Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@lelec Dobry večer prosim tu podložku z kočika mate originalnu??lebo ja zhanam a mali sme jednu ale tam nam nepasuje
@monika1507 nieje original ale je vyrobena mojou mamou presne podla originalu ale casualplay
@e_kociky tak super! Hádam nejak prežijem tie biele kolesá.. Objednávku mám poslať cez www.e-kociky.sk ?
ahojte baby aj ja mám Bebetto Nico kočik..je velmi priestranný..dizajnovo je naj 🙂 len malý v ńom vobec nechce byť ☹ uvažujem že predávam...máme čiernú....kupila som pred pár mesiacov...
http://www.kocikovsvet.sk/kociky-lonex/2726-lon..., myslite. ze tento kocik je zrovnatelny s Nico bebetto?
@7katka ja myslim ze ani nie nie tam co si dala taka super strecha ako ma bebetto a idem super lahko ked svieti slnko tak sa to da zvacsit a je to uplne parada vcera som to skusala lebo mi prisiel zelenz krasna farba.... 😉 ak chces kup radsej tento bebetto ja yatial odporucam a je aj dost velky aj na vacsie dieta potom
@potamota očistiť stačí s navhlčenou handričkou. Snímateľné časti sa odporúča prať ručne, pri teplote max.30°C s použitím len mydla. Nesušiť na priamom slnku lebo farba vybledne.
Tá dierka myslíte že je tam od novosti? Kočíky sú balené vo fóliach tak neviem ako sa také niečo mohlo stať.. ale skúste to zaslať, mali by to opraviť..

@katulka2222 kočík je bežne dodávaný na bielej konštrukcii. V prípade, že máte záujem o čiernu alebo striebornú stačí to uviesť do komentára v objednávke. Môže sa tým ale trochu predĺžiť dodacia doba, nakoľko na sklade máme kočíky len na bielych konštrukciach