icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

lowike
31. jan 2015

@niquska blahoželám 🙂
odporúčam prenosnú fusako-tašku - ja som to tak riešila a aj som dávala pár strán dozadu foto a som s týmto riešením maximálne spokojná - teraz v zime tam nemusím dávať fusak, v lete som ju používala s odzipsovaným vrchom a dcérka má 7 mesiacov a ešte tam pekne vojde ležmo.

niquska
1. feb 2015

@lowike dakujem krasne....ja by som skor volila vanicku ale najskor sa musim dopatrat aka vanicka vojde na konsrukciu

mimisk
1. feb 2015

@niquska len original bebetto, ale tu asi nekupite samostatne

lowike
1. feb 2015

@niquska ale mala by sedieť aj z iného typu bebetto než nico plus, dôležité je, aby tam bolo rovnaké nacvakávanie

e_kociky
1. feb 2015

@niquska Na nico bude pasovať len vanička z kočíka Nico Plus - sú to rovnaké konštrukcie. Iná vanička Vám tam určite nesadne.

e_kociky
1. feb 2015

@lowike určite nesadne iná vanička z Bebetta - každý kočík zn. Bebetto má iný systém naklikávania, iný adaptér, vaničky nie sú medzi sebou kompatibilné...

tinka_14
6. feb 2015

Baby kupovali ste ku kociku aj adaptery? Potrebovala by som na maxi cosi...

chjulia
8. feb 2015

@tinka_14 ja som kupovala tiež na maxi cosi, sedeli dobre

lowike
8. feb 2015

@tinka_14 ja som kupovala na romer a mala som dost problem zohnat, ale podarilo sa a sedeli 🙂
ináč na maxi cosi asi zoženieš ľahšie

lindulienka1
16. feb 2015

Babule prosím Vás tie čo máte športový kočík bebetto nico zmerali by ste dĺžku lôžka?lebo niekde píšu 101cm a unde zas 84cm tak chcela by som to zistiť tskto cez Vás moc ďakujem 🙂

martina0101
18. feb 2015

ja mám kočík bebetto silvia je dobrý a aj oproti ostatným aj lacný http://www.superprodukt.sk/kociar-kocik-kociare...

jankaasimonka
18. feb 2015

Prosim Vas, da sa niekde kupit /neviem ako to nazvat/ 😖 .Cierne plastove koliesko? Vid foto. Niekde sme to stratili a teraz nemozem nastavovat rukovät na kociku.Dakujem. 😉

marianaru
18. feb 2015

Ahojte, mam sportiak Bebetto Nico, viete mi prosim niektora odporucit nejaku cietnu tasku, ktora by mi sedela atie vnutorne "stuple"? Snazila som sa zhanat origos tasku, ale vrajze ich davaju iba k 3kombinaciam...:(
dakujeeeem

1104
19. feb 2015

@marianaru to by aj mna zaujimalo 🙂

gretocka
19. feb 2015

my mame bebetto explorer, neznicitelny kocik, ale vcera som videla bebetto Sivlvia - slintam, je nadherny

270487
19. feb 2015

ahoj holky ,koupila jsem si spor´ták BEBETTO NICO ,jsem nadšená,máme růžovej.koupila jsem ho od jedné pani za super peníz.Mám dvě otázky.
1.Jaká taška na kočárek pasuje?
2.Dnes jsem si všimla při jízdě že nám zadní kolečka trochu šmajdaj(jdou od sebe jako když máte říkolku ,kvůli stabilitě),mě se to nelíbí ☹ .Nedá se stim něco dělat?
Moc díky za odpověď Petra

anaka
20. feb 2015

@270487 Srdecne zdravim! Kupila som sportak Nico predvcerom. Vcera som si vsimla ze obe zadne kolieska idu nepravidelne ,,robia osmicku ,, - smajdaju. Zdalo sa mi, ze pri rychlej jazde to ma vplyv na kocik, hrka. Bola som ho hned dnes reklamovat. ☹ Veduci predajne, to vzal, ze naozaj. Uvidim, ci to uzna aj dodavatel/ vyrobca. Neviem, ci sa s tym da nieco robit. Pozerala som dalsie dva- jeden novy na predajni, jeden pol roka jazdeny- robia to vsetky. Som z toho sklamana. Na vybavenie reklamacie maju 30 dni... Asi by sme chceli za malo penazi vela muziky. Anna

anaka
20. feb 2015

Este mi napadlo, ze ma na nom zarazili pasy. Nemaju take karabinky, ktorymi sa upinaju o zapinanie/ zamok. Treba ich povyvliekat. Nic moc, ked si striedate fusak v karicke a v autosedacke, pripadne ak mate Lodger bunker a chcete podla pocasia pridat alebo odobrat tu vnutornu vlozku.
Pasy su z uzkej a makkej pasoviny, krutia sa pri manipulacii.
Ak by mi ho vyreklamovali a vratili s menej ,,smajdavymi 🙂,, kolieskami, urcite by som vymenila ten zamok na pasoch za praktickejsi. A tiez by som dokupila nejaky potah na menej esteticke madielko.
Ak by mi vratili peniaze, rozhodla by som sa pre iny kocik.

bobika492009
23. feb 2015

Ahojte, nepredáva niekto bebetto nico (farba pre chlapca) dakujem 🙂

chjulia
23. feb 2015

@bobika492009 Ahoj, budem predávať sivý, ale až keď skončí zima 😉

bobika492009
23. feb 2015

@chjulia Táto zima ano 🙂? Možem poprosiť troška bližšie info, stav a cenu ? Dakujem

antonia13
23. feb 2015

Nema niekto napredaj kocik nico bebetto piste mi rp,

betka011
26. feb 2015

baby proim vas reklamoval uz niekto tento kocik a vratili mu peniate?, mne sa zacalo trhat okolo zapinania na nanoznik, ta latka a neviem si predstavit ako to chcu opravit, pripadne je tu niekto komu nejaku reklamaciu neuznali, dakujem

anaka
28. feb 2015

@betka011 Mam ho na reklamacii, zatial iba tyzden. Dam vediet, ked sa to doriesi. Reklamovala som zadne kolieska, po prvej jazde, osmicky na oboch zadnych kolesach.

betka011
28. feb 2015

@anaka ahoj, dakujem, ja uz som taz reklamovala koleso, lebo mi ho poslali krive, a teraz chcem reklamovat tie cvocky na nanoznik tak som strasne zvedava ako to vyriesia

biancal
28. feb 2015

Ahojte, predavam sportovy Bebetto Nico sivej farby, ak by ste mali zaujem, viac info v inzerate v mojom bazariku 🙂 Sme z BA

biancal
28. feb 2015

@mima2109 Ja predavam 🙂 Mam ho v bazariku

bokroska
1. mar 2015

Maminy bol by zaujem o Bebetto nico?krasna modra farba,bez poškodenia a vyblednutia.s fusakom,teplym navlekom na ruky,dvoma podložkami.este ho nemam v bazare,ak ate zaujem pište IP

bokroska
1. mar 2015

@antonia13 ponukam bebetto nico,ak mate zaujem ip.

ninka1614
1. mar 2015

Mamicky, kupim nico v ciernej farbe. Vdaka 🙂