Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@kamilao http://www.svetkocikov.sk/kociky-bebetto/31798-... prepačťe akmožem sa pripojiť ja si ho idem kupiť tu a nza tuto cenu
@svetlusska dobry večer kamaratka ho má a skušali sme to a ide to prefektne tak ako aj hovoria že da sa aj bez sedačky zložit a aj zo sedackou sa da..
@monika1507 dobry vecer, mne to slo tazko takze som to vzdala, ale tak vela necestujem tak ho ani moc neskladam.inac na kocikyluna maju tento kocik za 189e, ja som ho kupovala stamade asi rok dozadu a vsetko v pohode...🙂
@svetlusska ja si ho chcem tiež kupiť a vy ste teda spokojna lebo moja kaaraka je snim spokojna....
@monika1507 ja ho už mám mesiac doma 😀
@darinkazv a ste spokojná a farbu mate aku?
@monika1507 ja som spokojna, kocik ktory by splnal kriteria ktore som mala som ziadny iny nenasla (teda v rozumnej cenovej hladine) a tento je perfektny...velke plus je ze strieska sa da este viac predlzit takze ked fuka nema sancu tam nafukat...
@svetlusska toje velke plus stieška hotovo som rozhodnuta pre tento .... a farbu mate aku
@monika1507 juj zabudla som slivkovu.len odporucam aby ste si dobre prezreli kocik ci ma zospodu nasity suchy zips, novsie verzie ho maju a tym padom sa nesmyka vlozka.
@monika1507 úplne spokojná. madielko sa mi síce trošku ťažšie odopína, ale kamoška má tento istý a odopína sa jej ľahko. takže záleží asi na šťastí. a trošku mi vadí nánožník, lebo malá stačí, že viac potlačí a už sa odopína. ale aj to som si už poriešila. fakt je úplne super. a mám ho vo farbe fuchsia.
@monika1507 my ho mame uz rok 😀
mam na predaj v bazariku
mam na predaj v bazariku modry
Ahojte babenky, cakam drobca a pozerali sme uz zopar kocikov ale tie trojkombinacie nam nesadli pridu nam neprakticke koli skladaniu do kufra. Svagrina si objednala tento kocik a velmi sa mi paci,aj to skladane aj celkovo vzhlad, ale je vhodny aj pre novorodeniatko, aj keby som si ku tomu objednala vajicko staci takyto kocik? Dikes
@22mariana22 lepsie je este doobjnet si tasku na babetko aby ste to mali na prve mesiace uzavrete
@22mariana22 ahoj, ja riešim toto isté - už celé týždne kvôli tomu nespávam a rozmýšľam, či 3-kombináciu, alebo len tento kočík a k nemu vajíčko a vložnú tašku, lebo je to skladnejšie, nemusíš skladovať vaničku potom po pol roku používania, ušetríš skoro 100 EUR a spiace dieťa v taške ľahko prenesieš aj domov ...
Na druhej strane tá vanička s bábätkom je taká klasika, krajšie to ukáže a opierka na nohy sa pri tomto modeli vraj nedá zapnúť kolmo do hora, čo by istilo tú tašku (ale môže ju držať aj madlo kočíka...no fakt sa neviem rozhodnúť.
Už som obzerala aj Nico plus - to je s vaničkou, ale tam je farebná kombinácia vždy s čiernou, čo sa mi nepáči...no neviem, ako to vymyslím. Ty máš kedy termín?
@lowike ja mam termin az zaciatkom septembra ale rozmyslam nad nim kym je za cenu 189 e, potom uz by sa mi to neoplailo keby ho zdrazeli. A rozmyslala som nad tou taskou tiez, to je dobry napad, lebo tu vanicku asi dlho nevyuzijem a vzhladom na nase male auto by som ju nemala kam dat 🙂
A baby neviete kde maju tie prenosne tasky tak lacnejsie? Alebo nepredava niektora z vas? Lebo som to na nete pozerala a to je akesi drahe. Dakujem 😉
@22mariana22 pani z e-kociky.sk mi pisala, ze vie zohnat aj za 20 EUR novu od vyrobcu ....
tie, ktore mate tento kocik uz dlhsie, nevybledol vam v lete od slnka?
hlavne akú máte skúsenosť s tmavomodrou farbou?
@lowike myslim ze nie..teda aspon moj nie
@svetlusska a aký máš? tmavomodrý?
@lowike slivkovy
@svetlusska ten je tiež krásny 🙂
Prosím vás, tie čo ste dokuoovali podložku do kočíka, aký typ, značka pasuje?ďakujem
@zuzana9411 Mame rozne farby,ale nemame ich vsetky nahodené

@darinkazv http://www.svetkocikov.sk/kociky-bebetto/31798-...