Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Takže baby, konštrukcia vyreklamovaná, zdá sa že už to bude v pohode, a ako darček som dostala slnečník. Super nie? Tak dúfam, že už budeme môcť bezpečne chodiť s mojim pokladom na prechádzky.....
Zdravím všechny 🙂 . Vím, že toto není bazar, ale pokud by jste někdo měl zájem, tak prodáván úplně nové Nico s bílou konstrukcí a černou sedačkou. Než jsme stihly vyjet ven, tak jsme dostali od rodičů trojkombinaci.
A kolik za něj chcete?zatím sháním info o kǒárku a nezní to špatně🙂 písněte když tak do mejlu🙂
@antonks
Dobry den mali ste cam? My mame teraz a neni som vobec spokojna a tiez uvazujem o tomto kociku aj ked saa obavam toho, ze je Polsky ale zas nemiem vyhodit 300 eur za pouzity kocik nejakej " prestiznej" znacky. Ao ste s nim spokojna?
.
@niquska ahoj, trvalo to necele 2 tyzdne ako som im ho tam poslala. Ale neni som spokojna.tahal mi stale do lava, a maly sa mi usiel prevratit, taky je akysi nestabilny.po reklamacii taha do lava este viac a maly sa ide prevratit stale. Ja som s tym kocikom max.nespokojna.prosim Ta, aj tebe sa rucka hybe? Myslim to kozene, cosa polohuje....
uz som bola rozhodnuta ze ho kupim az mi kamoska povedala ze sa jej maly v kociku smykal, zle aa skladal a praskla jej chrbtova opierka aj vy ste mali takyto problem?
AHOJ. ZA KOLKO HO PREDAVAS? MALA BY SOM ZAUJEM. DAKUJEM
ahojte chcem si kupit tento sportovy kocik a chcem sa spytat ci sa k nemu da neskor dokupit aj samostatna hlboka cast pre pripad ze by som mala druhe dieta teraz nechcem kupovat dvojkombinaciu dakuje. za odpovede lebo nikde som sa to nemohla docitat.
maminky, neodfotili by ste mi ako vyzerá to okienko v strieške ? nikde na internete som nenašla foto 😒
cawte baby je niekde na predajni chcela by som vidiet tiez na zivo my sme turisti tak nam bude uplne super a stale vaham objednat dakujem
@janula1987
@aaknell
@sisa2210 kde ste ho kupili dakujeeeeem
@e_kociky Dobry den, ja mam zaujem o Nico plus cierny, len neviem, kde mam zadat, ze ho chcem s bielou konstrukciou a kolesami. Vsade na obrazkoch je iba siva konstrukcia. Dakujem 🙂
Ahoj baby, chcem vas poprosit, ak mate niektora Nico Plus, mohli by ste mi poslat foto vanicky zvnutra a aj vanicku s nanoznikom? Dakujem pekne. Este by ma zaujimalo, ci aj pri novsich verziach sa babatko v sportovej casti zosmykuje, alebo je to uz lepsie vyriesene 🙂

My mame sportovu verziu Nica, ktora je urcena pre deticky od6 mesiacov.Pouzivali ste ju niekto skor?Myslim v tej oolohe v lahu...dakujem