Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
dakujem
Získajte u nás zľavu 3% navšetko (vrátane kočíkov) pridajte sa k nam na Facebooku a zistite viac
Ak by mal niekto záujem predávam šedé Nicco Bebetto : ) vhodné pre dievča aj chlapca. Som priamo z Košíc a kupovala som ho pred rokom, t.j. j ešte v záruke.
Tu je jedna fotka….neviem ju žiaľ vložiť..nechápem prečo, ale u mňa v albume máte viac, tak kuknite
tie, čo máte autosedačku Maxi Cosi s kočíkom Bebetto Nico - sedí na tie adaptéry akákoľvek autosedačka Maxi Cosi, alebo len niektoré typy? Aj staršie roky výroby?
@22mariana22 ahoj ja ti to odporucam premyslas dobre a staci len tu autosedacku Zo zaciatku mozes vyuzivat tu autosedacku na kocikovanie a ked trosicku podrastie babo dat ho do sportovej Ta strieska je uplne perfektna da sa dat uplne dole takze vietor tam neprefukne Ja akurat nie som spokojna s nanoznikom lebo sa upevni len s dvoma cvokmi a nic viac Pouzivam fajnovy teply fusak ,zapnem drobca az po vrch strieska dole a je ako v bavlnke Pekny den
Ahojte, prosím vás máte niekto tento kočík v zelenej farbe? Poslali by ste mi foto, dakujem 🙂
baby nepredavate niektora tento kocik ale zo zapadneho slovenska dakujem
@veronica30 Máte krásný fusak, o jakou se prosím jedná značku? Kočárek je fialový nebo růžový? Velmi děkuji, Dominika
Už ste ho prosím skusali zložiť dokopy aj so sedacou časťou?
Ahojte, ja som hladala idealny sportiak a aj na zaklade tejto diskusie som si ho napokon kupila pred mesiacom v predajni v Hlohovci v ciernej farbe a som velmi spokojna. Za tu cenu je to absolutny nadstandard. Dokonca drahe sportiaky nemaju ani zdaleka take parametre ako tento kociar. Nie je tazky, paradne odpruzeny, takze maly vobec neciti otrasy ako to mal v predoslom Cam. Neviem si vynachváit odzipsovstelnu zvacsicaciu striesku, ked fuka alebo svieti slnko alebo ked maly zaspi a chcem, aby mal kociarik ako taku intimnu zonu. Skladanie je trosku tazkopadnejsie, ale je to o zvyku. Teraz uz to ide a vobec neodnimam sedacku. Ked je otocena ku kocikujucemu chrbtom, tak sa zlozi spolu s kociarom, je treba iba pouzit taky specialny nadhadzovaci pohyb🙂
ahojte baby. ja som sa tiež rozhodla pre bebetto nico v modrej farbe. už mesiac ho mám doma a som úplne nešťastná. vôbec nesplnil moje očakávania. teda splnil, ale z konštrukciou mám samé problémy. najskôr som nemala na jednej konzole aretovacieho kolieska tú červenú poistečku, to mi tá pani z kočíkov Luna poslala - inak je veľmi zlatá, konzulu som vymenila a stále mi kočík ťahá na jednu stranu a k tomu všetkému mu ide akosi krivo-akoby mal osmičku na kolese. dnes som skoro prevrátila kočík aj s malým. to čierne čo je na rúčke na skladanie mi úplne klápe a tie úchytky na tašku sú neopracované, už som sa na nich pár krát poškriabala. Mne sa vôbec nezdá že je stabilný. preto sa chcem spýtať, máte niektorá podobný problém? že keď dieťa kočíkujete hore dole, stačí len trošíčku pridvihnúť a hneď sa vám ide bábo prevrátiť? ďakujem pekne, už neviem čo s ním. ............
a reklamovala si v tej predajni Luna.sk? Ja som s nimi problém nemala žiadny, tá pani je jedna veľmi milá osoba, volali sme spolu asi 3 krát kvôli výmene konzoly na koliesku, ale ani to nepomohlo. stále mi s ním trasie a ako som už vravela, malého som skoro prevrátila.
Dnes som jej písala, že ho chcem reklamovať, tak uvidíme, čo povie......
Nemala som sa lakomiť na poľský výrobok....
@lowike a reklamovala si v tej predajni Luna.sk? Ja som s nimi problém nemala žiadny, tá pani je jedna veľmi milá osoba, volali sme spolu asi 3 krát kvôli výmene konzoly na koliesku, ale ani to nepomohlo. stále mi s ním trasie a ako som už vravela, malého som skoro prevrátila.
Dnes som jej písala, že ho chcem reklamovať, tak uvidíme, čo povie......
Nemala som sa lakomiť na poľský výrobok....
@vifka nie, ja kočíky vždy kupujem zásadne v kamennej predajni kvôli možnosti reklamácie ...
ale veď keď spomínaš, že je milá, tak to bude bez problémov, jedine to balenie a posielanie tam bude asi krkolomnejšie...a keď máš smolu na chybný kus, tak sa ti môže pokaziť aj Teutonia ...

ahojte, viete mi prosim este niekto povedat , ci sa da opierka chrbta polohovat az do uplneho sedu, kolmeho?
dakujem