Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@mirkaze taka slivkova 🙂 ale tak vtedy ked som ho kupovala mali na predajni iba tento a cierny..a viac sa mi pacil fialovy...
@matkovazuzka ak chceš vidieť, ako tam tá taška vyzerá, pozri str. 33 - ja toto riešenie veľmi odporúčam, lebo nemusím skladovať potom po pol roku používania veľkú vaničku 🙂
v lete sme použili ako vaničku a ešte teraz používame ako fusak (sololit zo spodu sme vybrali, aby sa to dalo aj dať na sedenie)
@lowike jej dakujem za tip presne nad takymto vyuzitim premyslame 🙂
maminy prosim vas kde ste kupovali na kocik siet proti hmyzu ?
@matkovazuzka myslím, že bude sedieť univerzálna kúpená v hocktorom kočíkovom obchode alebo v dm drogérii, ale nie je to taká nutnosť - ja som pri prvej dcérke mala a nevyužila a pri druhej dcérke nemala a ani nepotrebovala (ale zase ani jedna nebola taká, že by mi prespala 3 hodiny v kočíku na terase pred domom :P )
@svetlusska mohla by si mi prosim ta poslat realne foto 🙂 a aky je nanoznik? bo som citala, ze je dost volny
Obraciam sa na záujemkyne o Bebetto nico. Mám čierne Nico s bielou konštrukciou, kúpené 02/2015, čierna prebalovacia taška Babylove. Zvažujem výmenu za ľahší kočík, lebo ho nosím pravideľne po schodoch. Nemáte záujem niekto o výmenu za Valco baby snap 4 2015 alebo Inglessina Espresso 2014/2015 /doplatím rozdiel/ prípadne jazdený Baby jogger city mini 4 /doplatím/ V okruhu cca 50km od Trnavy prídem autom osobne. Alebo ho ponúkam za 160Eur /PC 184Eur/+taška 18Eur/PC 23Eur/. Dakujem. 🙂
@mirkaze no ono aj by som rada ale vzhladom nato ze ho uz asi cca rok nepouzivame tak je rozlozeny..
Baby, má niekto na predaj vajíčko a vaničku ku kočíku Bebetto nico?
Tak vcera mi dosel kocarek a je uzasnej!! Dnes jsme s dcerou vyjely ven a male se z kocarku nechce ani vylezt 🙂 Akorat teda ten nanoznik je nedomyslenej, pekne tam fouka, ale kdyz se dovnitr nacpe deka, je tam teplicko a nanoznik lepe drzi 🙂
Dodatocne sa ospravedlnujem, za ten prispevok so smajlikmi, v tom mali prsty deti. ☹ nejde to dat prec, prepacte.
Da sa dat uplne do lahu, v tychto kocikoch sa dobre spi. Nam v nom mala prespi dlhsie ako v hlbokom. Asi aj vdaka dlhej strieske.
Dievčatá, budem predavať naše bebetto nico v tyrkysovej farbe so sivou konštrukciou za 140 €, v záruke je ešte do 08/16. Gratis k nemu necham rukavnik emitex. Kočík ešte nemám nahodený v bazáriku.
@tama321 Ano, není to úplná rovina, ale krásně se tam miminko vyspí 🙂 Akorát moje cácora moc nespí, je hyperaktivní, takže chce jen sedět v kočárku a koukat 🙂 A je tam opravdu místa habaděj 🙂 Když sme šli ven, dala jsem jí do fusaku, na to ještě měla teplou deku a nánožník a krásně seděla a koukala 🙂 A nejlepší je ta stříška, která je opravdu vychytaná... Když je slunce, stáhne se níž, když je hezky tak zas nahoru,když fouká nebo mrholí, tak se zase stáhnout dolu... super 🙂
Maminky, jen se chci zeptat, když s ním jezdím, mě se zdá, že mi přední kolečka jakoby odskakují od země, jako že hodně skáčou... Tak nevím, jestli je to správně, nebo ne ☹
Mate niekto na predaj tasku na kocik v ciernej alebo ruzovej farbe ? Je aj original taska bebetto nico? A sietku ? Ďakujem

@svetlusska a aka je ta fialova?bo mne to skor pride ako modra