icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

baabuuu
13. mar 2014

ahojte, viete mi prosim este niekto povedat , ci sa da opierka chrbta polohovat az do uplneho sedu, kolmeho?
dakujem

chjulia
13. mar 2014

@baabuuu ahoj, úplne kolmo do sedu opierka nejde - teda aspoň mne nie

baabuuu
14. mar 2014

dakujem

anika11
15. mar 2014

Získajte u nás zľavu 3% navšetko (vrátane kočíkov) pridajte sa k nam na Facebooku a zistite viac

zabka29
16. mar 2014

Ak by mal niekto záujem predávam šedé Nicco Bebetto : ) vhodné pre dievča aj chlapca. Som priamo z Košíc a kupovala som ho pred rokom, t.j. j ešte v záruke.

zabka29
16. mar 2014

Tu je jedna fotka….neviem ju žiaľ vložiť..nechápem prečo, ale u mňa v albume máte viac, tak kuknite

lowike
17. mar 2014

tie, čo máte autosedačku Maxi Cosi s kočíkom Bebetto Nico - sedí na tie adaptéry akákoľvek autosedačka Maxi Cosi, alebo len niektoré typy? Aj staršie roky výroby?

chjulia
17. mar 2014

@lowike mala som maxi cosi cabriofix a sedela výborne

dadkad
19. mar 2014

@baabuuu ahoj da sa opierka dat do uplneho sedu

dadkad
19. mar 2014

@22mariana22 ahoj ja ti to odporucam premyslas dobre a staci len tu autosedacku Zo zaciatku mozes vyuzivat tu autosedacku na kocikovanie a ked trosicku podrastie babo dat ho do sportovej Ta strieska je uplne perfektna da sa dat uplne dole takze vietor tam neprefukne Ja akurat nie som spokojna s nanoznikom lebo sa upevni len s dvoma cvokmi a nic viac Pouzivam fajnovy teply fusak ,zapnem drobca az po vrch strieska dole a je ako v bavlnke Pekny den

prstienok
29. mar 2014

Ahojte, prosím vás máte niekto tento kočík v zelenej farbe? Poslali by ste mi foto, dakujem 🙂

lowike
29. mar 2014

@prstienok ja som ho videla tento týždeň naživo o bol prekrásny, taká sýta žiarivá pistáciová farba 🙂

prstienok
30. mar 2014

@lowike Dakujem, hadam som sa dobre rozhodla

lowike
31. mar 2014

@prstienok istotne ano 🙂

zata2
31. mar 2014

baby nepredavate niektora tento kocik ale zo zapadneho slovenska dakujem

lowike
1. apr 2014

@zata2 pozri bazar, su tam az 2 v tvojej blizkosti ....(do 70km)

nenke
1. apr 2014

@prstienok ahoj,pozeram ze zhanate kocik bebetto,ak ste uz zohnali,mam k nemu super deku tiez zn.Bebetto zelenkavu,je ako nova,nakuknite,mozno len zo zvedavosti alebo pre inspiraciu.

domi_nka
1. apr 2014

@veronica30 Máte krásný fusak, o jakou se prosím jedná značku? Kočárek je fialový nebo růžový? Velmi děkuji, Dominika

bupi22
2. apr 2014

Už ste ho prosím skusali zložiť dokopy aj so sedacou časťou?

misuliks
4. apr 2014

@bupi22 ano, bezne ho takto skladam, nie je to nic zlozite 😉

bupi22
5. apr 2014

@misuliks .Dakujem za odpoveď.Tak si ho bez obav môžem kúpiť 🙂

misuliks
5. apr 2014

@bupi22 myslim, ze hej... ja som spokojna 🙂

antonks
7. apr 2014

Ahojte, ja som hladala idealny sportiak a aj na zaklade tejto diskusie som si ho napokon kupila pred mesiacom v predajni v Hlohovci v ciernej farbe a som velmi spokojna. Za tu cenu je to absolutny nadstandard. Dokonca drahe sportiaky nemaju ani zdaleka take parametre ako tento kociar. Nie je tazky, paradne odpruzeny, takze maly vobec neciti otrasy ako to mal v predoslom Cam. Neviem si vynachváit odzipsovstelnu zvacsicaciu striesku, ked fuka alebo svieti slnko alebo ked maly zaspi a chcem, aby mal kociarik ako taku intimnu zonu. Skladanie je trosku tazkopadnejsie, ale je to o zvyku. Teraz uz to ide a vobec neodnimam sedacku. Ked je otocena ku kocikujucemu chrbtom, tak sa zlozi spolu s kociarom, je treba iba pouzit taky specialny nadhadzovaci pohyb🙂

vifka
7. apr 2014

ahojte baby. ja som sa tiež rozhodla pre bebetto nico v modrej farbe. už mesiac ho mám doma a som úplne nešťastná. vôbec nesplnil moje očakávania. teda splnil, ale z konštrukciou mám samé problémy. najskôr som nemala na jednej konzole aretovacieho kolieska tú červenú poistečku, to mi tá pani z kočíkov Luna poslala - inak je veľmi zlatá, konzulu som vymenila a stále mi kočík ťahá na jednu stranu a k tomu všetkému mu ide akosi krivo-akoby mal osmičku na kolese. dnes som skoro prevrátila kočík aj s malým. to čierne čo je na rúčke na skladanie mi úplne klápe a tie úchytky na tašku sú neopracované, už som sa na nich pár krát poškriabala. Mne sa vôbec nezdá že je stabilný. preto sa chcem spýtať, máte niektorá podobný problém? že keď dieťa kočíkujete hore dole, stačí len trošíčku pridvihnúť a hneď sa vám ide bábo prevrátiť? ďakujem pekne, už neviem čo s ním. ............

lowike
7. apr 2014

@vifka reklamuj ....

vifka
8. apr 2014

@lowike veď rozmýšĺam nad tým...lebo tie opletačky a naťahovačky pri reklamacii sú nekonečné...

lowike
8. apr 2014

@vifka mala si problémy pri reklamácii? lebo ja som len raz reklamovala kočík (iný) a bez problémov - dokonca mi vrátili späť peniaze)

vifka
10. apr 2014

a reklamovala si v tej predajni Luna.sk? Ja som s nimi problém nemala žiadny, tá pani je jedna veľmi milá osoba, volali sme spolu asi 3 krát kvôli výmene konzoly na koliesku, ale ani to nepomohlo. stále mi s ním trasie a ako som už vravela, malého som skoro prevrátila.
Dnes som jej písala, že ho chcem reklamovať, tak uvidíme, čo povie......
Nemala som sa lakomiť na poľský výrobok....

vifka
10. apr 2014

@lowike a reklamovala si v tej predajni Luna.sk? Ja som s nimi problém nemala žiadny, tá pani je jedna veľmi milá osoba, volali sme spolu asi 3 krát kvôli výmene konzoly na koliesku, ale ani to nepomohlo. stále mi s ním trasie a ako som už vravela, malého som skoro prevrátila.
Dnes som jej písala, že ho chcem reklamovať, tak uvidíme, čo povie......
Nemala som sa lakomiť na poľský výrobok....

lowike
10. apr 2014

@vifka nie, ja kočíky vždy kupujem zásadne v kamennej predajni kvôli možnosti reklamácie ...
ale veď keď spomínaš, že je milá, tak to bude bez problémov, jedine to balenie a posielanie tam bude asi krkolomnejšie...a keď máš smolu na chybný kus, tak sa ti môže pokaziť aj Teutonia ...