Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@svetlusska fiha, tak dakujem za info, idem to aj ja reklamovat, ale uz ma stvu, uz ten kocik reklamujem druhy krat a to ho mam mozno pol roka, este raz a chcem peniaze ☹
@betka011 tako ono myslim ze je to o latke...ja som to reklamovala prvykrat asi tiez po pol roku..a potom tesne pred koncom zaruky..dovod ale bol ze mi akosi odisla brzda..to ze mam potrhany vrch latky som si vsimla neskor kedze to bolo skryte pod strieskou 🙂 ale inac kocik je super 🙂 dlha opierka oprosti ostatnym kocikom a hlavne to ze sa da otacat 🙂 ziadny iny som taky vtedy nenasla v rozumnej cene 🙂
@svetlusska hej ja som ho tiez chcela koli tomu , ze sa da otacat, aj kolesa su super velke, celkovo je fajn, len ma hneva, ze uz ho musim 2x reklamovat, ja som ho kupovala cez e-kociky, takze nahradny kocik mi nedaju a bez kocika to je tiez o hubu ...... a to ho tam budu mat zas asi mesiac.... ☹
@betka011 tak ja zas cez kociky luna...tiez sme boli mesiac cca bez kocika ale tak som si poziciala od kamosky 🙂
Ahojte. Mam na predaj nico červený. Ale len osobne Ke. Rp. Pekný večer.
Ahoj tiež mám na predaj Nico Bebeto v čiernej farbe, pridávala som tu foto na začiatok diskusie, ešte ho musím nafotiť aktuálne, ale zmena tam myslím ani nebude, používali sme ho málo na striedačku s golfáčom a už od októbra sa vôbec nepoužíva. Pridám k nemu ešte zelenú tašku a podložku pod drobca, ktoré som si ušila.
@svetlusska prosim ta a este sa ta opytam, co chceli aby si im poslala, ci cely kocik alebo len strechu alebo cely vrch, dakujem a kolko ta cca vyslo postovne 🙂
@betka011 ahoj tak my sme to odniesli osobne do predajne kedze kociky luna tam maju taky maly obchodik v Prešove. brali sme cely kocik oni si uz nechali co potrebovali. takze netusim ako je to s postovnym 🙂
Horna linia rucky v najvyssej polohe 110 cm.
@saxxxana Kocik mam novy, kupila som ho,lebo splnal vsetky moje kriteria:odpruzeny, predne otocne kolieska, otocna sedacka pre babo, super dlha strieska, prijatelna cena. Ale vzhladom k tomu, ze pri styroch detoch mi uz preslo rukami viacero kocikov, hned po prvej jazde som trochu lutovala, ze som ho kupila. Technicke prepracovanie a viacere detaily su v kvalite primeranej k cene. Zadne kolieska robili osmicku, reklamovala som hned na druhy den, vyvymenili ich, ale aj tak to nie je stopercentne. Kolieska plastove, bez gulockovych lozisk. Pasy su z makkej pasoviny, krutia sa. Pri upinani fusaku alebo podlozky do kocika treba pasy povyvliekat, bola.som zvyknuta, ze kociky tam maju take karabinky, ktore.staci odopnut a nie to prevliekat.Neprakticke pri castejsej manipulacii s fusakom alebo pri vymienani podlozky. Nanoznik je obrovsky, aby nefucalo do kocika musela som ho zalomit a okolo malej pozastrkovat v sedacke. Kosik tiez nie je najvacsi. Potahy sa asi nedaju zvliect a oprat.
Pri starsich detoch som kocik riesila radsej znackovy z druhej ruky, nez novy polsky. Stale som v pokuseni ho predat...Ale to je asi moj hlbsi problem, ze to porovnavam a riesim, co by som asi ani nemusela 🙂. Manzelovi aj starsim detom sa paci, mala si v nom fajn pospala.
Dufam, ze som neposkodila meno vyrobcovi, to som nechcela. V tej cenovej kategorii asi primerana kvalita.
Potom sa ospravedlnujem, vychadzam z info, ktore mi dali v predajni, ,,cistit hubkou, potah je priskrutkovany nedavat dole,,. Loziska udavaju v popise iba pri Nico Plus. Ci?
S nanoznikom sa da skamaratit, treba ho dat pod madielko a zastrcit vedla babatka. Potom neodstava.
Musim sa s kociarikom zmierit, aby mojho draheho neporazilo 😀 ...
Prosim zienky, mate lepsie skusenosti s taskou alebo s organizerom na rucku? Dajte tip.
@tehulkake momentálne som ho dala na reklamáciu, dala som totiž dolu zimný fusak a zistila som že sa tam trhá ten poťah na rohoch opierky, ono pod tou strieškou to nie je vidiet ale ja ked viem že to tam je tak ma to štve, ak mi to neuznaju tak ho bude predávať, samozrejme zohladním to na cene
Na aku rychlost je stavane Bebeto Nico? Dnes som isla rychlou chodzou a trepali sa predne otocne kolieska. Musela som spomalovat kazdu chvilu. Stava sa to aj inym?

@betka011 ahoj ja som tie cvoky reklamovala tiez, plus aj latku vzadu ako je opieratko a v pohode opravili 🙂 netusim ako..alebo bolo to zasite 🙂 a ani stopy po tom 🙂