icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

e_kociky
13. máj 2014

@katulka2222 kočík je bežne dodávaný na bielej konštrukcii. V prípade, že máte záujem o čiernu alebo striebornú stačí to uviesť do komentára v objednávke. Môže sa tým ale trochu predĺžiť dodacia doba, nakoľko na sklade máme kočíky len na bielych konštrukciach

tiumen
15. máj 2014

@e_kociky dobrý deň, a dá sa Nico objednať aj tak, aby konštrukcia bola biela ale kolesá čierne ?

e_kociky
15. máj 2014

@tiumen áno, nemal by to byť problém. Len to treba uviesť v objednávke 😉

monika1507
15. máj 2014

@lelec Dobry večer prosim tu podložku z kočika mate originalnu??lebo ja zhanam a mali sme jednu ale tam nam nepasuje

lelec
16. máj 2014

@monika1507 nieje original ale je vyrobena mojou mamou presne podla originalu ale casualplay

tiumen
16. máj 2014

@e_kociky a normálne Nicá (biele) máte ktoré skladom?

e_kociky
16. máj 2014

@tiumen o akú farbu máte záujem?

tiumen
16. máj 2014

@e_kociky o tú tmavomodrú 208

e_kociky
16. máj 2014

@tiumen momentálne je na sklade, s bielou konštrukciou.

tiumen
16. máj 2014

@e_kociky tak super! Hádam nejak prežijem tie biele kolesá.. Objednávku mám poslať cez www.e-kociky.sk ?

e_kociky
16. máj 2014

@tiumen ako vám to vyhovuje, buď priamo v e-shope alebo mi napíšte do IP 😉

sz.zuzana
19. máj 2014

ahojte baby aj ja mám Bebetto Nico kočik..je velmi priestranný..dizajnovo je naj 🙂 len malý v ńom vobec nechce byť ☹ uvažujem že predávam...máme čiernú....kupila som pred pár mesiacov...

sz.zuzana
19. máj 2014

@daren1 podľa mňa možeš použivať aj skor....dá sa uplne do lahu...

daren1
19. máj 2014

@sz.zuzana dakujem,len som chcela vediet ci ma niekto skusenost s jeho pouzivanim skor.tak tto skusime,mala ma 4 mesiaciky....

7katka
20. máj 2014

http://www.kocikovsvet.sk/kociky-lonex/2726-lon..., myslite. ze tento kocik je zrovnatelny s Nico bebetto?

potamota
20. máj 2014

@sisa2210 cawko tak je uz doma farba paradna len ako to skladas aj so sedackou a je aj dost tazky ale tak to je ine vozidlo mercedes je hovby.....a veliky som prekvapena uvidime ako jazdi xixiix

potamota
21. máj 2014

@7katka ja myslim ze ani nie nie tam co si dala taka super strecha ako ma bebetto a idem super lahko ked svieti slnko tak sa to da zvacsit a je to uplne parada vcera som to skusala lebo mi prisiel zelenz krasna farba.... 😉 ak chces kup radsej tento bebetto ja yatial odporucam a je aj dost velky aj na vacsie dieta potom

7katka
21. máj 2014

@potamota vyssie pisali, ze sa zvykne trhat latka a po vycisteni ostanu flaky, uz som ho objednavala v cervenej farbe,ked som nasla tieto info, velmi sa mi paci Nico, dizajn, hmotnost i skladanie a hlavne je dlhy podla udajov 101 cm a 31 cm, tak teraz neviem, co

potamota
21. máj 2014

@7katka no ked sa dotrha tak reklamujes ...dobre si urobila neboj nic pridavam foto aby si videla nas zeleny to s tou latkou moze byt len jeden skus s niekolko podla mna je ten potah dobry jedna je taka nie dobra foto lebo slnko svietilo 😀 😀 😀

7katka
21. máj 2014

@potamota dakujem, vypada takto nazivo skvele

potamota
21. máj 2014

a kedy ti pride
@7katka

7katka
21. máj 2014

@potamota cakam co chvila🙂

niquska
21. máj 2014

@vifka ano da sa pravdaze

potamota
21. máj 2014

dufam ze nebude problem s tzm trhanim dnes som nasla taky maly vyzera to ako skrabanec vcera to tam nebolo ☹ lebo ma picne
@7katka

potamota
25. máj 2014

no tak to bola srauba co nebola dobre opracovana tak mi to tam skrelo ako sa daju cistit flaky aby som to nemusela prat cele v pracke a a da sa to dat vsetko dole :: strecha a ostatne casti do prania???
@e_kociky

potamota
25. máj 2014

@e_kociky dobry den nasla som pod strieskou a zahybom co je tam na vrchu dierku asi od cigarety tak to vyzera je to na reklamaciuu vidno to len ked sa to odokrije???

e_kociky
25. máj 2014

@potamota očistiť stačí s navhlčenou handričkou. Snímateľné časti sa odporúča prať ručne, pri teplote max.30°C s použitím len mydla. Nesušiť na priamom slnku lebo farba vybledne.
Tá dierka myslíte že je tam od novosti? Kočíky sú balené vo fóliach tak neviem ako sa také niečo mohlo stať.. ale skúste to zaslať, mali by to opraviť..

potamota
25. máj 2014

ano je to od vyroby ja nefajcim je to taka dierka tak neviem
@e_kociky

potamota
25. máj 2014

@e_kociky a ako to ma poslat __

e_kociky
25. máj 2014

@potamota ak je to na strieške tak stačí striešku.