aký máš? tmavomodrý?

svetlusska
9. mar 2014

@lowike slivkovy

lowike
9. mar 2014

@svetlusska ten je tiež krásny 🙂

zuzana9411
11. mar 2014

Prosím vás, tie čo ste dokuoovali podložku do kočíka, aký typ, značka pasuje?ďakujem

mimisk
12. mar 2014

@zuzana9411 Mame rozne farby,ale nemame ich vsetky nahodené