Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Baby kupovali ste ku kociku aj adaptery? Potrebovala by som na maxi cosi...
Babule prosím Vás tie čo máte športový kočík bebetto nico zmerali by ste dĺžku lôžka?lebo niekde píšu 101cm a unde zas 84cm tak chcela by som to zistiť tskto cez Vás moc ďakujem 🙂
ja mám kočík bebetto silvia je dobrý a aj oproti ostatným aj lacný http://www.superprodukt.sk/kociar-kocik-kociare...
Ahojte, mam sportiak Bebetto Nico, viete mi prosim niektora odporucit nejaku cietnu tasku, ktora by mi sedela atie vnutorne "stuple"? Snazila som sa zhanat origos tasku, ale vrajze ich davaju iba k 3kombinaciam...:(
dakujeeeem
my mame bebetto explorer, neznicitelny kocik, ale vcera som videla bebetto Sivlvia - slintam, je nadherny
ahoj holky ,koupila jsem si spor´ták BEBETTO NICO ,jsem nadšená,máme růžovej.koupila jsem ho od jedné pani za super peníz.Mám dvě otázky.
1.Jaká taška na kočárek pasuje?
2.Dnes jsem si všimla při jízdě že nám zadní kolečka trochu šmajdaj(jdou od sebe jako když máte říkolku ,kvůli stabilitě),mě se to nelíbí ☹ .Nedá se stim něco dělat?
Moc díky za odpověď Petra
@270487 Srdecne zdravim! Kupila som sportak Nico predvcerom. Vcera som si vsimla ze obe zadne kolieska idu nepravidelne ,,robia osmicku ,, - smajdaju. Zdalo sa mi, ze pri rychlej jazde to ma vplyv na kocik, hrka. Bola som ho hned dnes reklamovat. ☹ Veduci predajne, to vzal, ze naozaj. Uvidim, ci to uzna aj dodavatel/ vyrobca. Neviem, ci sa s tym da nieco robit. Pozerala som dalsie dva- jeden novy na predajni, jeden pol roka jazdeny- robia to vsetky. Som z toho sklamana. Na vybavenie reklamacie maju 30 dni... Asi by sme chceli za malo penazi vela muziky. Anna
Este mi napadlo, ze ma na nom zarazili pasy. Nemaju take karabinky, ktorymi sa upinaju o zapinanie/ zamok. Treba ich povyvliekat. Nic moc, ked si striedate fusak v karicke a v autosedacke, pripadne ak mate Lodger bunker a chcete podla pocasia pridat alebo odobrat tu vnutornu vlozku.
Pasy su z uzkej a makkej pasoviny, krutia sa pri manipulacii.
Ak by mi ho vyreklamovali a vratili s menej ,,smajdavymi 🙂,, kolieskami, urcite by som vymenila ten zamok na pasoch za praktickejsi. A tiez by som dokupila nejaky potah na menej esteticke madielko.
Ak by mi vratili peniaze, rozhodla by som sa pre iny kocik.
Ahojte, nepredáva niekto bebetto nico (farba pre chlapca) dakujem 🙂
@bobika492009 Ahoj, budem predávať sivý, ale až keď skončí zima 😉
@chjulia Táto zima ano 🙂? Možem poprosiť troška bližšie info, stav a cenu ? Dakujem
Nema niekto napredaj kocik nico bebetto piste mi rp,
baby proim vas reklamoval uz niekto tento kocik a vratili mu peniate?, mne sa zacalo trhat okolo zapinania na nanoznik, ta latka a neviem si predstavit ako to chcu opravit, pripadne je tu niekto komu nejaku reklamaciu neuznali, dakujem
Ahojte, predavam sportovy Bebetto Nico sivej farby, ak by ste mali zaujem, viac info v inzerate v mojom bazariku 🙂 Sme z BA
Maminy bol by zaujem o Bebetto nico?krasna modra farba,bez poškodenia a vyblednutia.s fusakom,teplym navlekom na ruky,dvoma podložkami.este ho nemam v bazare,ak ate zaujem pište IP
@antonia13 ponukam bebetto nico,ak mate zaujem ip.
Mamicky, kupim nico v ciernej farbe. Vdaka 🙂

@niquska blahoželám 🙂
odporúčam prenosnú fusako-tašku - ja som to tak riešila a aj som dávala pár strán dozadu foto a som s týmto riešením maximálne spokojná - teraz v zime tam nemusím dávať fusak, v lete som ju používala s odzipsovaným vrchom a dcérka má 7 mesiacov a ešte tam pekne vojde ležmo.