icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

daren1
25. apr 2014

My mame sportovu verziu Nica, ktora je urcena pre deticky od6 mesiacov.Pouzivali ste ju niekto skor?Myslim v tej oolohe v lahu...dakujem

vifka
28. apr 2014

Takže baby, konštrukcia vyreklamovaná, zdá sa že už to bude v pohode, a ako darček som dostala slnečník. Super nie? Tak dúfam, že už budeme môcť bezpečne chodiť s mojim pokladom na prechádzky.....

mexin23
30. apr 2014

Zdravím všechny 🙂 . Vím, že toto není bazar, ale pokud by jste někdo měl zájem, tak prodáván úplně nové Nico s bílou konstrukcí a černou sedačkou. Než jsme stihly vyjet ven, tak jsme dostali od rodičů trojkombinaci.

lenits
1. máj 2014

A kolik za něj chcete?zatím sháním info o kǒárku a nezní to špatně🙂 písněte když tak do mejlu🙂

lauritta96
2. máj 2014

@antonks
Dobry den mali ste cam? My mame teraz a neni som vobec spokojna a tiez uvazujem o tomto kociku aj ked saa obavam toho, ze je Polsky ale zas nemiem vyhodit 300 eur za pouzity kocik nejakej " prestiznej" znacky. Ao ste s nim spokojna?

niquska
2. máj 2014

@vifka ahoj aky problem si mala s kocikom? my budeme musite tiez reklamovat lebo nam vylamalo vsetky tie zubky na polohovanie opierky....za aku dobu ti ho prosim zreklamovali ?

vifka
3. máj 2014

.
@niquska ahoj, trvalo to necele 2 tyzdne ako som im ho tam poslala. Ale neni som spokojna.tahal mi stale do lava, a maly sa mi usiel prevratit, taky je akysi nestabilny.po reklamacii taha do lava este viac a maly sa ide prevratit stale. Ja som s tym kocikom max.nespokojna.prosim Ta, aj tebe sa rucka hybe? Myslim to kozene, cosa polohuje....

mita9
3. máj 2014

@vifka a ides to dalej riesit?

niquska
3. máj 2014

@vifka no nie my jediny problem co s nim mame je ta chrbtova opierka ze sa vylamali zubky a teraz neviem malu vobec polohovat furt to pada dole tak som zvedava co s tym spravia

vifka
3. máj 2014

@mita9 asi nie, sama neviem, čo mám urobiť. Aby mi to zasa nevrátili ešte horšie....

vifka
3. máj 2014

@niquska A prosím ŤA, dajú sa ti kolesá zaaretovať len k sebe, či aj von? Máš na tých kolesách takú červenú poistku?

niquska
3. máj 2014

@vifka co je zaraetovat???? 😀

vifka
3. máj 2014

@niquska zablokovať, aby sa Ti neotáčali. Mne sa dajú len dovnútra, že sú schované pod konštrukciou, ale že či sa Ti dajú aj von, aby vytŕčali....

lauritta96
4. máj 2014

uz som bola rozhodnuta ze ho kupim az mi kamoska povedala ze sa jej maly v kociku smykal, zle aa skladal a praskla jej chrbtova opierka aj vy ste mali takyto problem?

mexin23
4. máj 2014

@lenits bohužel už je prodaný.

bucunko
5. máj 2014

AHOJ. ZA KOLKO HO PREDAVAS? MALA BY SOM ZAUJEM. DAKUJEM

hanelle1
6. máj 2014

ahojte chcem si kupit tento sportovy kocik a chcem sa spytat ci sa k nemu da neskor dokupit aj samostatna hlboka cast pre pripad ze by som mala druhe dieta teraz nechcem kupovat dvojkombinaciu dakuje. za odpovede lebo nikde som sa to nemohla docitat.

lowike
6. máj 2014

@hanelle1 myslím, že sa nedá dokúpiť, ale ja ho napr. kupujem teraz pre novorodenca + k nemu vložnú tašku, tak o pár mesiacov napíšem, ako som s tým riešením spokojná 🙂

hanelle1
7. máj 2014

@lowike dakujem tak daj vediet 🙂

certica25
8. máj 2014

@sosovica Prosim Vas mozem sa opytat to je ruzova farba alebo taka bordo dakujem Marcela.

sosovica
8. máj 2014

@certica25 ona je čisto ružova 🙂 ta farba

certica25
8. máj 2014

@darinkazv Ahoj uvazujem aj ja nad kupou tohto kociarika preto by som sa ta chcela opytat,aka to je farba ci je ruzova alebo taka tmavsia bordo nikde nemozem v tejto farbe najst kociarik dakujem ti za odpoved Marcela.

darinkazv
8. máj 2014

@certica25 ahoj, je to taká ružovo fialová. to by si musela vidieť. 🙂 ale bordová to určite nie je. 🙂

tiumen
10. máj 2014

maminky, neodfotili by ste mi ako vyzerá to okienko v strieške ? nikde na internete som nenašla foto 😒

potamota
12. máj 2014

cawte baby je niekde na predajni chcela by som vidiet tiez na zivo my sme turisti tak nam bude uplne super a stale vaham objednat dakujem
@janula1987
@aaknell
@sisa2210 kde ste ho kupili dakujeeeeem

sisa2210
12. máj 2014

@potamota ahoj, ja som ho objednala z ekociky.sk, som s nim veľmi spokojna, môžem len odporucit

potamota
12. máj 2014

@sisa2210 a farba ja asi zelenu ty mas aku

sisa2210
12. máj 2014

@potamota no ja mam červený na strane 14 mam aj fotky.

katulka2222
13. máj 2014

@e_kociky Dobry den, ja mam zaujem o Nico plus cierny, len neviem, kde mam zadat, ze ho chcem s bielou konstrukciou a kolesami. Vsade na obrazkoch je iba siva konstrukcia. Dakujem 🙂

katulka2222
13. máj 2014

Ahoj baby, chcem vas poprosit, ak mate niektora Nico Plus, mohli by ste mi poslat foto vanicky zvnutra a aj vanicku s nanoznikom? Dakujem pekne. Este by ma zaujimalo, ci aj pri novsich verziach sa babatko v sportovej casti zosmykuje, alebo je to uz lepsie vyriesene 🙂